• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamı aileme nasıl kabul ettirebilirim ?

Ben size aileniz istemiyorsa bırakın yazmıştım sizde peki ya hislerim yazdınız ben de çok aşık olursunuz daha, yazdım. Aşk birçok kişiye duyulur hayatta para önemli hisler değil demek istedim ( maalesef) tabi sizin konunuzla paranın direkt bir ilgisi yok.

Kendisi de aynisini dedi sen ailene gorustugum biri var tanistirmak istiyorum sizi de bu derin muhabbetlere de girme ben ailenle konusayim edeyim seni zor duruma sokmak iatemiyorum dedi ben reddettim babamin cunku sert bi mizacı var tartısma cıkmasindan korktum

19 yasında ne gibi adam akıllı bir işi olabilirdi lisesi bitmiş pat evlenmis şuan kendisi işinde gücünde ve iyi para kazandigi da meslegi var şuanki hayat standartlariyla o zaman ki hâli bir degil ve de nasıl bu kanıya vardiniz o cocuga babalik yapamayan diye hangi yazımdan dolayı yani benim burda ki sorum caresizlik konum belli ben her seyi bu durumla alakali en ince detayina kadar yazsam 3 sayfa yazi cikacak ben gayet iyi bi baba da eş de olacagından eminim ki onunlayım
Oğluna neden nafaka göndermiyor? Ne sıklıkta görüşüyor? Şuan belki nafaka yollamıyor çok görüşmüyor diye rahatsızlık duymazsınız. Sizden boşanma durumu olursa eski eşine nasılsa size de öyle olacak . Dikkat edin bunlara. İyi gözlemleyin. Önce pembe gözlüklerinizi çıkarın bence.

Okulunuzu bitirip diplomanızı elinize alırsanız ailenizi ikna etmeniz çok daha kolay olacaktır.

Ne alaka nasil akillanirmis anlatsana biraz
Mesela 25 yaşında bosanmis ve çocuklu bir adam olarak 22 yaşında bir kadınla tekrar evlenme niyetinde olmasaydı akillanmis diyebilirdik. 19unde yaptığı evlilik ile şu an sizinle yapmayı düşündüğü evlilik arasında bir fark yok emin ol. İkisi de hata.

Kendisi de aynisini dedi sen ailene gorustugum biri var tanistirmak istiyorum sizi de bu derin muhabbetlere de girme ben ailenle konusayim edeyim seni zor duruma sokmak iatemiyorum dedi ben reddettim babamin cunku sert bi mizacı var tartısma cıkmasindan korktum

19 yasında ne gibi adam akıllı bir işi olabilirdi lisesi bitmiş pat evlenmis şuan kendisi işinde gücünde ve iyi para kazandigi da meslegi var şuanki hayat standartlariyla o zaman ki hâli bir degil ve de nasıl bu kanıya vardiniz o cocuga babalik yapamayan diye hangi yazımdan dolayı yani benim burda ki sorum caresizlik konum belli ben her seyi bu durumla alakali en ince detayina kadar yazsam 3 sayfa yazi cikacak ben gayet iyi bi baba da eş de olacagından eminim ki onunlayım
Nafaka bile vermiyormuş çocuğuyla görüşüyormu mesela yazı geldiğinde onu alıp vakit geçiriyor mu evlendikten sonra eşinizin babalık duyguları kabarırsa (genelde suçluluk psikokojisiyle eşler birden ideal baba olma isteğiyle yanıp tutuşuyorlar) bunu kaldırabilecekmisiniz 2 gün sonra eski eş madem evlenmeye durumun var nafakada vericeksin derse altından kalkabilecek bütceniz var mı çocuk şuan küçük az büyüdüğünde 1 ay yaz tatilinde geldiklerinde en az yarısını sizin yanınızda geçirme ihtimali çok yüksek yapabilecekmisiniz sonra buraya konu açmayın "eşimin eski eşindenden olan çocuğundan nefret ediyorum çok şımarık bıktım artık ayrılma noktasına geldik vs"diye okuduk burda bunları bu ve bunun gibi hiç ama hiç aklınızdan geçmeyen bir sürü olasılık gelişecek boşanma sebeplerini bir de kadının tarafından dinlemeli sevgilinizin nasıl bir insan olduğunu ancak o zaman anlarsınız varsa imkanınız sevgilinize söyleyip sizi onunla konuşturmasını sağlayın ailenizle konuşun ama illa olmaz derlerse de ailenizi ezip oldurmaya çalışmayın
Bu arada yakın bi tanıdığımda çocuklu boşanmış bi adamla sizin gibi evlenmeye kalktı kız çocuğu ailesinden sakladı sonra söyledi çok büyük olaylar oldu kızın akrabaları hala bilmiyormuş ayrı ilde yaşadıkları için saklayabildiler ama ilk eşten olan kız çok garip kaldı babayla hep babannede görüşmek zorunda kardeşi var ama hiç bir iletişimi yok insan ister istemez ilk çocuğun vebalini düşünüyor bi çocuğun vebalini almak tüm bunlara değermiydi acaba?

