Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Peki annenin yanında yaptığı saygısızlık? ? Yanına kar mı kalacak? ? Aynısını sen onun annesinin yanında yapsan kusura bakma ama dayağı yerdin..
Yerdim. Annemin pasifligi de ayri bir dert. Kac kez damadini karsina al ve ciddi ciddi konus dedim ama yapamiyor. Cok yaslandi artik yoruldum diyor yazik. Huzur istiyorum sadece sizin mutlu olmanizi görmek istiyorum diyor. Bu konuda esime karsi özür dileyene kadar yumsamicam ama.

Aci da olsa bu evliligin ben taviz verdigim ve sustugum icin yürüdügünü anladim. Annesinin lafi ile bosar miydi emin degilim cünkü annesini haksiz buldugunda cok sert davrandigi ve beni savundugu oluyor. Sonuc olarak iş aslinda esimde bitiyor. Bir tek şu annem ailem ne isterse hemen verelim demesi ve bana sormadan hareket etmesi beni delirtiyor. Paylasmayi ben de severim ama bu kadari fazla.

Off off davranislarimda degistirmem gereken o kadar cok sey var ki...
Hic bir zaman o dişli kadin veya gelin olamadim olamicam da herhalde. Bazen olabilmeyi cok isterdim.
İcimde bu kadar tartismaya gögüs gerecek enerji yok sanki. Karakter meselesi sanirim.

Annenizin yerinde olsam kızımı alır giderdim.Terbiyesiz herif!
Annem esime kizimi ezmeyin. Ben bunun icin mi verdim size marayi demis. Kizimi da sevmeyip üzeceksen alip giderim demis. Tik cikmadi kocandan diyo.
Neymis de ben annesi aradiginda anlayip parayi direk al sende kalsin dicekmisim. İhtiyaclari oldugunu bile bile geri istemisim. Anneme böyle söylemis arabada. Oldu paşam başka?

Yo esimin durumu gayet de iyi. Valla ben de anlamadim ne gerek vardi cidden.

Yine en cok kv'ye giydirilmiş ama eşi adam olsaydı kv hiçbir şey yapamazdı değil mi. Dolayısıyla yuva yıkabçn pozisyonunu oncelikle adamın kendisi hakediyor

bence çok iyi yapmışsın. birkaç gün daha eser gürlerler. sonra durulur zaten. bir dahada kimse paranın üstüne konmaya kalkmaz...

Bu para olayi zaten baştan sona yanlış bu kadar dalavereye gerek yokmuş ama senin eşinin burnunun surtulmesi lazim. Anladigim kadariyla kendine guveni cok fazla. Hemen oyle bagirip cagirip gitmeler yok parayi önüne atmalar falan. Iyi bir derse ihtiyaci var. Aynisini sen yapsan neler eder sana kimbilir. Akli basina gelinceye dek yuz verme.

Kv kendini açıkgöz sanan bi salak aslında. 500 600 tl alsan ne almasan ne insanların huzurunu bozmaya değer mi o paradan sana fayda gelir mi? Kocana denilecek çok şey var ama neyse. Konuşma hatasını anlasin kendi gelsin yanına. Terbiyesiz adam edepsiz kv.

Açıkçası 2012de de bir forum açmışsınız ve görünen o ki huylu huyundan vazgeçmiyor eşiniz size karşı hep aynıymış keşke çocuğunuz olmadan ayrılsaydınız bu kayınvalide size ancak kendi gelininiz olunca karışmayacak ozamana kadar gençliğiniz elden gidecek başta bazı şeyler kendini belli etmiş ama iş işten geçmiş

En cok pisman oldugum durum bu oldu zaten. Tamam sonra konusalim demeliydim kendimi tutamadim ayrica bu kadar tepki verecegini de tahmin edemedim cok neseliydi cünkü. En cok anneme üzüldüm icim parcalandi onun icin susup sonra mevzu etmeliydim.
Zaten sonradan cüzdanindan sactigi 1700 lirada bende hic birini vermicem.
Aynen firsati lehime cevirip iliskileri kurallarimi yeniden yapilandiracam.

Anne oğul çok uyanıklarmış, pes yani. Siz haklısınız sonuna kadar.

Bence de verme,mevzu para değil,ama blof yapıp senin hem alttan alacağını,hemde pişman olup 3 gün sonra al canım parayı,benim derdim para değil,diye sızlanmayacağını öğrensin.Sofra konusunda evet,erteleseymişsin iyi olurmuş.Neşeliydi diyorsun ya, ona aldanma,eşini en iyi sen tanırsın.Tepkilerini kestirebilirsin önceden.Susup pısmak için değil,karşı koymak,hamlesini boşa çıkarmak için.Hani bir kadınla adam evlenmek için görüşüyorlarmış.Adam demişki,bak,ben çok iyi bir adamım,ama sinirliyim.Eğer ben dışarıdan gelirken fesimin püskülünü öne aldıysam,anlaki barut gibiyim.Bağırıp çağırınca sana sakın bir şey deme,olay çıkarırım.Kadın da demiş,tamam,olur insanlik hali,birşey demem.Ama sende eğer eve gelince benim eteğimi belime kıstırdığımı görürsen,bana ağzını açma,ortalığı yıkarım.Evlenmişler.Kadın bakıyormuş eşinin geleceği saatte,adamın püskül önde,hemen eteği beline kıstırıyor,öfkeli gibi karşılıyormuş.Adam bakıyor kadın ondan felaket,aman bulaşmayayım,diye ağzını açmıyormuş.Öyle öyle vazgeçmiş huyundan,bazen,çivi,çiviyi söker

Hem de cok simartmisim. Bunu görmenin ve davranmanin zamani gelmis de gecmis bile.

Eş kendisi koymuş o mesafeyi adam evde yemek bile yemiyormuş resmen kadına seni hiçe sayıyorum ama bitiren ben olmuycam sen bitir msjı veriyor.
Bebeğinizle arası nasıl ?
Kesinlikle bu gibi olaylarda ben daha mesafe koydugumu belli edemeden o mesafeyi koyuyor direk. Hakli haksiz evden cikar ve yatak ayirir.
Ogluyla arasi cok iyi cok seviyor cünkü cok bekledik cok mücadele vermistik cocugumuz olsun diye. Bütün olumsuzluklar nedense cocuk dogduktan sonra basladi zaten. Mutlu olmamiz gerekirken daha kötü olduk. Simdi de bu.

Acaba diyorum seni bu kadar kolay kırıp harcayabildiğine heleki bütün gemileri yakıp annenin yanında o hareketleri yapması tek sorun annesi olmamalı başka bir kadın olabilirmi hali hazırda bir düşün derim

Yazan elinize saglik. Gercek buymus maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…