- 5 Haziran 2022
- 34
- 18
- 3
- Konu Sahibi Peri Petek
-
Böyle çok konu gördüm bu forumda. Evliliğe hazır ama “seninle” evliliğe hazır değil. Hepsi de senden ayrılır ve 1 seneye kalmadan başkasıyla nişanlanır. Bu işler böyledir. Gelmesini umuyorsan büyük hata ediyorsun söyleyim.
Çok aşık olduğumuzu sanıyordum. Çünkü onun da ilk ciddi ilişkisi bendim. Sebepleri haklı olamaz değil mi.. Bir de artık 25 yaşında olmanın verdiği bir geç kalmışlık hissiyle bu kavgaları yaşar olduk. teşekkür ederim yanıtınız için. Evlilik in çok genç olduğumuzu söyleyerek ayrıldı..
hep tek bir kişiyi sevmek, sadece onunla bir şeyler yaşamak ve zamanı geldiğinde o insanla evlenmek istedim
ilişkimizin ilk 1 yılında benimle evlenmenin hayalini kurarak aklımda olmayan bir şeye beni ikna etti. benden 1 2 sene daha geçtikten sonra söz vermiyor ama beklememi istiyor.25 yaş erkek için çok erken. bence haklız bi de artık 25 yaşında olmanın getirdiği geç kalmışlık hissi demeniz biraz abartı değil mi
Bir şey olmuyor tabiki. onunla bu yüzden evlenmek istemiyorum. Sahiden gerçekten sevdiğim ve hayatımı birleştirmek istediğim içindi. Ve bu hayale inandırıldım. vazgeçilmesi kandırılmış hissetmeme sebep oldu.Bu çok hayali ve bana göre sagliksiz bir bakış açısı. Hayatinda karşisina cikan ilk kişiyle evlenip mutlu olan istisnalar vardir illa ki ama zor yani.
Belki de sirf bu mantiginizdan dolayi evlenmek istiyorsunuz ama belki de evliliğe gitmemesi gereken bir ilişkidir zaten adam da oldukça çekimser.
Anlamiyorum hayatina giren 5. Kişiyle evlensen noluyor 1. Kişiyle evlensen noluyor önemli olan doğru zamanda doğru kişi olmasi ve bunun karşimiza cikan ilk kişinin olma ihtimali pek yuksek olmuyor.
Bence zorlamayin, sonra bir şekilde kaybetmemek için vs evliliğe gider de pişman olursa evliligi size zehir eder. Ornekleri var.
ileri düzeyden kastınız nedir?Adamın yaşı daha 25. Parasıni harcamak, gezmek tozmak, "ileri düzey" ilişki yaşamak istiyordur belki.
Ileri düzey olmasa da cinsellik var demişiniz onun için.ileri düzeyden kastınız nedir?
Seven erkek 3 yıl geçen bir ilişkide bir adım bile atmadan, hiç kimseyle tanıştırmadan, bir ciddiyet belirtisi göstermeden de samimiyetle beklememi istemiş olabilir mi?Ileri düzey olmasa da cinsellik var demişiniz onun için.
Sizi oyalamiş üzgünüm konu sahibi sizin hisettikleriniz tek taraflıymış.genç olduğumuz için hazır hissetmemesine hak vermeli miydim yani.. yoksa ciddi tek bir adım bile atmaması oyalamak manasına mı gelir.
ben de çok üzgünüm.. dayanamadığım noktadayım ama nasip demekten başka bir sözüm kalmıyor. teşekkürler yorumunuz içinSizi oyalamiş üzgünüm konu sahibi sizin hisettikleriniz tek taraflıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?