Daha çok küçüksün. Ve Sevgilinde çok küçük olmasına rağmen evlenip ayrılmış birde çocuğu var..
Aşkından ölsende Uzak durmalısın bence
Çocuk meselesi ilerde çok büyük sorunlar çıkartabilir.
Şuan hersey masum geliyor yaşadıkların güzel geliyor ve evlilik isteği içindesin gerçeği göremiyorsun..
Eşimi çok seviyorum ama ne yazıkki evlilik sadece eşle olmuyor..
Ama lütfen ailenden önce sen çok çok çok iyi düşün.. bu senin hayatın ve daha başındasın.

Siz kendiniz yazdınız burada olsa kabul etmeyi düşünürdüm diye... Diyelim annesi hastalandı Allah korusun öldü vb. Ne yapacaksınız çocuğu?

Yaşım genc olabilir ama sonucta kendi kararım kendi kararlarimi veremeyecek kadar da ufak bir yaşım yok diye dusunuyorum 30 35 yasında mı olsaydım peki evlenmis bosanmis bi adamla evlenecektim bu yaşta diye yazmissiniz ya

Ya allah aşkına nasıl böyle pat diye konusabiliyorsunuz yahu adam karisini cocugunu yolda sokakta birakip arkasina donmeden kacmis mi diyorum ben karsilikli anlasarak bosanma diyorum nafaka da yollamiyo kadin yurt disinda kendi ailesinin de maddi durumu gayet iyi yatlar partiler havuzlu evler gayet luks bi yasam suruyo emin olun bosanir bosanmaz cocugu alip ucmus yurt disinada 2 sene kızı babasına da gostermek istememis pislik yapmış anlaşarak boşanmalarına rağmen şimdi de adam yuzunden kadin gostermemistir demeyin kadınında emin olun suclu yanları var artık konu dısında yorum atmasin kimse lutfen ya

Ben bilmem gereken her şeyi biliyorum gerisini tabikide Allah bilir gözüm kör kulağım sağır değil tabikide gerceklerı goremeyecek degilim ama kendisini taniyan nasil biri oldugunu bilen benim yoksa sevmezdim boyle cok

Eger evlenme bosanma ve cocuk durumu olmasa ailem onu eminim ki cok sever bayilirdi karakteri oturusu kalkisi her seyiyle cok iyi bu saydigim durumlar sorun onun disinda maddi olsun yada baska bir sey bir sorun yok

Evlenme bosanma cocuk durumu olmasa ailem kendisini cok sever eminim bundan insallah hayirlisi neyse o olur

Hepsinin sorularinin cevabini biliyorum mide bulandirici durumda yok yoksa hangi kiz da kabul ederdi saf kör değilim herhalde rahatsiz edici bir durum olmadigindan benim icin beraberim yanii sorumluluktan kastınız ?

3 sene daha mı sevgililik hayatı yaşayayım yani evlenme teklifine evet dedim yuzugu taktım ailemddn gizledigimden evde cikartiyorum daha ne kadar surer de bu gizlilik bekliyim ?

Gayet iyi gezdim tozdum eglendim her seyden tat aldım Allah karsima cikardi iste sevdim ne yapabilirim

Cocuguna gonderdigin nafaka belgelerini mi cikart diyim gondermiyo kadin yurt disinda kral gibi bi hayat yasiyo suruyo pek paraya ihtiyaci olan insan degil ailesinden dolayi istememis de kadin

Ya cok pardon da siz neyin kafasındasınız ya ne bilip ne konusuyorsunuz emin emin burada kadini mi cekistirecegiz boyle bu kacinci yorumdur allah askina kadin ac sussuz kizla yolda sokaktami kaldi zannediyosun ? Kadin yurt disinda bi yedigi onundd bi yemedigi arkasinda ral gibi hayat suruyo yahu ben her detayi size yazmam mi lazim benim sorum ne sizin takildiginiz ne kadinda para su gibi kalkip o yollasin valla kadin on nafakayi cebinden cikartir

