- 14 Haziran 2019
- 14.806
- 72.257
- 598
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Hööösssttttt ulan hösstttTeyze seni sevdim sarışın teyzem sarı kızım benim ?
Kocanın adresini versene ?
Zengin mi ?
Bu yorumu birakta yukardakini niye cevaplamadin asıl ordaki soruma cevap ver veremedin demiSanaldan biri teklif etti çok şükür reddettim namusum sofra değil mogehhh abla
Vallahi hiç görmedim sevgilim bile olmadı ?Hööösssttttt ulan hössttt
Az edep yahu , hiç mi görmedin .
Oralara kadar uğraşmasin bulunduğu noktadan bağırsin bı sürü çıkarİzmir uçyola gel bagır ben metresim diye o seni bulmaz ama bulan çok olursenin gibilere erkekler bayılır
Ben böyle bir şey yazmadım. Orucunuz benim meselem değil. Diliniz çok pespaye çok bayağı. Çok rahatsız oldum. Bu kalitede giderseniz düzgün bir ilişki de düzgün bir insan da bulamazsınız. Kimse böyle bir üslupla olmak istemezOruç beyne vuruyor mu ?
Dedikoducu Fatma teyze dedikodu var mı ?Bu yorumu birakta yukardakini niye cevaplamadin asıl ordaki soruma cevap ver veremedin demi
İşte en kötüsü biliyor musun ruhunun kötü olması beden temizleniyor da ruh zorVallahi hiç görmedim sevgilim bile olmadı ?
Ruhum edepsiz ama tenim mümin bir kız gibi
Bence olmak istemez cirkef olmak adına her şeyi yapıyorum çok zevk veriyor .Ben böyle bir şey yazmadım. Orucunuz benim meselem değil. Diliniz çok pespaye çok bayağı. Çok rahatsız oldum. Bu kalitede giderseniz düzgün bir ilişki de düzgün bir insan da bulamazsınız. Kimse böyle bir üslupla olmak istemez
Allah akıl fikir versin ne diyim .Vallahi hiç görmedim sevgilim bile olmadı ?
Bir şey diyeyim mi bence ruhum hepinizden daha temiz deney amaçlı saçma sapan bir soru sordum sizler de direkt iğrenç üslupla saldirdiniz bence ruhum daha temiz benim hem bedenen hem ruhen temizim .İşte en kötüsü biliyor musun ruhunun kötü olması beden temizleniyor da ruh zor
Bak bak ağızlara bak yanlız böyle edepsizler ramazanda çoğalıyor kk da niyeyseVallahi hiç görmedim sevgilim bile olmadı ?
Abla çok güzelsinAllah akıl fikir versin ne diyim .
Albert Einstein ne demişti teyze atomu parçalamak önyargıları yikmaktan daha basitBak bak ağızlara bak yanlız böyle edepsizler ramazanda çoğalıyor kk da niyeyse
Konun bunla ne alakası var git annene okut burda yazdıklarını seni bi tedavi ettirsin yazıkya yedir içir okut uğraş sonunda böyle tuhaf bişi çıksın ortaya git gerçekten ailene anlat durumunu senin ruh halin normal değilAlbert Einstein ne demişti teyze atomu parçalamak önyargıları yikmaktan daha basit
Sabahtan beri sana soruyorum neden aklına deney amaçlı metres olmak geldi . Burda herkesin aklını kucumsuyorsun ya da ahlaki çıkarımlar yapıyorsun dinden giriyorsun başka şeyden çıkıyorsun ya . Ruhun madem temiz neden bir anlık olsa bunu düşündün hissettin . Neden evli bir adamın sana aşkını itiraf edecek bir ilişki yaşamak isteyecek kadar yaklaşmasına izin verdin ?Bir şey diyeyim mi bence ruhum hepinizden daha temiz deney amaçlı saçma sapan bir soru sordum sizler de direkt iğrenç üslupla saldirdiniz bence ruhum daha temiz benim hem bedenen hem ruhen temizim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?