Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

LÜTFEN YARDIM EDİN COK KÖTÜYÜM
Kızlar 21 yaşındayım 6 yıllık ilişkim var.3 ay sonra dugunum var nişanımın ablası nisanımdan eskiden hoşlanan bir kızla cok yakin hep beraberler (buraya herşeyi en dürüst şekilde yazicam) ben bu kız yuzunden kıskançlıktan hep kavga ettim heryerde o vardı birde ayrı seyitlerdeyiz ama 1 saatlik yol neyse ben hep sinirden ağlıyordum gücüme gidiyordu cunku herkes onu sevmedihimi bildihi halde o kizla nisanlimi ayni ortamda gormek beni cok uzuyordu. Nisanlima haliylen söyleniyordum hep ben kiskandihimla kalip ahliyordum nisanlma ya git konus ablanla o kiz varsa sen olmicaksin diyo4dum enson bi patlak verdik bana söz veriyordu tamam diye enson bi sofrada nisanlimin akrabalariyla o kizi gordum nisanlim kayinvalidem hep orda sinirle agladim dedim annesine bu kiz benim yuvamı bozacak diye neyse vakit geçti dün düğüne gidecekler di ilk lagim o kiz ortamı olcak oldu ki hayir cavabini aldim size yemin ederim o sabhi internetten kiskanmama yollari bakiyordum cocuhu s gereksiz insanlar icin uzmemek icin neyse sonra kuzeni resim paylasmis o kiz orda aradim nişanlımı ağlayarak dedim hani olumicaktı fln fln oda sinirle gitmis kiza duhunde bahirmis kiz aglayarak gitmis bunu duyan gorumcem beni aradi demedigi lafi birakmadi bana annemlere birsey diyemiyorum nisanlimi aricaklar olay buyyuyecek gorumcem bana bagirirken nisanlimda hattaydi duydu hep ya ben yillardir agliyorum KIMSE GIDIP ABLASINA BIRSEY DEMIYOR O KIZ BIRKERE AĞLADI ABLASI EL ALEMIN KIZI IÇIN BANA BENI KARDESIMLE AYIRDIN DEDI BANA BAĞIRDI NELER DEDI KENDIMI SONUNA KADAR SUÇLU HISEDIYORUM AMA YA SEN BENIM YERIME KÖY KENDINI NEYSE O GECE HIC NISANLIMLADA AZ KONUSYUM ŞIMDI BANA NISPET YAPAR GIBI BANA HERKESIN ICINDE BAHIRAN GORUMCEM DANS EDIYOLAR O KIZ ORDA YA BANA INAT SANKI HEP O KIZLA FOTO PAYLASIYO NEYSE NISA LIM GITMIS ABLASINA KADIN DINLEMEMEIS COCUHU BAHIRIP CAHIRMISLAR HEP YA ŞIMDI YINE BENI ARADI ALLAH BELANIZI VERSIN DIYO ARKADASLAR ÇOK KÖTÜYÜM GORDUHUM TERBİYE BI ANANIN IKÖ EVLADININ KUSLUHUNU KALDIRMAZ SUCLUMUYUM BILMIYORUM AMA BARISMALARI ICIN CEKER GIDERIM DELI GIBI SEVDIHIMSEN NE OLUR YARDIM EDIN AKIL VERIN NE OLURRRRRR NE OLURRR

Nişanlım sa hem beni savunuyor ama mutlumuzunsa diyor ya lütfen napicam ben ilgilenen biriyle konuşmak akıl almak istiyorum evete anlayamıyorum nişanlım kimseye birsey deme dedi kadın bana neler dedi ya sen el alemin kızı icin bana nelerini dedin ya rezil etti beni herkese dürüst olun lütfen ben bunumu istedim yoksa böyle iki kardeşin arasına girdigim icin asla ke dimi sonuna kadar haklı olsam bile HAKLIYIM diyemiyoreum

Nişanlım sa hem beni savunuyor ama mutlumuzunsa diyor ya lütfen napicam ben ilgilenen biriyle konuşmak akıl almak istiyorum evete anlayamıyorum nişanlım kimseye birsey deme dedi kadın bana neler dedi ya sen el alemin kızı icin bana nelerini dedin ya rezil etti beni herkese dürüst olun lütfen ben bunumu istedim yoksa böyle iki kardeşin arasına girdigim icin asla ke dimi sonuna kadar haklı olsam bile HAKLIYIM diyemiyoreum
Sen iki kardeşin arasına girmedin.Suçlu değilsin.Görümcen sorumsuzca davranarak sizin araniza girmis oldu. İnsan gibi düsünseydi seni zor durumda birakmazdi.Sana saygisizlik yapmis bu samimiyetle.Bırak ne hali varsa görsun. Acıma.