Ne alaka nasil akillanirmis anlatsana biraz

Emin ol karşıdaki kadın mağdur değil kadın cebinden on nafaka parası çıkartır kadının durumu çok iyi nafaka gibi bir şeye ihtiyacı yok kızıyla alakali bir sey olsa etse hadi maddi bir sey diyelim tum parasini her seyini de kızına feda eder yani kadın hic mağdur degıl emin olun benim konu sebebim baska bu konular baska her seyi anlatacak halim yok sonucta konu sebebi bu degil cunku

Bu nasıl mantık ya kadınin babası zengin diye bütün yükü kadın almak zorunda mı o çocuk babasının da çocuğu ...... gibi maddi yükü paylasmalilar ..manevi yükü paylaşmıyor zaten bu zahmet bunu yapsın...evlen ya sen inşallah evlen ne deyim sana biz burda doğruları söyleyince parlıyorsun ..hayat instgramdan görüldüğü gibi degildir ayrıca..kadının durumuda iyi veya değil bu bizi ilgilendirmez....adamın kendi cocugunun hiç sorumluluğunu almayıp keyif catmasi bize dokundu sadece ..sana dokunmuyorsa bir sorgula kendini derim .. empati yap mesela

1 senede, daha 25 yaşında evlenmiş boşanmış çocuk sahibi olmuş birini ne denli tanıdınız? ne kadar hızlı gençler artık :deli:

Madem bukadar savunuyosun niye buraya konu aciyorsun herseye verecek bir cevabin varsa? Ve oladar komiksinki nekadar tanidigin bir adami boyle savunuyosun seviyosun e anlat ailene ozaman istemezlerse kacarsin nasilsa sen bulunmaz hint kumasini bulmussun sakin kacirma
Haklı olan yönlerini savunucam tabikide sanki her şeyi çok iyi biliyorda yanımda benle yaşamışsınız etmişsiniz gibi kesin net yorumlar atıyosunuz neyi biliyorsunuzda ben her şeyi en ince ayrintisina kadar mi yazmam lazimdi 3 4 sayda yazi cikardi o halde benim konu amacım farklı sizin taktiginiz konular farkli

1 senede, daha 25 yaşında evlenmiş boşanmış çocuk sahibi olmuş birini ne denli tanıdınız? ne kadar hızlı gençler artık :deli:
3 ayda tanisip evlenenlerde var bu devirde hatirlatirim cok mutlu huzurlular da sizde 5 10 sene sevgili olup evlenirsiniz artık senelerce sevgili olup evlenince taniyamamisim diyen insanlarda var hatirlatirim :KK48:

Bu nasıl mantık ya kadınin babası zengin diye bütün yükü kadın almak zorunda mı o çocuk babasının da çocuğu ...... gibi maddi yükü paylasmalilar ..manevi yükü paylaşmıyor zaten bu zahmet bunu yapsın...evlen ya sen inşallah evlen ne deyim sana biz burda doğruları söyleyince parlıyorsun ..hayat instgramdan görüldüğü gibi degildir ayrıca..kadının durumuda iyi veya değil bu bizi ilgilendirmez....adamın kendi cocugunun hiç sorumluluğunu almayıp keyif catmasi bize dokundu sadece ..sana dokunmuyorsa bir sorgula kendini derim .. empati yap mesela
Ya siz anlamiyormusunuz yük felan attigi yok kadin istemiyor diyorum kaldiki bir talepte bulundu istedi kızı icin elinden geleni yapar eder sizde empati yapin az anlamaya calisin adamin evladi o dimi cani kani her seyi bir sey istense etse yapamam edemem veremem diyecek bir karakter insan degil

Yorumları okudum herkes size yapma diyor ama siz inatla yapicam diyorsunuz bence bir düşünün ailem başta olmak üzere herkes olmaz diyorsa gerçekten hata yapıyor olabilir miyim diye kendinizi elestirin
Ben cok dusundum ettim hala da dusunuyorum tabikide karakteri kendisi huyu suyu her seyiyle iyi benim icin orası ayrı onda anlasamazlik tartisma sorunlarimiz yok o yuzden inatla yapicam istiyorum diyorum cunku anlasiyoruz beraber gulup eglenebiliyoruz mutluyuz da istiyorum

Bende bir anneyim ve 22 yasında evlendim
İki kızımvar.kızlarım bana böyle bir konuyla gelseler vazgecirmek için elimden geleni yapardım
22 yaş aklın havalarda uctugu bir yaş
Ayrıca bir cocugu varmış,ilerde sorunlar cıkmayacagı ne malum
Sen evlenmiş boşanmış ,adam bekar olsaydı acaba kabul edecek miydi

