Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Acaba diyorum seni bu kadar kolay kırıp harcayabildiğine heleki bütün gemileri yakıp annenin yanında o hareketleri yapması tek sorun annesi olmamalı başka bir kadın olabilirmi hali hazırda bir düşün derim :KK43:
Sanmiyorum ama yine de güven olmaz bu erkeklere. Davranislarinda bunu düsündürecek veya hissettirecek herhangi birsey görmedim. Herseyi ortada. Ara ara bakarim en ufak bisey yok simdiye kadar. Siliyorsa bilemem tabi.

Sanmiyorum ama yine de güven olmaz bu erkeklere. Davranislarinda bunu düsündürecek veya hissettirecek herhangi birsey görmedim. Herseyi ortada. Ara ara bakarim en ufak bisey yok simdiye kadar. Siliyorsa bilemem tabi.
İnşallah o kadar alçalmaz canım Allah ysrdımcın olsun

Bana eski eşimi hatırlattı eşiniz... Ciddi sıkıntı şu iletişimsizlik... Hiç bi sorunu çözüme kavuşturmadan zamana bırakmak ve bi süre sonra normale dönmek büyük hata.. Çünkü o çözüme kavuşturulmayan sorunlar birikip birikip bi süre sonra aşılamayacak kördüğüme dönüşüyo.. Bunu yapmayın lütfen..

Annenize yaptığı ayrı saygısızlık.. Yerin dibine girmişsinizdir annenizin yanında, hele anneniz nasıl üzülmüştür kim bilir.. Size yansıtmamak için içi içini yemiştir kadının..

Eşiniz maalesefki olgunlaşamamış, annesinin ağzına bakıyo.. Kv'niz düşüncesiz, terbiyesiz ama eşiniz ondan daha düşüncesiz ve terbiyesiz..

Sakın taviz vermeyin, bebeğinize ve size bunu yaşatmaya, sizi böyle üzmeye hakkı yok.. Kendisi gelsin, hatasını anlasın, özrünü dilesin ondan snra sizde anlatın kendinizi.. Daha sakin davranması gerektiğini, artık bebeğinizin olduğunu, kendinizden önce bebeğinizi ve ailesini düşünmesi gerektiğini, sorunları konuşarak halledebiliceğinizi, fevri çıkışlara gerek olmadığını anlatın..

Bu kırılma noktası olsn ilişkinizin.. Bunu fırsata çevirmeye bakın.. Ve kv'nizle kesinlikle mesafe koyun aranıza.. Kimse yok mu çevrenizde komşu fln? Bebişinizi parka çıkarttığınızda başka annelerle arkadaşlık kurun mesela.. Kv'nizin arkadaşlığı size daha çok zarar verir, bunu unutmayın..
Evliligimin basindan beri sorunlari cözüme kavusturmak icin hep sakince konusmaya yönlendim ama izin vermedi. Bagirdi cikisti uzatma be dedi itti ve daha fazla konusunca evden gitti gec saatlerde döndü hep.
Haliyle ben de mecburen konusmamayi ve geri cekilmeyi tercih ettim. Kendi kendine muhasebe yapip hatasini belki böyle anliyor dedim ama yok kesinlikle ne özür ne pismanluk ne hatadan ders alma var.

Ne kadar pasifsin sindirmişler beni diyorsun bunun idrakına varmış olman ve buna rağmen hala sakin olman çok yanlış ortalığı yık dağıt demiyorum ama eşinin şu her olayda bağırıp seni hiç konuşturmama saçmalığına bir dur desen diyorum :kahve:
İnşallah o kadar alçalmaz canım Allah ysrdımcın olsun
Yaparsa da kendi bilir.
Ben ona bu konuyla net düsüncemi söyledim zaten.
Cocugumu da alirim yurtdisina giderim bizi bir daha ömrün boyunca göremezsin dedim.

