Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Kesinlikle görünmeli.
Asla ne psikologu ne aile terapisti ne herhangi biseyi kabul etmez de gitmez de.
Bundan bi yarim sene önce de ütü masasini yamultmustu bana sinirinden. Kv sürekli bu cocuk evlendikten sonra niye böyle agresif oldu deyip duruyor ya ikisini de bogasim geliyor.
Yaaa çok afedersiniz ama yuhh diyorum.. Ütü masası yamultmak nedir? Allah korusun bu işin sonunda size veya evladınıza bi zarar verebilir.. Sizi dövebilir, çocuğunuzu dövebilir..

Ailenizden ayrı gurbetteymişsiniz bide.. Kıyamam size yaa.. Terbiyesiz, merhametsiz, vicdan yoksunu insan..

Durum bu kadar vahimse ciddi bi adım atmak lazım aslında, aklının başına gelmesi için.. Tabii kendi hayatınız için en doğrusunu siz bilirsiniz..

Senin annen ne yapıyor? Çek git ya ne hali varsa görsün. Eski konunu da okudum baştan beri sana böyleler ve sen de çocuk yapsam düzelir demişsin, düzeldi mi acaba? Mutlu musun? Yazık o çocuğu da mutsuzluğuna ortak ettin.
Aklın başında değil bence senin. Eve alma defolsun gitsin böyle bir adamı çekmek zorunda mısın? Annen de işi bilmiyor, çekip götürecek seni bu kadar basit.
Zaten adam sana 5 yıldır insan muamelesi yapmıyormuş, neyin davası bu? Neden sürdürmekte ısrar ediyorsun?
Ben çıldırdım şurda.
Bazen öyle yorumlar geliyor ki yapmayi istemesem de mecburen esimi savunmak zorunda birakiyorsunuz. Egri oturup dogru konusmak lazim. Simdi 5 senedir bana insan muamelesi yapmiyor diye bisey yok. Utlu anlarimiz cok dahha fazla.
Hayatimin sadece iki tane kesitini okudunuz diye nasil bu kadar kesin konusuyorsunuz anlamadim acikcasi.
Cocuguma zarar verecek kadar da bir durum yok ortada sükür. Zararli bir boyut aldiginda elbette icabina bakarim.

Sen almanyadan gel evlen cocuk yap evi sen al doğrumu anladım ?
Çocuğun tc vatandaşı heralde,keşke almanyada doğum yapsaydın.Kucağına basıp giderdin.Şuan onu bırakıp gitmiyeceğin için tek çözümün ya eşine boşanma davası açıp evden def etmek,yada mal mülk umrum değil diyip çocuğunu alıp uzaklaşmak.Böyle bir aileyle devam edebilceğine eminmisin?
Artik yeni yasa cikmis. Cocuk tr de dogsa da annesinden dolayi alman olma babasindan dolayi türk olmaya hakki var. Cok şükür bunu halletmistim. Oglum hem alman hem türk yani. Bu olaydan sonra cizgilerimi net cekecem ve izlicem en ufak düzelme olmaz ise duruma göre bir yol cizecem ins

Eski bi konunda kv, kp ile iliskinin cok cok iyi olup akrabalarıyla sorunlarin oldugunu söylemişsin.. O kadar iyiyken nasil bu kadar zıt bi sekilde kotu olabildi? Neler yaşandı?
Eşin hic değişmemiş ama, küsen, trip atan, surundurmeye calisan tavirlarina devam..
Kv kp ile iliskim hala iyiydi hatta özellikle kv ile fazla iyiydi. Fazla muhabbet tez ayrilik hesabi...fazla taviz verdim gercekten bir anne gibi gördüm fazla samimiyetten dolayi kendinde bu hakki gördü ne yazik ki...son zamanlarda bi tuhafti ama yersiz sekilde laf vuruyordu...

Açıkçası 2012de de bir forum açmışsınız ve görünen o ki huylu huyundan vazgeçmiyor eşiniz size karşı hep aynıymış keşke çocuğunuz olmadan ayrılsaydınız bu kayınvalide size ancak kendi gelininiz olunca karışmayacak ozamana kadar gençliğiniz elden gidecek başta bazı şeyler kendini belli etmiş ama iş işten geçmiş
Dogru diyorsunuz. Lanet olsun icimdeki insan sevgisine. O umut yok mu insanin icinde. Seviyorsunuz ve umit ediyorsunuz. Gercekler cok aci. Katiliyorum.