En kısa zamanda ailene acıkla ve onların söylediklerini can kulagıyla dinle
Evlenmis bosanmis ve cocugu oldugundan evlenmeye hic hakkı yok mu bu toplumdaki bu önyargı nedir ben anlamıyorum herkes yetişkin bi birey bende kendi kararlarimi verebilecek yaştayım diye dusunuyorum sırf 22 yasındayim daha cok gencim diye olmaz da 30 umda olsaydım yasım daha buyuk oluncami evet denirdi bu işe yani karsimizdaki insanin hic mi karakteri onemli degil

Sakın evlenme kuzenimle aynı şeyler yaşamışsın yaşlar v.s hepsi aynı başına gelmeyen kalmadı bin pişman oldu 3 çocuğu oldu boşandı ama kız yaşayan ölü şu anda bende aynısı olmaz diye düşünmeyin bu gördüğüm ilk örnek değil üstelik. Biz ne desek evleneceksin senin durumunda olan kimse de dinlemedi evlendi hayırlısı olsun
Allah kaderleri bir etmesin insallah hayirlisi neyse o olsun

Ya siz anlamiyormusunuz yük felan attigi yok kadin istemiyor diyorum kaldiki bir talepte bulundu istedi kızı icin elinden geleni yapar eder sizde empati yapin az anlamaya calisin adamin evladi o dimi cani kani her seyi bir sey istense etse yapamam edemem veremem diyecek bir karakter insan degil
Öyle biri diyorsan tamam ... Ama kendinden pay bic bir kadın kolay kolay evliliğini yikmaz son ana kadar sabreder dayanır ...adamdan kurtulmak için anlaşmalı bosaniyor hızlıca ve onu çocuğuna dahi göstermek istemiyor ne yasattiysa birde böyle düşün ...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun, çok mükemmel biri olabilir elbette . Yinede ne gibi kusurları olabilir diye azcik incelemeye calis derim ..mesela kavga anında sınırlı anini yakala sana saygısızlık yapıyor mu...çünkü hayat çok zor bu yüzden bir insanın kötü anında nasıl davrandığını bilmek çok önemli....ailene gelirsek...biraz zor olur ama adam gelip kendini güzelce anlatirsa ikna edersiniz bence ..başta hayır derler sonra yavaş yavaş kabullenirler

Hep takip ettigim ve zaman gecirdigim bir siteydi burası yorumlar fikir alışverişleri çok hoşuma gittiği için üye oldum ve size danışmak istedigim bir konu var şimdiden teşekkur ederim
1 senedir ciddi bir ilişkim var kendisi 25 ben 22 yaşındayım ve geçen hafta evlenme teklifi aldım kabul ettim kendisi evlenmiş boşanmış ve de bi kızı var eski eşi ve çocuğu yurt dışında yaşıyolar asıl olay şu ki ben hiç evlenmedim etmedim ailemde böyle bir şeye kesinlikle karşı çıkacak biliyorum ben karşımdakini sevdiğim için sorun görmedim ama ailem kesinlikle istemeyecek biliyorum 1 senedir hep beni ailenle tanıştır dedi erteledim kendisine de sebebi açıkça ifade ettim o beni tüm ailesiyle de tanıştırdı ve evlenme teklifi etti ve yüzükte taktığından artık ailen beni bizi bilsin ciddi bi adım atalım artık istiyo doğal olarak
ailemi ben bu duruma nasıl kabul ettiririm ne yapabilirim çok dardayım bunalımdayım lütfen bi akıl fikir verin şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
Siz hiç evlilik yapmadınız ve bu adam boşanmış artı birde çocuğu var bir yılda ne kadar tanıyabildiniz neden boşanmış boşanma sebebi ne öğrendinizmi herşeyi gözden geçirin çok iyi düşünün evlilik hayallerdeki gibi toz pembe değil bir çok sorumluluğu var yaşınız genç ben olsam acele etmezdim

Siz hiç evlilik yapmadınız ve bu adam boşanmış artı birde çocuğu var bir yılda ne kadar tanıyabildiniz neden boşanmış boşanma sebebi ne öğrendinizmi herşeyi gözden geçirin çok iyi düşünün evlilik hayallerdeki gibi toz pembe değil bir çok sorumluluğu var yaşınız genç ben olsam acele etmezdim
Dediğiniz gibi her şeyi gözden geçirdim evlenme bosanma durumları olmasa da aileme desem taniatirsam eminim ailemde onu cok severdi bayilirlardi biliyorum da

Back
X