- 14 Haziran 2019
- 14.808
- 72.257
- 598
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Valla ben özgüvensiz olduğunuzu düşündüm.Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaaha
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
Benim kocam var, sen derdine yan gencecik halinle evli adamların oyuncağı olmuşsun.Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaaha
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
Kız sen mahalle kadınlarına kurban olMetres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
Nasıl gülesim geldi nasılllBence de taş yağacak Müslümanım diyenler dinini tam bilmiyor bir deist onlara ders veriyorkiyamettin alameti
Konu uydurma denmiş ama ben gerçek olacağına inanıyorum. Benim de böyle bir yakınım var. Koparamadım bir türlü. Anca karşı taraf postayı koyunca, daha doğrusu gururunu incitince soğudu. Ben mantıkçıyım, o duygusal bakıyor. Psikolojik sorunları da var ama kabullenmiyor pek. En garanti yolu terapi alman. Aşk acısından daha çok kendini değersizleştirmen de söz konusu. Yapmayın şunu. İletişim yollarını kesin. Adamın sizi küçük düşürdüğünü görün artık. İki çift güzel sözüne kanmayın. Sizi manipüle ediyor. Size bayılsa boşanıp sizle ilişkisini devam ettirirdi. Affedersiniz ama onun için maldan öte değilsiniz.Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Aynen oyle nasıl bir yokluksaValla ben özgüvensiz olduğunuzu düşündüm.
Yaşıtınız olan yakışıklı gençler dururken, yaşlı çocuklu adamlara bakmak için ciddi yoklukta olmak lazım.
Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Ayy Allah normal hayatta karşılaştırmasın abla zatenBişi diyim mi ilk defa kullandım o kelimeyide burada:))
Yazık senin ailene yazık cidden yazıkEvet kabul ediyorum bunu ablacik
Kurban o sen o mahallenin kadınlarına.Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Kizmiyorum artik :)) o kadar sakince yazmama ragmen bildigini okuyor konu sahibi. Valla karismicam ama banlanmayin sonraYa benim gülesim geldi
Şimdi diğer üye kizicak kutupyildizi
Dedi çirkef metresMetres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
Karakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görünKurban o sen o mahallenin kadınlarına.
Senin kadar çirkefleşmezler hiç değilse ..
Sanırsın kendini ontolojiye adamış, Kantçı etikle varlığı sorguluyor. Bu durumun ahlaksızlık olduğu evrensel bir durum değil mi, neyini sorguluyorsun hala? He madem illa ben sorgulayan bir bireyim diyorsun, mağara alegorisiyle ilgili okumalar yapmalısın bak. Belki kendinden bir şeyler bulursun. Burada takılan bir işsiz olarak naçizane tavsiyemdir.Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?