Bardak catali firlatinca annem dedi tabi naiyorsun damat ben senin böyle oldugunu bilmezdim vs vs ama hic dinlemedi.
Bi kac gün sonra annemi memlekete götürdü arabayla. Annem uzun süre memlekette kalacak simdi. Esim Hala memlekette dönmedi. Annem arabada sevmiyorsan üzeceksen daha fazla alir giderim demis. Memlekette havalar isinsin gidecem.
püfff o kavganın üstüne sen anneni o arabaya nasıl koyarsın yani bın otobuse git anenenle cocuk okulu yoksa yada bındır otobuse ben olcam o damadın arabasına bile binmem yanii o kvag üstünee

püfff o kavganın üstüne sen anneni o arabaya nasıl koyarsın yani bın otobuse git anenenle cocuk okulu yoksa yada bındır otobuse ben olcam o damadın arabasına bile binmem yanii o kvag üstünee
Annemin yükü cok fazla ve agir ve otobüsle gidemicek ve yükünü kisa mesafe de olsa tasiyamicak kadar yasli.
Ayrica cok önceden bizzat kendi söz verdi anneme. Yok öyle yagma söz verdiyse pasa pasa götürecek. Hem iyi oldu gözüm görmüyor. Evde oglumla ne güzel takiliyorum iste :)

Kv hanhi yüzle aramış seni?

Evden geri çevirdin diye kıyameti koparmadı mı?

Torunu icin aradi büyük ihtimal.
Hastayim midemi üsütmüsüm sancidan kivraniyorum telime bakamadim hala bana o kadar yazdim aradim ama hic cvp vermedin bilerek yaptin hesabina giriyor. Yari yoldan döndük diyor. Cok sinirlenmis. Nerdeyse kiyameti koparacakti yine. Hic polemige girmedim. Oh canima degsin.

Bunca şekilden şekle girene kadar madem çok ihtiyaçları var gün parasına en başında açık açık söyleseymiş kayınvaliden kızım senin gün paranı ben alayım durumumuz iyileşince benim günümünkini de sana veririz diye. Eşin de atarlanmaya yer arıyormuş valla anlamadım gitti:sinirli:

Bunlarin olduguna gercekten inanamiyorum. 1.5 yasinda oglum var ve dogdugundan beri evdeyim calismiyorum. Kv nin de icinde bulundugu bir güne girdim (aptallik iste). Kv ara sira bu yaz iki düğünümüz var ceyrek alcaz bilezik alcaz bunlarin parasini günden cikarmaliyim diye söylenip duruyordu.

Birinci turda senin gününü de bizim evde yapalim dedi. Cocukla zorlanirsin yapamazsin dedi. Sen sadece cocugu al taksiyle gel dedi. Ben de acikcasi sevindim ve kabul ettim cünkü oglum dis yüzünden sıkıntılı dönem geciriyordu. Bisey yapmamak benim yine de icime sinmedi tabi ve yaptigim aglayan keki sabahtan esimle evine gönderdim. Oraya varinca da kalan temizligini tamamlayip elimden geldigince yardim ettim.
Ne toplanan paradan haberim oldu ne de gördüm. Ne bana bisey söylendi ne de soruldu. Bi ara esimle koridorda fisildasip cantaya biseyler koydular sanirim mevzu gün parasiydi ve hic bisey demedim. Neyse üzerimden yük aldi evini acti yoruldu dedim o haketti parayi diyerek hic konu etmedim. Bu durum beni rahatsiz da etmedi acikcasi.

İkinci turda sira bana yaklasinca bazi komsular senin evini merak etmisler sana gelmek istiyorlar deyip durdu ben de o zaman gün benim evde olur görürler dedim. Gün geldi kv misafirlerle birlikte geldi ve gelirken acma getirdi. Oglum cok ve sık sık emdigi icin para toplanma olayini kacirdim hatta duymadim bile. Oglumla ilgilenmekten para tamamen aklimdan cikmis. Son misafirler de ayrilirken kv de gidecem misafirim geliyormus diye tutturdu normalde hep kalirdi. Apar topar kalkti gitti. Sonra aklima para geldi evin icinde arayim derken kv aradi kusura bakma kizim ben para kaybolmasin diye yanima almistim vermeye unuttum sana para benle gelmis diye. Ben de önemli degil bi dahaki geldiginde getirirsin dedim. Bir daha tekrar etti sanki benden biseyler ister gibi ben de tamam dedim ya önemli degil bi dahakine getirirsin dedim.

