Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterim ki o kadın sizi eşiyle bassın sonrada guzell bı tazminat davası..öyle yuva yıkmak nasılmış görün..gencecik kız elin kart herifiyle birlikte hiç gururunuzda yok her..bunlar sizin kafaya üç beş yıl sonra dank edecek ama işte iş işten gecmis olacak..hiç bişey gizli kalmaz elbet denkler sizi bı yerde ve şükür ki artık yasalar var

Karakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görün
Bak saygı kazanılan bir şeydir sana ciddi ciddi niye yazalım seninle sevgilin bile dalga geçiyor gününü gün etmek için tutuyor biz niye seni ciddiye alalım sen toplumda ne zaman bir metresin ciddiye alındığını gördün

Karakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görün
Hadi lannn birde karakter diyorsun sen kimsin ki ağzımı bozdurma sakın yerin dibine sokarım seni

Şu başlığı yazarken bari utansaydın beter ol

Karısına çocuklarına nasıl davranması gerektiği hakkında birde öğüt mü veriyorsun kim olduğunuzun bir farkına varın ya ne haddine senin o kadınla çocuklarını ağzına alıyorsun

işsizlerden tavsiye almam işsizlerin tavsiyeleri de boş olur dolu bir abladan alsam neyse

Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
Ne bitmez sorgulamaymış be konu sahibi, covid aşısı daha hızlı bulundu

O amsalak adam üzerinden rekabet ettiniz kadın için çok insancıl tavsiyeler vermişsiniz, çok iyi bir insansınız : )

Karısına çocuklarına nasıl davranması gerektiği hakkında birde öğüt mü veriyorsun kim olduğunuzun bir farkına varın ya ne haddine senin o kadınla çocuklarını ağzına alıyorsun
Kendisi kartla bende çıtırla kocam benden 5 yaş kücük yanlış olmasın
Kocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocaya bir de yeni nesil bu kadar sexiyken

Yaaa inan benim kadar burası dünya herşey olabilir diye durumlara farklı iyi niyetle bakmaya çalışan kimse olamaz.
Senin bu duruma nerden bakarsam bakayım haksızsn ve 2.kadinsn metressin evli adamla ne işin varrrr kizzz senin git kendin gibilerle takıl bunuda heryerden engelle bulma 2 çocuğa yazık kendine acımıyorsn onlara acı zavallı kadına acı çekil onların hayatından

Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
Elalemde bilimin yolunu izleyen gider Mars 'a bizimkiler de metres oluyor
Sen fazla da şeyapma sorgulama falan çok yorma beynini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…