Premature Bebekler Serklaj olan arkadaşlar bakabilir mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Açılma olduğunda serklaj yapıldığında yani kaçıncı haftanızdaydınız ve kaçıncı haftaya kadar götürdü serklaj

Peki kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba ben de şu an 19.haftadayim yeni yapıldı serklaj 29 mm ölçüldü uzunluk

Rica ederim
Geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim inşallah doğumu sağlıkla yaptım haberinizide burdan paylaşmak nasip olur
Merhaba benim dikiş isabet olmuş rahim boyu 25 mm açılma var suan ful yatıyorum inş rabbim nasip eder

Kacinci haftaya geldiniz acaba şu an .. ben 19.haftamdayim bana da yeni yapıldı serklaj rahim uzunluğum 29 mm ölçüldü. Nelere dikkat ettiniz serklajdan sonra normal yaşantınıza döndünüz mü acaba

Kacinci haftaya geldiniz acaba şu an .. ben 19.haftamdayim bana da yeni yapıldı serklaj rahim uzunluğum 29 mm ölçüldü. Nelere dikkat ettiniz serklajdan sonra normal yaşantınıza döndünüz mü acaba
26+1 yemek yapmadım ev işi yapmadım ama sürekli yatmadım doktor günlük hayatına devam et dedi ama temkinli davrandığım halde 20. Hafta itibariyle kısalma açılma başladı bolca yatış yapın bazı arkadaşlar lavoba dışında kalkmıyor ayakların da yastıkla yatıyor doktorunuz daha iyi bilir ama hayatı oldukça yavaştan alın

Peki kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba ben de şu an 19.haftadayim yeni yapıldı serklaj 29 mm ölçüldü uzunluk
Maalesef ben bebeğimi 25. Haftada erken doğum sonucu kaybettim kanımda yüksek enfeksiyon çıktı crp 70 ti, nasil oldu birden bire anlamadık kese patlamisti enfeksiyon dan oyle dendi Allah bana ve.kimseye yaşatmasın bir daha

Hay Allah kusura bakmayın acınızı tazeledim Rabbim cennetin en güzel köşesinde buluştursun insallah sizi ve yine minik mucizeler yaşatsın inşallah..

22. Haftada yapıldı ve 10 mm olarak ölçüldü en son. 39. Haftada sezaryen oldum 2 hafta oluyor
Baya kısaymış sizin de serklaj yapıldığında benim perşembe günü ölçüm yapıldı 29 mm olarak cıktı cuma sabahı serklaj oldum..pazartesi çıkış yaparken hastaneden 35 mm olarak ölçüldü lakin doktorum dikkat et her an kısalabilir yine dedi.. acaba serklajdan sonra hangi ilaçları ne kadar süreyle kullandınız...bana ilaçlar çok fazla geldi açıkçası bebeğe bir sıkıntı yaratır mi diye merak ettim ...özellikle nidicard diye bir ilaç var acayip çarpıntı yapıyor bana ama başka da muadili yokmuş mecbur içiyorum...benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Vajinal fitil günde 3 kere, kan sulandırıcı iğne, magnezyum kalsiyum demir rutin vitaminler. Bebeğe ciğer geliştirici. Tansiyon ilacını 30. Haftadan itibaren günde 4 kez 1 hafta kullandım. Beni de çok rahatsız etti. Doktorum başka bir şehire gitti mecbur doktor değiştirdim o ilacın yan etkisinin olduğunu ve uzun sürr kullanmamın doğru olmadığını söyleyerek kesti. Doktorumun gitmesi hayır mı oldu bilemiyorum. Kan sulandırıcı iğneye de anlam veremiyorum dedi onu da 2 hafta sonra kestim. Bunlar bana göre değerlendirilip düzenlenen ilaçlar. Sana olan etkisi, vücudunun durumunu bilemeyiz o yüzden hekiminle değerlendir

Ya masallah gerçekten çok sevindim açılma varmıydı
Ben direk sezaryene alındım yani bebek duruyırdu daha anlayacağınız. Ben ne zor günler aylar geçirdim ağlaya sızlaya meğer bebeğin umrunda değilmiş rahatı iyimiş gönlünüzü içinizi ferah tutun önleminizi alıııın olacak olan oluyor olmayacak olan ne yaparsak yapalım olmuyor

Benim ekstradan antibiyotik de var şu anda günde 3 kez ...ciger geliştirici henüz yapılmadı bize belki haftası küçük diye size 22.haftadan sonra hemen mi başladılar ciğer geliştirici .. nidicard aslında biraz daha ilerleyen haftalarda veriliyormuş evet ama bana hastaneden cikarken yazdilar ne kadar süreyle kullanacağımı da bilmiyorum henüz umarım doğuma kadar devam ettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…