Aksam oldu esim eve geldi masayi kurduk ( bu arada kendi annem de yurtdisindan geldi bende kaliyor). Esim masaya oturmadan annem aradi beni dedi para onda kalmis unutmus dedi evet haberim var beni de aradi dedim. Annem öylle deyince ben de o zaman para sende kalsin ceyrek alirsin dügüne hatta yetmezse üstünü tamamlarim dedim dedi. Ben bunu duyunca tabi sok oldum ve hemen suratim düstü ne dicemi sasirdim tam corba koyuyordum.
Kendi Annem gündeki kadinlarin cok gürültü yaptigini anlatirken ben de bi daha katilmicam zaten dedim. Esim neden diye sorunca neden olacak ?hem kostur hem yorul hem hizmet et sonuc ne? Elde var sifir dedim. Ne bekledin ki? Dedi. Ne mi bekledim ?günden gelen 500-600 lira para elime gececek diye bekledim dedim. Demez olaydim! Yerinden firladi catal tabak bardak ne varsa vurdu firlatti. Ben sana daha yeni ne dedim diye bagirdi. Kalkti cüzdaninda kac para varsa filmlerde gibi önüme atti al sana para dedi. Esyalarini aldi cekti gitti. Annem napiyorsun damat? ben senin böyle oldugunu bilmiyordum dedi durdu ama ne fayda. Annem yemek de yemedi kadin sok oldu midesine kramplar girdi.

Ertesi sabah annesinden aldigi gün parasini mutfak masasina sacilmis vaziyette buldum. O günden beri esim ve ailesi cephe almis durumda kimse benle konusmuyor. Esim eve gec geliyor ve aksam yemegi yemiyor.

Neymis de ben o parayi istemeyecekmisim ihtiyaclari varmis dügünleri varmis. Ben acta mi acikta mi kalmisim. Bana para vermiyormuymus. Annesi beni aradiginda anlayip para sende kalsin demeliymisim.

Ben bu kadar agir tepki görecek kadar kötü bisey mi yaptim ya? Siz olsaniz ne yapardiniz? Sizce kv parayi gercekten vermeye unuttu mu yoksa bilerek mi alip götürdü? Cok üzgünüm. Esimin bana aklinca kestigi ceza cok agirima gidiyor. Fikirlerinizi merak ettim. Simdiden tesekkürler.
Haklısın canım hiçbir şekilde geri adım atma. Eşin annesini savunabilmek ve onu kötü göstermemek adına büyük tepki göstermiş senden geri adım atmanı ve sinmeni bekliyor. Sakın bir hata edipte sinme tamam haklısın dermişcesine gönlünü almaya çalışma. Bırak senin bu konudaki kararının net olduğunu anlasın ve yaptığının sonuç vermeyeceğini anlayıp kendi gelsin. Ki haksız dahi olsam ben annemin yanında böyle yaptığı için yüzüne bakmazdım hatasını anlayıp hem benden hem annemden özür dileyene kadar. Sen eşine güzel bir ders ver bence canım.

ah be canım napmışsın sen??
haklısın haklı! o an göre hareket edecektin. gidiyor muydu bıraksaydın gitseydi. yaptıklarını fitil fitil burnundan getireceksin. ailenin yanında terbiyesizce hareketi, senin emeğine çökmeleri, ondan öncede katikulliye getirip paranı almalı çok çirkin çok. en olsam hiçbiriyle konuşmam.

Ayy annenin yanında tabak çanak fırlatmak ne demek ya !!!
İnsan azıcık utanır kasılır ayıp ya !! kv suratına nasıl bakmayı düşünüyor acaba
Ayrıca konunuzda çok haklısınız bir de üste çıkıyor ya hayret birşey !

Senin alışveriş zamanın gelmiş hayatım bence... Yerinde olsam gider çatır çatır harcarim o parayı hic bişi olmamış gibi davranirim isterse bişi desin.. Su üste çıkmak için böle haksizken gürleyen erkek milleti varya bunlara napsan yaranamazsin o yüzden umursamican keyfine bakcan sonunda tıpış tıpış gelcek nasılsa ayağına...

Back