- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi MaraDespina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım fark ettım sonradan aynı kişi oldugunu degişen bişey olmamış
Maalesef aksine şiddetin dozu artmış iyi bir ayarı hakediyor koca olacakSagol canım fark ettım sonradan aynı kişi oldugunu degişen bişey olmamış![]()
Sen iki kardeşin arasına girmedin.Suçlu değilsin.Görümcen sorumsuzca davranarak sizin araniza girmis oldu. İnsan gibi düsünseydi seni zor durumda birakmazdi.Sana saygisizlik yapmis bu samimiyetle.Bırak ne hali varsa görsun. Acıma.Nişanlım sa hem beni savunuyor ama mutlumuzunsa diyor ya lütfen napicam ben ilgilenen biriyle konuşmak akıl almak istiyorum evete anlayamıyorum nişanlım kimseye birsey deme dedi kadın bana neler dedi ya sen el alemin kızı icin bana nelerini dedin ya rezil etti beni herkese dürüst olun lütfen ben bunumu istedim yoksa böyle iki kardeşin arasına girdigim icin asla ke dimi sonuna kadar haklı olsam bile HAKLIYIM diyemiyoreum
Cevap icin cok teskkur ederim ama.cok kotu durumdayım kime nasıl davranan 110 gün var duhunume nisanlim benden yana davraniyor ama benden yana olduhuna sevinemiyorum bile cunku ben diyor o kizla kavga ettim ablama zerre birsey demedim diyor sende demedin diyor o sana nasıl bağırıyor diyor iste burdada kendimi sucluyorum ablasi beni aradihinda nisanlimda teldeydi duysu bunu yapmicaktim o konuşmalara içine atmaya razıydım iki kardeşi üzmektense ikincisi ise suçlu goememim sebebi ABLASINA birsey demes3mde yüzüne nişanlıma ablası icin cok set dedim sinirle ama cocuk onda değil ben ona birsey dem3dim sana nasıl bağırıyor diyor napicam kime nasıl davrancam okuyup yanıt verdiğin icin cok tesekur ederimSen iki kardeşin arasına girmedin.Suçlu değilsin.Görümcen sorumsuzca davranarak sizin araniza girmis oldu. İnsan gibi düsünseydi seni zor durumda birakmazdi.Sana saygisizlik yapmis bu samimiyetle.Bırak ne hali varsa görsun. Acıma.
Cevap icin cok teskkur ederim ama.cok kotu durumdayım kime nasıl davranan 110 gün var duhunume nisanlim benden yana davraniyor ama benden yana olduhuna sevinemiyorum bile cunku ben diyor o kizla kavga ettim ablama zerre birsey demedim diyor sende demedin diyor o sana nasıl bağırıyor diyor iste burdada kendimi sucluyorum ablasi beni aradihinda nisanlimda teldeydi duysu bunu yapmicaktim o konuşmalara içine atmaya razıydım iki kardeşi üzmektense ikincisi ise suçlu goememim sebebi ABLASINA birsey demes3mde yüzüne nişanlıma ablası icin cok set dedim sinirle ama cocuk onda değil ben ona birsey dem3dim sana nasıl bağırıyor diyor napicam kime nasıl davrancam okuyup yanıt verdiğin icin cok tesekur ederim![]()
Analı oğullu çeteyle evlenmişsin.
Ben olsam ilkinde daha her ay parasını verdiğim günün parasını o kadına vermezdim.
Kusura bakmayın ama cidden bu insanların kimbilir ne çirkeflik ne aşağılama ne şiddetlerini yaşayıp hak bayram sanıyorsunuz kimbilir.
Hayatınızı gözden geçirin...
[/QUOTE]Annesi vs biri arayınca nişanlıma sizce olnları anlatmalimiyim
Pardonda konunun başında evli 1.5 yaşında çocuğu olan gün parasını safça kaynanasına iki kez kaptırmış birine yorum yaptım. Şimfi nişanlımı oldunuz?Demek istediğinizi anlamadim ama yanlış anlaşılmasın bakın bu benim gördüğüm merhamet le alakalı nisanlim benden yana evet belki cok guzel birsey yaptırdım ona bazılarının gözünde ama benim için aglmama ma beni uzenleri ayni sekil üzmedi belki cok guzel ama pişmanım cunku daha nişanlıyım ve neler yaptırdım benim suçum olmasa bile benim yüzümden kardeşliğini bitirdi kadın ona dediğimiz hicbirsey yoktu ama o arkadaşını savunmak icin bizi bitirdiği halde ben suçlu hisediyorim
Yok benim derdim ayrıPardonda konunun başında evli 1.5 yaşında çocuğu olan gün parasını safça kaynanasına iki kez kaptırmış birine yorum yaptım. Şimfi nişanlımı oldunuz?
Siz niye alıntı yapıyorsunuz yorumumu öylese, ikinci nick mi yoksa.Yok benim derdim ayrıo baska biri
Aynen o paralari kadincagizin suratina carpacagina gidip annesinin suratina carpsaymis ya. Al madem paraya ihtiyacin var ne gizli gizli is ceviriyorsun. Al paralari deseymis. Madem bu kadar cok para var ortada neden bu kadar katakulli yapiliyor? Gune falan gerek yokmus. Paralar havada saciliyor masallah.Parana el koymuşlar üste çıkıyorlar. Kocan da haksızlığını biliyor üste çıkıyor. Karısı ezilsin dursun zaten. Çok lazımsa kendisi verseydi kıymetli annesine para. Senin emeğini vermek kolay gelmiş. Bence hiç de geri adım atma.