Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Siz niye alıntı yapıyorsunuz yorumumu öylese, ikinci nick mi yoksa.
Bir konu iki farklı karakter ne ayak?
Demek istediğinizi anlamıyorum ve uzatılcak birsey görmüyorum yeterince açık konuştuk son mesj bende olunca sizinkide bir etikette olmayınca üstüme alındım bukadar.

Demek istediğinizi anlamıyorum ve uzatılcak birsey görmüyorum yeterince açık konuştuk son mesj bende olunca sizinkide bir etikette olmayınca üstüme alındım bukadar.
Konuda size ait ne gördünüz alındınız anlamadım

Benim kaynana da böyle... isteklerini kendi söylemek yerine bizim anlamamızı bekliyorlar ... senin ki de açık açık güzel bir dille deseydi kızım ihtiyacım var diye ...ne o öyle yok parayı unuttum bilmem ne çocuk gibi

Okuyunca burda ben sinir oldum yazik ya parayi atmak nedemek yuh en cokta annenize üzüldüm sofrada yapilan resmen orda bi büyük oturuyor ona yapılmış demektir kesinlikle taviz vermeyin asla alttan almayın cok cok cok haklisiniz hem sizden hemde annenizden özür dilemek zorunda. Cok çirkin bi davranış kv o parayı kacar gibi gittiyse bilerek alip götürmüştür 600 tl az parami bebeginiz varmis bisey alirdiniz evinize harcardiniz hadi ilkini aldi bu para sizin hakkinizmis kvde bidaha asla gune girmeyin ayip ya esinizin tavrından dolayi olan annenize olmus sacmalardan seçmeler

Son düzenleme:
Senin annen ne yapıyor? Çek git ya ne hali varsa görsün. Eski konunu da okudum baştan beri sana böyleler ve sen de çocuk yapsam düzelir demişsin, düzeldi mi acaba? Mutlu musun? Yazık o çocuğu da mutsuzluğuna ortak ettin.
Aklın başında değil bence senin. Eve alma defolsun gitsin böyle bir adamı çekmek zorunda mısın? Annen de işi bilmiyor, çekip götürecek seni bu kadar basit.
Zaten adam sana 5 yıldır insan muamelesi yapmıyormuş, neyin davası bu? Neden sürdürmekte ısrar ediyorsun?
Ben çıldırdım şurda.

Başka konu aç, başkasının konusunda devam edersen bir fayda göremezsin..

evin % 80 parasını konu sahibi vermiş.

Sen almanyadan gel evlen cocuk yap evi sen al doğrumu anladım ?
Çocuğun tc vatandaşı heralde,keşke almanyada doğum yapsaydın.Kucağına basıp giderdin.Şuan onu bırakıp gitmiyeceğin için tek çözümün ya eşine boşanma davası açıp evden def etmek,yada mal mülk umrum değil diyip çocuğunu alıp uzaklaşmak.Böyle bir aileyle devam edebilceğine eminmisin?

Canım,konu başlıklarının olduğu sayfa var ya,bir derdim var yazıyor,o sayfanın üst ve altında yeni konu aç yazıyor,ona tıklayıp konu açabilirsin.Ayrıca lütfen ğ harflerini h olarak yazma,dühünüme değil,düğünüme,olduhuna değil,olduğuna...İlkokul mezunu olduğunu farzederek yazıyorum bunu,yazmayı yeni öğreniyorsan özür dilerim,bildiğin gibi devam et,takılma...,Telefondan yazdığım için deme,işte o olmaz,bende telden yazıyorum,yazdığını bir gözden geçir,kafi...

Eski bi konunda kv, kp ile iliskinin cok cok iyi olup akrabalarıyla sorunlarin oldugunu söylemişsin.. O kadar iyiyken nasil bu kadar zıt bi sekilde kotu olabildi? Neler yaşandı?
Eşin hic değişmemiş ama, küsen, trip atan, surundurmeye calisan tavirlarina devam..

Sizin için çok üzüldüm ama annenize çok çok daha fazla üzüldüm anneniz için ne kadar acı bir durum gözleri önünde evladına bunların yapılması, inanın okurken sinirlerim bozuldu ne diyeceğimi bilemiyorum.

Arada neler oldu kaçırmış olabilirim ama ilk sayfaları okumuştum.

Şu para için 40 çeşit takla açan insanlara zerre zçsaygım yok. Çok aşırı itici bir tutum. Hem kadınlar da parayı ev sahibine vermiyor mu o ne öyle? Ortaya mı atıyorlar? Eşin tuhaf, kv zaten dememe lüzum yok.

Kusura bakmayin yazamadim
Dün mideyi üşüttüğümden bütün gün mide agrisi cektim
Yazilanlari okuyup yetismeye calisacam ins
Yorumlariniz icin simdiden tesekkürler

Cok fazla gururlu bana kizdigindan oglunu da arayip sormaz. Gittiginden beri ne aradi ne sordu. Ne kadar sacma degil mi?

Bunlarin hepsi ayni ya
Al birini vur ötekini

Dogru diyorsunuz. Fazla empati kurdugum icin ve dediginiz gibi pasif oldugum icin geldi bunlar basima. Ayrica düşündügümü dosdogru diyemiyorum hic kimsenin yüzüne kirmak istemedigim icin ve tartismalarla karsilasmamak icin. Bundan sonra bir takim seyleri kesinlikle degistirecem.

Sanirim bu bendeki eziklilik ve kendimi suclamak genc kizlik halimden beri var. Maalesef dominant ve agresif bi ablam vardi.
Olanlar ne kadar kötü ve saygisiz ve aci verici de olsa
Beterin beteri var. Aldatma dövme vs.
Acikcasi eve almayacak veya bosanacak kadar bi durum göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…