Cilt Bakımı Ürünleri sesu tüy sarartıcı krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kızlarrr selam herkese,

yardımınıza ihtiyacım varrr. Yüzümdeki tüyleri yakşalık 9 senedir sesunun sarartıcısı ile sarartıyorum. Başıma hiç böle bişi gelmedi. geçen pazartesi günü yüzüme gene sarartıcı yaptım ama çok beklettim 45 dk kadar yüzümde kaldı ve yüzümü yıkadığımda pütür pütür bişiler döküldü yüzümden allahım kabuklar dökülüyodu fırladım aynaya koştum ve aynaya baktığımda 6 tane kıpkırmızı benek olmuş derim yanık gibi olmuş bende hırsla soyunca korkudan dahada kızardı.

sağ yanğımda alt kısımda üst ve alt olmak üzere 6 tane benek kaldı. deliricem yüzümde leke kalacak diye korkudan ölüyorum. eczaneye gittim iz kalmaz diyor ama geçen pazartesi akşam yapmıştım bugün tam 8. gün oldu hala orda duruyolar. acaba gitmicek mi? offf çıldırıcam.

1 haftadır bepanthen ile yaşıyorum resmen iyileşti ilk halinden daha iyi ama hala orada bariz belli oluyo kırmızlık gitmedi. sizce iz kalır mı? deliricem yada varmı önerebileceğiz bişi???

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yok mu bi cevap verennn?????????????????

ya bide hametan diye bir krem varmış bir arkadaşımız yazmış kırmızı sivilce lekesini bile yok etmiş acaba onu mu denesem offfffff yardımmmmmmmmafoldumben

yok mu bi cevap verennn?????????????????

ya bide hametan diye bir krem varmış bir arkadaşımız yazmış kırmızı sivilce lekesini bile yok etmiş acaba onu mu denesem offfffff yardımmmmmmmmafoldumben

bende sesuyu yüzüme sadece bir defa uyguladım ama senin kadar fazla tutmadığım halde aynı kızarıklık ve soyulmalar oldu cildimi temiz tuttum ve sürekli nemlendirdim 15 gün sonra ufacık bi iz dahi kalmadı. seninde geçicektir emin ol :lepi:

ben sesuyu kollarıma uyguladım çok memnun kaldım zaten kollarımdakiler tüy gibi oldukları için sanırım çabukta sonuç aldım.

ya arkadaşlar bana yardım edin ben bikini ve koltuk altı bölgeme tıraş bıcağı kullanıyorum daha 15 yaşındayım ve çok kalın oldular ağda yapmak istiyorum o da çok ağrıtır die korkuorum tıraş bıçagı birde karartıo ya koltuk altımı lütfen bana yardım edin

ya arkadaşlar bana yardım edin ben bikini ve koltuk altı bölgeme tıraş bıcağı kullanıyorum daha 15 yaşındayım ve çok kalın oldular ağda yapmak istiyorum o da çok ağrıtır die korkuorum tıraş bıçagı birde karartıo ya koltuk altımı lütfen bana yardım edin

en güzeli senin için ağdaya profesyonel yapan bir yere giderek başlaman. eli hafif birisi fazla acıtmadan temizler her yeri. her ay gidersen bir süre sonra seyrekleşir böylece fazla da acımaz tüyler az olduğu için. o zaman evde kendin de alabilirsin ağda bantları ile. ben yıllardır jiletle alıyorum, öyle korkunç bir kıllanma olmadı yazları ise makineyle alıyorum. ayda için uzatmak gerekiyor o kadar bekleyemiyorum yaz günü asla pantolon filan giyemem.

arkadaşlar ben her yaz kuaföre gittiğimde mutlaka orada birileri kollarını platin sarı saç boyasıyla boyatıyor oluyor. kendim yaptırmadığım için bilemiyorum ama kuaförler yapıyorsa evde de sarı saç boyası alıp yapılabilir diye düşünüyorum. kafa derimize zarar vermeyen bir madde neden kol derimize zarar versin ki? boya bana daha mantıklı geliyor.

Kızlarrr selam herkese,

yardımınıza ihtiyacım varrr. Yüzümdeki tüyleri yakşalık 9 senedir sesunun sarartıcısı ile sarartıyorum. Başıma hiç böle bişi gelmedi. geçen pazartesi günü yüzüme gene sarartıcı yaptım ama çok beklettim 45 dk kadar yüzümde kaldı ve yüzümü yıkadığımda pütür pütür bişiler döküldü yüzümden allahım kabuklar dökülüyodu fırladım aynaya koştum ve aynaya baktığımda 6 tane kıpkırmızı benek olmuş derim yanık gibi olmuş bende hırsla soyunca korkudan dahada kızardı.

sağ yanğımda alt kısımda üst ve alt olmak üzere 6 tane benek kaldı. deliricem yüzümde leke kalacak diye korkudan ölüyorum. eczaneye gittim iz kalmaz diyor ama geçen pazartesi akşam yapmıştım bugün tam 8. gün oldu hala orda duruyolar. acaba gitmicek mi? offf çıldırıcam.

