- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Geliyır terlik kafana kaç hemenn beyin dağıtır.Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Adamı karısından nasıl boşatacağını falan mı anlatalım sana?Evet öyleyim en azından hatamı kabullenip arayış içindeyim ve çözüm .
Peki ya sizler çözüm yerine dedikodu mahalle teyzeleri gibi hakaret eden cahil bireylersiniz
neden bunca küfürü görmüyorsun da benim yazdigimi gördünNeden sürekli kiskirtmaya devam ediyorsunuz?
Kız niye direk yatağına giriyorsun sevgili olmadan. Adam da bakmış hiç sorgulamadan geliyor ohh sabahlar olmasınHaklisin abla asla sevgili yapmayan biriydim önceden sonra ailemle ilgili büyük problemler yaşadım sonra bir baktım kendimi bir erkekte buldum sonra da kollarında evli olduğunu öğrendim sonra da .
İlk olduğu için unutamıyorum takıntı olmuş ne yapacağımı bilmiyorum
Sen seçilmiş kişisinneden bunca küfürü görmüyorsun da benim yazdigimi gördün
yeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunnBen iyi bir metresim oyunları
Ama senin ağzın hangi ara bozuldu
Metresella
Ama ama olmaz ki salak diyorsun
Niye aynabakmıyorsunbakmıyorspbakmıyorsu
Kanka sana kötü bir haberim var. Evde GÖT büyütmek metres olup evli adamların yatağına girmekten daha onurlu bir davranış mlsfffff. O yüzden bosver sen anlamazsın onur gurur falan
Sen al teyzecim malum yaş ilerliyor ilerde lazım olur
Duyar mı kastın konuya? Ciddi olamazsınNeden sürekli kiskirtmaya devam ediyorsunuz?
Hatanizin farkindaysaniz bağriniza taş basip kabulleneceksiniz. O insani öldü kabul edeceksiniz. Sevdigi insani kaybedenler kendilerini parçalasa da nasil ki geri getiremiyor siz de oyle farzedeceksiniz ve ayrilacaksiniz. Siz ona ailenle iyi ol desen de farketmez. Yaptiginiz sadece vicdaninizi rahatlatmak için beyninizin size olan yalani. Hayatiniz daha karşida unutmayin ah alan insan asla düze çikmaz. "Sevdiginiz" insanin şerefsizligi evli oldugu halde kucucuk kizlara sarkintilik yapmasinda. Lutfen aciysa acinizi çekin ve kabul edin. Aileleri, insanlari mağdur etmeyin. 3 gunluk dunya. Şerefimizi, vicdanimizi da unutacaksak ne diye yaşiyoruz?Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Hosgeldin sendeyeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunn
Kışkırtma yok ki konu sahibi ağzını bozdu.Neden sürekli kiskirtmaya devam ediyorsunuz?
Bence fake kuzu,o yüzden uzaktan izliyorumyeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?