Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok gençsin baz şeyleri anlamayabilirsin,ama ilerde bunun acısı fena çıkar senden ,lütfen aklını başına al ve ayrıl,kimse karısını bırakıp,sevgilisiyle evlenmez unutma bunu,

O sırada Mevlana: Kim olursan ol yine gel, sen hariç

hayır şeye sinirleniyorum belli bir kesim bu forumu evde g.t büyüten kadınların bomboş yorumlarla doldurduğunu sanıyor. geliyor burada fake konu açıyor, sosyal deney yapıyor eğleniyor. fake konu açanlar kendilerini çok zeki sanıyor da o kadar kolay belli oluyor ki. yani yapmayın siz komik oluyorsunuz.

Ay ne hakareti yahu metres dedik sen de diyorusn metresim diye
Evet kabul ediyorum bunu ablacik
Hopp orda dur terbiyesizleşmenin anlamı yok.
Burada derdine çare bulamazsın.
Linçleriz.
Her yorumunu şikayet edip konunu kapattırıcam.
İnsanların sinirleriyle oynayamazsın böyle bir günde.
Kapatsinpar zaten sizin gibi evde kalmış karılar gibi burda zaman öldürecek değilim yaa hahahaaha
buraya kadar yerdik ama şu yorumundan sahte konu açtığın çok bariz anlaşılıyor.

incici bir ergenin canı sıkılmış napsın burada gelmiş sosyal deney yapıyor.

git oyuncağınla oyna evladım

Bilemem ama bize ders vermek için geldiği kesin siz tabi kötü kalpli insanlar olduğunuz için metres diye ayırdınız kızı
Metres kelimesi zerre umrumda değil evet metresim hahahahah uslubunuz çirkef sadece .mahalle karıları gibi

hayır şeye sinirleniyorum belli bir kesim bu forumu evde g.t büyüten kadınların bomboş yorumlarla doldurduğunu sanıyor. geliyor burada fake konu açıyor, sosyal deney yapıyor eğleniyor. fake konu açanlar kendilerini çok zeki sanıyor da o kadar kolay belli oluyor ki. yani yapmayın siz komik oluyorsunuz.

İnsanlara mahalle karısı demeden önce dönüp kendine bir baksan fena olmaz. Varos olma diyorum varosum diyorsun biz napalim?

Ben de.
Olsun yapalım biz.
Gerçekten artık bu tür konulara tahammül kalmadı, cevap bile vermemek lazım bunlara.
Linçlenmek de istemiyorlar.
E linçten başka şey gelmiyor elimizden, dilimizden
metresim diye bu kadar sevineni de gördük ya .bugünkü limitleri doldurdukk

Konu nasıl dine bağlandı ya? her haltı yiyip namaza başladım diye röportaj veren mankenler gibi

Ya öf bu yoklukta gibi ikinci insan olmayı da hiç anlamıyorum ya.
Kimsenin sevgisi aşkı da benden, onurumdan değerli değil.
Onursuzca yaşayıp her gün başkasının koynundan gelen adamla olacağıma aşksız ölmeyi tercih ederim.
Hayatın başında yirmilerin en başında taş gibi akranlarınız varken onlarla olmak yerine iki çocuk sorumluluğu olan orta yaşlı birini sevecek kadar yoklukta mısınız cidden?
Ben o yaşlarda barda çıkanlar, okuldaki en popülere fln bakardım, orta yaşlı adamlara değil.

Hadi ben mahalle karisi olayim onlarin sizden daha cok gururu onuru var bundan gocunmam bu bir. Ikincisi sizin yaptığınız şeyin dindeki karşılığı zina etmek şimdi idrak edebildiniz mi ?
Üçüncüsü tanımadığı bir insana sen diye hitap eden biri cahillikten dem vuramaz aşırı irite duruyor
Deist olacak kapasite bile yok sizde üzgünüm siz anca kendinizden yaşça büyük erkeklere meze olursunuz yatağını ısıtırsınız taki baska birini bulana dek aciyorum su an size ve ne derseniz diyin asla sinirlenmiyorum o kadar boka batmissiniz ki bildirim geldikce böyle kivranmaniza gülerek gelip okuyorum.
Size iyi kivranmalar zira bugun cok zor hazmedeceksiniz bu yorumlari

Ya benim gülesim geldi

Şimdi diğer üye kizicak kutupyildizi

Aklıma şu şarkı geldi
Şu metresin önü bir uzun yalan ‘mıydı neydi biri doğrusunu söylesin oruç başıma vurdu
Vicdanlı metresmiş , vicdanına tüküreyim senin .
Ben tükürdüm senden önce
Ben de.
Olsun yapalım biz.
Gerçekten artık bu tür konulara tahammül kalmadı, cevap bile vermemek lazım bunlara.
Linçlenmek de istemiyorlar.
E linçten başka şey gelmiyor elimizden, dilimizden
Kaç tane yaptım hatta ..
Hak etti lincide .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…