Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben özgüvensiz olduğunuzu düşündüm.
Yaşıtınız olan yakışıklı gençler dururken, yaşlı çocuklu adamlara bakmak için ciddi yoklukta olmak lazım.

Benim kocam var, sen derdine yan gencecik halinle evli adamların oyuncağı olmuşsun.
Ha evde kalsaydım da sorun değil, metres olacağıma bekar olur hayatın tadını o şekilde çıkarırdım.

Bak sen o olmayan yarım aklınla burada bizlerle dalga geçiyorsun ya. İnan ki sen buradaki herkesten daha boşsun. Gerçek dünyaya dön ve seni mutlu edecek birşeyler yap e mi? Çünkü anonim de olsan rezil oluyorsun.

Kız 2 yıldır metreslik yapıyorsun ne tavsiyesi istiyorsun ?
Bide yok eşine çocuklarına iyi davran diyormuş hahaha .

Tatlım o kadıncağız seni öğrenir bir gün elbet seni ailene herkese bir rezil eder belkide ozaman aklın başına gelir.

Son düzenleme:
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
Kız sen mahalle kadınlarına kurban ol
Ama ben sana hiç çirkef birşey yazmamıştım ben senin dini verdiğin dersleri destekliyorum sen metresligi farklli bir seviyede yaşıyorsun seni takdir ediyorum hem merhametli hemde ağzı bozuk bir metressin ama bak şimdi üslup falan onlara girersek ben sana neler yazardım depresyona girersin ama senin için şu mubarek günlerde ağzımi bozamam

Konu uydurma denmiş ama ben gerçek olacağına inanıyorum. Benim de böyle bir yakınım var. Koparamadım bir türlü. Anca karşı taraf postayı koyunca, daha doğrusu gururunu incitince soğudu. Ben mantıkçıyım, o duygusal bakıyor. Psikolojik sorunları da var ama kabullenmiyor pek. En garanti yolu terapi alman. Aşk acısından daha çok kendini değersizleştirmen de söz konusu. Yapmayın şunu. İletişim yollarını kesin. Adamın sizi küçük düşürdüğünü görün artık. İki çift güzel sözüne kanmayın. Sizi manipüle ediyor. Size bayılsa boşanıp sizle ilişkisini devam ettirirdi. Affedersiniz ama onun için maldan öte değilsiniz.

Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen

"Yivi yikmik istimiyirim" cümlesi kadar komik bir şey yok.
2. kadınlar hep bu cümleyi kuruyor nedense. Sanki "yık gel" deseler adamlar koşa koşa gelecekmiş, her şey kendi ellerindeymiş gibi.
Nasıl bir hayal dünyasıysa artık.

Kazık kadar adamlar senin gibi yaşı küçük kızları yatağa atmaya çalışırken yaşıtınız erkek arkadaşlarınız kadar ergen yöntemler kullanmadıkları için bu adamları bir halt sanıyorsunuz. Amaç seks değil, size aşık oldukları için öyleler sanıyorsunuz. Ama amaç sadece seks.
Yani sen istesen de yuva falan yıkamazsın tatlı kız. Gerçi ortada bir yuva da var sayılmaz ama sen adına yuva dediğin enkazı bile yıkamazsın.
Adam karısının şüphelendiğini fark ettiği an silip atacak seni. Sen de kendini kullandırdığınla kalacaksın.

O yüzden burada millete laf yetiştirmek için harcadığın beyin hücrelerini kendin için kullan ve iletişimi kes.
"Her yerden ulaşabiliyorum, o yüzden kopamıyorum" diye saçma bir bahane olamaz. Bu kadar iradesiz olunmaz ya, kendini kandırma.

Yazık senin ailene yazık cidden yazık

Kurban o sen o mahallenin kadınlarına.
Senin kadar çirkefleşmezler hiç değilse ..

Sadece yazik diyebiliyorum. Gencecik bir insan kendine bunu nasil yapar? Omur boyu bu yaftayla yasayacaksin malesef.

Ramazan günü ne diye açtın bu konuyu ne bk yiyosan devam, milletin siniriyle oynama bari.ayrılamıyormuşmuş? Neyinden ayrılamıyorsun bunak kartorozun? 21 yaşındasın hiç mi sevgilin olmadı yaşıtlarından falan hayret ediyorum ne buluyorsun 36 yaşındaki evli adamda

Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
Sanırsın kendini ontolojiye adamış, Kantçı etikle varlığı sorguluyor. Bu durumun ahlaksızlık olduğu evrensel bir durum değil mi, neyini sorguluyorsun hala? He madem illa ben sorgulayan bir bireyim diyorsun, mağara alegorisiyle ilgili okumalar yapmalısın bak. Belki kendinden bir şeyler bulursun. Burada takılan bir işsiz olarak naçizane tavsiyemdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…