- 3 Mayıs 2015
- 13.329
- 48.777
- 598
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Kiz konu bitmiş ben daha yeni görüyorumyeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunn
O sizin kocalarımızı itemleriMetres itemleri
1. Duygusal boşlukta olmak...
2. Adamın evli olduğunu sonradan öğrenmek...
3. Adama karısı hakkında olumlu tavsiyeler vermek
4. Adamla aşktan karşılıklı ağlamak
Boşver dedikoducu teyze zaten trolldüKiz konu bitmiş ben daha yeni görüyorum
Sabahtan beri sana soruyorum neden aklına deney amaçlı metres olmak geldi . Burda herkesin aklını kucumsuyorsun ya da ahlaki çıkarımlar yapıyorsun dinden giriyorsun başka şeyden çıkıyorsun ya . Ruhun madem temiz neden bir anlık olsa bunu düşündün hissettin . Neden evli bir adamın sana aşkını itiraf edecek bir ilişki yaşamak isteyecek kadar yaklaşmasına izin verdin ?
Hepsini geçtim tüm bu söylediklerinde kendince yaptığın bir çıkarım olsun nasıl kendince bu kadar kolay "aforizmalar" çıkarabiliyorsun. Ve hepsinde en masumu sen oluyorsun en suçsuzu tüm bunları sana düşündüren biz değiliz ki sensin . Ya da tüm bu uslupsuzca yazıları yazan sensin . Sana hiç hakaret etmeme rağmen bir çok hakaret
Yazdığıma cevap versene şerefsiz herif şuan karısı ile neler yapıyordur düşünüyormsun aklına geliyor muBoşver dedikoducu teyze zaten trolldü
Olsun kız okuyorum baştan, sus karistirma, trol dü demek, çok mu linç ettiler kiyamamBoşver dedikoducu teyze zaten trolldü
teyze dediğin kadınları zaten anca burada görebilirsin.reel hayatında yanına yaklaşmazlar emin olBoşver dedikoducu teyze zaten trolldü
Üsluptan dolayı ters ters cevaplar verdim benim kelimelerim terbiyesizce sizin de üslubunuz .Sabahtan beri sana soruyorum neden aklına deney amaçlı metres olmak geldi . Burda herkesin aklını kucumsuyorsun ya da ahlaki çıkarımlar yapıyorsun dinden giriyorsun başka şeyden çıkıyorsun ya . Ruhun madem temiz neden bir anlık olsa bunu düşündün hissettin . Neden evli bir adamın sana aşkını itiraf edecek bir ilişki yaşamak isteyecek kadar yaklaşmasına izin verdin ?
Hepsini geçtim tüm bu söylediklerinde kendince yaptığın bir çıkarım olsun nasıl kendince bu kadar kolay "aforizmalar" çıkarabiliyorsun. Ve hepsinde en masumu sen oluyorsun en suçsuzu tüm bunları sana düşündüren biz değiliz ki sensin . Ya da tüm bu uslupsuzca yazıları yazan sensin . Sana hiç hakaret etmeme rağmen bir çok hakaret ettin
Üsluptan dolayı ters ters cevaplar verdim benim kelimelerim terbiyesizce sizin de üslubunuz .Sabahtan beri sana soruyorum neden aklına deney amaçlı metres olmak geldi . Burda herkesin aklını kucumsuyorsun ya da ahlaki çıkarımlar yapıyorsun dinden giriyorsun başka şeyden çıkıyorsun ya . Ruhun madem temiz neden bir anlık olsa bunu düşündün hissettin . Neden evli bir adamın sana aşkını itiraf edecek bir ilişki yaşamak isteyecek kadar yaklaşmasına izin verdin ?
Hepsini geçtim tüm bu söylediklerinde kendince yaptığın bir çıkarım olsun nasıl kendince bu kadar kolay "aforizmalar" çıkarabiliyorsun. Ve hepsinde en masumu sen oluyorsun en suçsuzu tüm bunları sana düşündüren biz değiliz ki sensin . Ya da tüm bu uslupsuzca yazıları yazan sensin . Sana hiç hakaret etmeme rağmen bir çok hakaret ettin
Yok reelde görseler maşallah çekerler çok saygılı kız diye burda deli olduğuma bakmayinteyze dediğin kadınları zaten anca burada görebilirsin.reel hayatında yanına yaklaşmazlar emin ol
ÇokOlsun kız okuyorum baştan, sus karistirma, trol dü demek, çok mu linç ettiler kiyamam
Evet bugün iftardan önce bir konser vereyim dedimKk bugün cosmus
Ezanlar okundu git orucunu aç tabii oda yalan değilseÇokgrup halinde geldiler
üzücü bir hayatın var.ee sen de insansın ne diyimmEvet bugün iftardan önce bir konser vereyim dedim
Harikasin. Ruhu ve kalbi en temiz kisiEvet bugün iftardan önce bir konser vereyim dedim
İnndirdim mideye pilavı , fasulyeyi , etleri ve çayıEzanlar okundu git orucunu aç tabii oda yalan değilse
atma.oruçlar daha yeni açıldı çaya ne zaman sıra geldi?İnndirdim mideye pilavı , fasulyeyi , etleri ve çayınazik bir kız olduğum için çok yemedim ama
EstağfurullahHarikasin. Ruhu ve kalbi en temiz kisi
3 tuhaf konu ardarda dizilmiş bugün.valla tabak elimde oruç açtım ki burayı kaçırmayayım diye.tabağımı kapıp kapıp geliyorummOlsun kız okuyorum baştan, sus karistirma, trol dü demek, çok mu linç ettiler kiyamam
Tatma.oruçlar daha yeni açıldı çaya ne zaman sıra geldi
Tunceli de yaşıyorum bizde erkenatma.oruçlar daha yeni açıldı çaya ne zaman sıra geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?