Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gitmedim kızlar maalesef
o da yazmadı bana
unuttu beni belli ki.
bu acıyı nasıl kalbime gömücem ben
birlikte kurduğumuz hayalleri başkasıyla yaşayacak o şimdi.
ben ömrümün sonuna kadar aşkın peşinden koşup duracağım.
hiç sevgili bulamam kesin, evlenemem de

Yahu Vanessa yaz çocuğa buluşalım de, davet et kafeye gelsin. Çocuk 86544kez çağırdı gitmedin, adam da bıktı. Yaz buluş artık😱

gitmedim kızlar maalesef
o da yazmadı bana
unuttu beni belli ki.
İnsanların bilmem kaç yıllık evlilikleri bitiyor üstelik arada çoluk çocuk varken,kaç yıllık ilişkileri sona eriyor,kimisi nişan atıyor kimisi düğüne günler kala ayrılıyor ama yine de hayat devam ediyor değil mi? Sizi ve konularınızı biraz hatırlıyorum hayatta her şey sevgili bulmak değil,kafa dengi arkadaşlarınız vs. yok mu hiç??Neden çıkıp özgürce gönlünüzce gezip eğlenmiyorsunuz?Neden mutluluğu bir erkeğe bir sevgiliye bağlıyorsunuz??Hiç mi sevgili edinmek dışında bir hayaliniz yok şu hayatta?Bir enstrüman çalmayı öğrenmek,bir yabancı dil öğrenmek,bisiklet sürmek,yeni yerler keşfetmek gibi mesela?Ya da uğraşmaktan keyif aldığınız hobileriniz yok mu?Bazı şeyleri akışına bırakmak gerek,zorladıkça ters teper.Her karşınıza çıkan kişi hayatınızın aşkı,ruh eşiniz,kocanız ya da son şansınız olmayacak,ama sizde hemen sımsıkı tutunma sahiplenip hayaller kurma var ki zararlı bir boyutta.Lütfen kendinize değer verin,kendinizi sevin.Geçen gün Kadıköy sahiline gittim,kilolu hatunlar vardı öyle güzel giyinip süslenmişlerdi ki özgüven saçılıyordu duruşlarından bile.”Kiloluyum kesin çirkinim kimse bakmaz bana.” düşüncesi selam bile vermemişti yani o derece özgüvenlilerdi.

Kilo değil sende özgüven eksikliği var.Sen ben böyle mutluyum kendimi beğeniyorum dediğinde kimse bir şey diyemez hoş demeye de hakları yok.Senin bedenin senin fikirlerin ama ne olursa olsun ilişkini kilo için heba etme ha olur ha olmaz o da nasip işi ona bakarsan mankenler bile aldatiliyor he rsey güzellik olsa idi onların hayatı mis gibi olmaz mıydı?

gitmedim kızlar maalesef
o da yazmadı bana
unuttu beni belli ki.
Bu drama queenlikle popüler kitap tarzı bir roman yazsanız çok satar

gitmedim kızlar maalesef
o da yazmadı bana
unuttu beni belli ki.
Al hayatım dinle ağla açılırsın.

Bu kız kafa buluyor
bence hayattaki tek aksiyonu kendini görmemiş bir adama bağlanıp beni görsün görmesin diye heyecan yaşamak. Bizim de aynı aksiyonu alacağımızı sanarak açıyor konuları ama işte burdan bakınca cidden durum vahim görünüyor.ciddi bir sıkıntı var ortada

gitmedim kızlar maalesef
o da yazmadı bana
unuttu beni belli ki.

Bu kafayla hayatta kalabilirseniz evlenirsiniz tabii, neden olmasın?
Ama önce hiç tanımadığınız, yüzünü bile görmediğiniz adamların evine gitmeye çalışmayı bırakmanız lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X