Ayrica sen kimseye gidip birbirinize bagirin demedin ki? Ablamla bu konuyu konusup hassasiyetini anlatacagim diyebilirdi.Seni teselli edebilirdi.Ne o ona bagir buna bagir sonra sen suçlu hisset

Sen iki kardeşin arasına girmedin.Suçlu değilsin.Görümcen sorumsuzca davranarak sizin araniza girmis oldu. İnsan gibi düsünseydi seni zor durumda birakmazdi.Sana saygisizlik yapmis bu samimiyetle.Bırak ne hali varsa görsun. Acıma.
Cevap icin cok teskkur ederim ama.cok kotu durumdayım kime nasıl davranan 110 gün var duhunume nisanlim benden yana davraniyor ama benden yana olduhuna sevinemiyorum bile cunku ben diyor o kizla kavga ettim ablama zerre birsey demedim diyor sende demedin diyor o sana nasıl bağırıyor diyor iste burdada kendimi sucluyorum ablasi beni aradihinda nisanlimda teldeydi duysu bunu yapmicaktim o konuşmalara içine atmaya razıydım iki kardeşi üzmektense ikincisi ise suçlu goememim sebebi ABLASINA birsey demes3mde yüzüne nişanlıma ablası icin cok set dedim sinirle ama cocuk onda değil ben ona birsey dem3dim sana nasıl bağırıyor diyor napicam kime nasıl davrancam okuyup yanıt verdiğin icin cok tesekur ederim :(

Analı oğullu çeteyle evlenmişsin.
Ben olsam ilkinde daha her ay parasını verdiğim günün parasını o kadına vermezdim.
Kusura bakmayın ama cidden bu insanların kimbilir ne çirkeflik ne aşağılama ne şiddetlerini yaşayıp hak bayram sanıyorsunuz kimbilir.
Hayatınızı gözden geçirin...

Cevap icin cok teskkur ederim ama.cok kotu durumdayım kime nasıl davranan 110 gün var duhunume nisanlim benden yana davraniyor ama benden yana olduhuna sevinemiyorum bile cunku ben diyor o kizla kavga ettim ablama zerre birsey demedim diyor sende demedin diyor o sana nasıl bağırıyor diyor iste burdada kendimi sucluyorum ablasi beni aradihinda nisanlimda teldeydi duysu bunu yapmicaktim o konuşmalara içine atmaya razıydım iki kardeşi üzmektense ikincisi ise suçlu goememim sebebi ABLASINA birsey demes3mde yüzüne nişanlıma ablası icin cok set dedim sinirle ama cocuk onda değil ben ona birsey dem3dim sana nasıl bağırıyor diyor napicam kime nasıl davrancam okuyup yanıt verdiğin icin cok tesekur ederim :KK43:

Annesi vs biri arayınca nişanlıma sizce olnları anlatmalimiyim
[/QUOTE][/QUOTE]
Anlatma olay büyümesin.Sen hep saygili konuş icin rahat olur.Kendinden de emin ol.

Analı oğullu çeteyle evlenmişsin.
Ben olsam ilkinde daha her ay parasını verdiğim günün parasını o kadına vermezdim.
Kusura bakmayın ama cidden bu insanların kimbilir ne çirkeflik ne aşağılama ne şiddetlerini yaşayıp hak bayram sanıyorsunuz kimbilir.
Hayatınızı gözden geçirin...

Demek istediğinizi anlamadim ama yanlış anlaşılmasın bakın bu benim gördüğüm merhamet le alakalı nisanlim benden yana evet belki cok guzel birsey yaptırdım ona bazılarının gözünde ama benim için aglmama ma beni uzenleri ayni sekil üzmedi belki cok guzel ama pişmanım cunku daha nişanlıyım ve neler yaptırdım benim suçum olmasa bile benim yüzümden kardeşliğini bitirdi kadın ona dediğimiz hicbirsey yoktu ama o arkadaşını savunmak icin bizi bitirdiği halde ben suçlu hisediyorim

Nişanlım benden yana olmasaydı da ben üzüleydim ama yinede onlar küsmeseydi biz barışırdık elbet ben üzülürdüm ama vicdanım rahat değil napicam ben

Annesi vs biri arayınca nişanlıma sizce olnları anlatmalimiyim
[/QUOTE]
Anlatma olay büyümesin.Sen hep saygili konuş icin rahat olur.Kendinden de emin ol.[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim yapayanliz kalmıştım iyiki yazdınız kendimi suçlu hissediyorum ama şu saaten sonra dönüşü yok nisanlimda dedi onun mutluluğu icin herseyi yaparim ama ben kötü biri değilim oyle oldum nişanlım gorumcem o kiz ve benden oluşan bu kavgada tek suçlu ben cikarim. :(

Demek istediğinizi anlamadim ama yanlış anlaşılmasın bakın bu benim gördüğüm merhamet le alakalı nisanlim benden yana evet belki cok guzel birsey yaptırdım ona bazılarının gözünde ama benim için aglmama ma beni uzenleri ayni sekil üzmedi belki cok guzel ama pişmanım cunku daha nişanlıyım ve neler yaptırdım benim suçum olmasa bile benim yüzümden kardeşliğini bitirdi kadın ona dediğimiz hicbirsey yoktu ama o arkadaşını savunmak icin bizi bitirdiği halde ben suçlu hisediyorim
Pardonda konunun başında evli 1.5 yaşında çocuğu olan gün parasını safça kaynanasına iki kez kaptırmış birine yorum yaptım. Şimfi nişanlımı oldunuz?

Parana el koymuşlar üste çıkıyorlar. Kocan da haksızlığını biliyor üste çıkıyor. Karısı ezilsin dursun zaten. Çok lazımsa kendisi verseydi kıymetli annesine para. Senin emeğini vermek kolay gelmiş. Bence hiç de geri adım atma.
Aynen o paralari kadincagizin suratina carpacagina gidip annesinin suratina carpsaymis ya. Al madem paraya ihtiyacin var ne gizli gizli is ceviriyorsun. Al paralari deseymis. Madem bu kadar cok para var ortada neden bu kadar katakulli yapiliyor? Gune falan gerek yokmus. Paralar havada saciliyor masallah.
MaraDespina MaraDespina sozum sana degil kayinvalideye canim.

Back