- 9 Ağustos 2021
- 15.405
- 52.670
- 548
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Bilemem ama bize ders vermek için geldiği kesin siz tabi kötü kalpli insanlar olduğunuz için metres diye ayırdınız kızıTayinmi bekliyormuş atama olsun diye sjksjskjsk
Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Cahilsin daha dinini bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun .
Dinini araştırıyoru bu arada deistim ilerde müslüman olmak isteğim için .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .
Evet kabul ediyorum bunu ablacikAy ne hakareti yahu metres dedik sen de diyorusn metresim diye
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaahaHopp orda dur terbiyesizleşmenin anlamı yok.
Burada derdine çare bulamazsın.
Linçleriz.
Her yorumunu şikayet edip konunu kapattırıcam.
İnsanların sinirleriyle oynayamazsın böyle bir günde.
buraya kadar yerdik ama şu yorumundan sahte konu açtığın çok bariz anlaşılıyor.
incici bir ergenin canı sıkılmış napsın burada gelmiş sosyal deney yapıyor.
git oyuncağınla oyna evladım
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibiBilemem ama bize ders vermek için geldiği kesin siz tabi kötü kalpli insanlar olduğunuz için metres diye ayırdınız kızı
Ben de.Kaç kib yaptım..
Bişi diyim mi ilk defa kullandım o kelimeyide burada:))Bilemem ama bize ders vermek için geldiği kesin siz tabi kötü kalpli insanlar olduğunuz için metres diye ayırdınız kızı
Bence de taş yağacak Müslümanım diyenler dinini tam bilmiyor bir deist onlara ders veriyorAaa bide müslümanlık dersi veriyor
Ne ara konu buraya geldi yahu
Allahım ya başımıza taş yagicak
Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaaha
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
İnsanlara mahalle karısı demeden önce dönüp kendine bir baksan fena olmaz. Varos olma diyorum varosum diyorsun biz napalim?Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaaha
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi
metresim diye bu kadar sevineni de gördük ya .bugünkü limitleri doldurdukkBen de.
Olsun yapalım biz.
Gerçekten artık bu tür konulara tahammül kalmadı, cevap bile vermemek lazım bunlara.
Linçlenmek de istemiyorlar.
E linçten başka şey gelmiyor elimizden, dilimizden
Hadi ben mahalle karisi olayim onlarin sizden daha cok gururu onuru var bundan gocunmam bu bir. Ikincisi sizin yaptığınız şeyin dindeki karşılığı zina etmek şimdi idrak edebildiniz mi ?Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .
Hay senin dersineBence de taş yağacak Müslümanım diyenler dinini tam bilmiyor bir deist onlara ders veriyorkiyamettin alameti
Ya benim gülesim geldiMüslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Ben tükürdüm senden önceAklıma şu şarkı geldi
Şu metresin önü bir uzun yalan ‘mıydı neydi biri doğrusunu söylesin oruç başıma vurdu
Vicdanlı metresmiş , vicdanına tüküreyim senin .
Kaç tane yaptım hatta ..Ben de.
Olsun yapalım biz.
Gerçekten artık bu tür konulara tahammül kalmadı, cevap bile vermemek lazım bunlara.
Linçlenmek de istemiyorlar.
E linçten başka şey gelmiyor elimizden, dilimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?