LÜTFEN YARDIM EDİN COK KÖTÜYÜM
Kızlar 21 yaşındayım 6 yıllık ilişkim var.3 ay sonra dugunum var nişanımın ablası nisanımdan eskiden hoşlanan bir kızla cok yakin hep beraberler (buraya herşeyi en dürüst şekilde yazicam) ben bu kız yuzunden kıskançlıktan hep kavga ettim heryerde o vardı birde ayrı seyitlerdeyiz ama 1 saatlik yol neyse ben hep sinirden ağlıyordum gücüme gidiyordu cunku herkes onu sevmedihimi bildihi halde o kizla nisanlimi ayni ortamda gormek beni cok uzuyordu. Nisanlima haliylen söyleniyordum hep ben kiskandihimla kalip ahliyordum nisanlma ya git konus ablanla o kiz varsa sen olmicaksin diyo4dum enson bi patlak verdik bana söz veriyordu tamam diye enson bi sofrada nisanlimin akrabalariyla o kizi gordum nisanlim kayinvalidem hep orda sinirle agladim dedim annesine bu kiz benim yuvamı bozacak diye neyse vakit geçti dün düğüne gidecekler di ilk lagim o kiz ortamı olcak oldu ki hayir cavabini aldim size yemin ederim o sabhi internetten kiskanmama yollari bakiyordum cocuhu s gereksiz insanlar icin uzmemek icin neyse sonra kuzeni resim paylasmis o kiz orda aradim nişanlımı ağlayarak dedim hani olumicaktı fln fln oda sinirle gitmis kiza duhunde bahirmis kiz aglayarak gitmis bunu duyan gorumcem beni aradi demedigi lafi birakmadi bana annemlere birsey diyemiyorum nisanlimi aricaklar olay buyyuyecek gorumcem bana bagirirken nisanlimda hattaydi duydu hep ya ben yillardir agliyorum KIMSE GIDIP ABLASINA BIRSEY DEMIYOR O KIZ BIRKERE AĞLADI ABLASI EL ALEMIN KIZI IÇIN BANA BENI KARDESIMLE AYIRDIN DEDI BANA BAĞIRDI NELER DEDI KENDIMI SONUNA KADAR SUÇLU HISEDIYORUM AMA YA SEN BENIM YERIME KÖY KENDINI NEYSE O GECE HIC NISANLIMLADA AZ KONUSYUM ŞIMDI BANA NISPET YAPAR GIBI BANA HERKESIN ICINDE BAHIRAN GORUMCEM DANS EDIYOLAR O KIZ ORDA YA BANA INAT SANKI HEP O KIZLA FOTO PAYLASIYO NEYSE NISA LIM GITMIS ABLASINA KADIN DINLEMEMEIS COCUHU BAHIRIP CAHIRMISLAR HEP YA ŞIMDI YINE BENI ARADI ALLAH BELANIZI VERSIN DIYO ARKADASLAR ÇOK KÖTÜYÜM GORDUHUM TERBİYE BI ANANIN IKÖ EVLADININ KUSLUHUNU KALDIRMAZ SUCLUMUYUM BILMIYORUM AMA BARISMALARI ICIN CEKER GIDERIM DELI GIBI SEVDIHIMSEN NE OLUR YARDIM EDIN AKIL VERIN NE OLURRRRRR NE OLURRR
Yeni konu açsana kardeş.
Burda yazman ne alaka

Degisiklik olsun oglum cocuklarla oynasin dedim. İnsan kalabaligindan korktugu icin alissin dedim. Aptallik iste diyorum ya.
Niye aptallık olsun ki canım,illa gün olmasa bile,çocukların topluma alışması,durdan anlaması lazım.Kendini tamamen soyutlayamazsın çevrenden.Gün olmaz da,arkadaşların olur.Çocuklar birbirini tanır,sizin gözetiminizde.Bazen oyuncak kavgası olur,bazen oyuna dalarlar kendilerince.Çocuklar toplum kurallarını toplum içinde öğrenir.

Siz günlere gidince para veriyor muydunuz
Cocugumla gidebildigimde esimden alip götürüyordum gidemedigimde esimden alip kv veriyordu bizim adimiza
Esim veremediginde ise annesine sonradan ödüyordu hem de fazla veriyordu fazlasini da harclik yapiyordu kendisine
Paralari veremedigimizde hemen para alacam sizden hadi paralari verin diyordu

Evliligimin basindan beri sorunlari cözüme kavusturmak icin hep sakince konusmaya yönlendim ama izin vermedi. Bagirdi cikisti uzatma be dedi itti ve daha fazla konusunca evden gitti gec saatlerde döndü hep.
Haliyle ben de mecburen konusmamayi ve geri cekilmeyi tercih ettim. Kendi kendine muhasebe yapip hatasini belki böyle anliyor dedim ama yok kesinlikle ne özür ne pismanluk ne hatadan ders alma var.
Uzman bi psikologla görüşmeli aslında eşiniz, öfke kontrol problemi var çünkü.. Ama bu karakterdeki insanın bunu kabullenip yanaşacağını pek zannetmiyorum..

Çocuk olmasaydı 1 dk durmayın o evde derdim.. Ama evladınız için daha sakin daha kararlı davranmalısınız.. Bu şekilde devam ederse çocuk için daha büyük zarar bunu da unutmayın olur mu?