1 haftadır bepanthen ile yaşıyorum resmen iyileşti ilk halinden daha iyi ama hala orada bariz belli oluyo kırmızlık gitmedi. sizce iz kalır mı? deliricem yada varmı önerebileceğiz bişi???

cnm tüy sarartıcı yüzde 45 dk bekletilir mi :1shok: ne yaptın sen öle :çok üzgünüm:

ben sally hansen yüz için özel tüy sarartıcı kullanıyorum biraz pahalı ama ten rengi gibi doğal duruyo. Benim yüzüm çok tüylü almaktan korktuğum için sarartıyorum.Bi dene istersen

cnm 45 dk nasıl durabildin? ben kollarımda kullanıyorum ama çok kaşıntı ve yanma yaptığı için 5 dk dan fazla tutamıyorum.. dermatologdan da öğrendiğim kadarıyla tüyleri uzatıyormuş sarartıcılar.. ama özellikle yaza girerken beyaz kolda tüyler daha belli olduğu için kullanmaya dvm ediorum kollarımda...

bence canını çok sıkma cnm zamanla geçer izler.. yalnız bu arada doktor tavsiyesiyle besleyici ya da onarıcı, cilt yenilenmesini hızlandıran bi krem kullanabilirsin..

ben dermatoloğuma sordum ve tüy sarartıcı kremlerin tüy kökünü beslemesi gibi bir şey olmadığını,sarılık gittikçe diplerden çıkan kendi rengimizin bize sanki uzuyor ya da çoğalıyormuş gibi geldiğini söyledi;ama sesudanda sally hansen 'ı tavsiye ediyormuş daha kaliteli bi ürün olduğu için.

tüy sarartıcıları nasıl kullanıyorsunuz acaba iki tüpten ne kadar koyuyorsunuz sanki ben sarartıcıyı fazla kaçırdım da kollarım alerji oldu gibi geldi

tüy sarartıcıları nasıl kullanıyorsunuz acaba iki tüpten ne kadar koyuyorsunuz sanki ben sarartıcıyı fazla kaçırdım da kollarım alerji oldu gibi geldi

yuvarlak bi kabı vaarya içinde cnmmmm ona büyük tüpten sıktıgın miktarın yarısı kadar küçük tüpten sıkcaksın..göz kararı yapamıyorsan çay kaşıgı yada tatlı kaşıgıyla büyük tüpten iki ölcek küçük tüpten bi ölcek koy:)

benimkinin markası sesu deil yalnız büyük tüp sarartıcı olan mı sesu dada isimlerini sölersen cnm ozaman olcak

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da bi yerde hata yapıyoruz.Ben ded sesuyu kullanıyorum başka marka hiç kullanmadım eski kutusunda satılırken sanki daha iyitdi şimdi cildimde kızarıklıklar yapıyor.Ben 5 dakikadan fazla bekletmiyorum.45 dakika bekleten arkadaş olmuş dua edin yüzünüze bişey olmadı.Sally hanseni ben de denemek istiyorum bi çoğumuz gözden kaçırdık sanırım sesu yüze sürülmüyor aslında tarişlerimiz hep ondan sadece kol ve bacaklara uygulanıyor.İçindeki kağıtta yazıyor okursanız.Buarada sesu cildimi tariş ediyor yüzümde renk değişimleri oldu ben de başka yollar arıcam

hamileler kullanamıyormuş çok yazık ya! yazın neyapacam ben almaktan nefret ediyorum kadın olmak başlı başına zor...............:2:

Kızlarrr selam herkese,

arkadaşım yüzündeki kızarıklıklar geçtimi bilimyorum ama sana şiddetle tavsiye edebileceğim birşey var susam yağı aktarlarda bulunur onu kullan eski haline döner emin ol :)

Saçmalamayım lütfen. neden kılları uzatıp güçlendirsin?!
1.sebep sarılık yokoluyor diye dipler siyah. 2.siyse uçlarından kıl döküldüğünü/ koptuğunu görmüştüm bu kol kılıdır vs. .
AYRICA; uzatıyosa bende alır saçıma sürerim bi kaç gün sonra saçım uzar, o günlerdede çakma sarışın olurum. yok böyle bir dünya. .

X