Eski bir konunuz var, orda da eşiniz yengesi nedeniyle uzun süre küs kalmıştı size.. Eşiniz de huy olmuş bu, hep böyle midir, hep karşı tarafı mı tutar? Nerde eşe destek?? Aile dediğin nedir bu adamlara, ben anlayamıyorum erkekleri.. İlk hatalarında dünyayı zindan etmek gerek böyle insanlara, laftan sözden küsmeden anlamıyorlar, illa aynı şekilde davranışla karşılık vereceksin.. İnsana zorla cinnet geçirtirler..
Evet huyu bu maalesef
Hep baskalarini tutar herkes haklidir ben haksiz
Hakli buldugu zamanlar ise susar sadece ya da öyle evirip cevirir ki yine haksiz duruma ben düserim
Asla bana sen haklisin dedigini duymadim

yok anam bugun okudugum konularla , daha ne kadar kendımı tutabılırım. Kesin bugun ban yerim ben.
Bunlar kendilerini ne zannediyorlar ya. karına sormadan karar almışsın, ustune bıde kadına bagırıosun. Siz 700 lira atın önüne de sussun.
Nefret ettim ya.

eeee gun sahibi konu sahibi merak ediyoruz suan ne durumdasn annen sendeyken esin geldi dedin annen demedimi damat sen kendine gel kızıma alır giderim yurt dısına diye korkutmadımı yada sen neden basıp annen le gitmiyorum maksat bosanmka degik kısas a kısas esini korkutmak
Bardak catali firlatinca annem dedi tabi naiyorsun damat ben senin böyle oldugunu bilmezdim vs vs ama hic dinlemedi.
Bi kac gün sonra annemi memlekete götürdü arabayla. Annem uzun süre memlekette kalacak simdi. Esim Hala memlekette dönmedi. Annem arabada sevmiyorsan üzeceksen daha fazla alir giderim demis. Memlekette havalar isinsin gidecem.

Valla kusura bakma konu sahibi ama kocan tam bir sığır örneği falan bence. Sanki anasına bacısına küfretmissin gibi tabak çanak fırlatmak nedir. Üstelik senin annenin yaninda bu saygısızlığı nasıl yapar ? Sakın geri adım atma sonuna kadar haklısın çünkü. Annen de eşine mesafeli dursun . Sen de hatasını anlamasını bekle esinin dicem ama o adam o beyinle hatalı olduğunu asla anlamaz, o kapasite yok onda.
Madem dugunleri varmış dalavere yapmadan sana direk kızım bu seferlik gün paralarını ben alayim lazım bize deseymis. Esine asıl siz dalavereci ,içten pazarlıklı insanlarsınız beni salak yerine koymaya çalıştınız de . Ama bunu söylerken lütfen baban falan yada seni koruyabilecek birisi olsun yaninda,esin şiddete meyilli birisi sağı solu belli olmaz o adamın.
Maalesef babam rahmetli ve burda kendi ailemden kimsecikler yok. Ya baska sehirdeler veya yurtdisinda.
Zaten bu kadar simarmalarinin bi faktörü de bu.

Uzman bi psikologla görüşmeli aslında eşiniz, öfke kontrol problemi var çünkü.. Ama bu karakterdeki insanın bunu kabullenip yanaşacağını pek zannetmiyorum..

Çocuk olmasaydı 1 dk durmayın o evde derdim.. Ama evladınız için daha sakin daha kararlı davranmalısınız.. Bu şekilde devam ederse çocuk için daha büyük zarar bunu da unutmayın olur mu?
Kesinlikle görünmeli.
Asla ne psikologu ne aile terapisti ne herhangi biseyi kabul etmez de gitmez de.
Bundan bi yarim sene önce de ütü masasini yamultmustu bana sinirinden. Kv sürekli bu cocuk evlendikten sonra niye böyle agresif oldu deyip duruyor ya ikisini de bogasim geliyor.

cok haklısınız okadar haklısınız kı acıkcası cok uzucu yasadıgınız ve ıcıne dusuruldugunuz durum
günden cıkardım ben olsam...eşlede aram ne zaman duzelırdı allah bılır

canınızı sıkmayın sonucta vıcdanınızı rahatsız edecek hıcbırsey yok ortada rahat olun bıgun hesap doner sap doner gun gelır meselesı... terbıyesızler
Güne katilmicam bundan sonra ne halleri varsa görsünler nasil olsa ana ogul anlasip sürekli para transferi icindeler

Back