- 22 Nisan 2024
- 44
- 11
- 3
- 29
Yok halen hastanedeyim ağrılarım var kanamam oluyor lekelenme tarzı sizce bunlar normal miAminnn. Durumunuz nasıl eve çıktınız mı? Ağrınız falan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok halen hastanedeyim ağrılarım var kanamam oluyor lekelenme tarzı sizce bunlar normal miAminnn. Durumunuz nasıl eve çıktınız mı? Ağrınız falan var mı?
Siz nasılsınızAminnn. Durumunuz nasıl eve çıktınız mı? Ağrınız falan var mı?
Benim bir haftaya yakın sürmüştü dikiş atmadan önce rahimi batikonla yıkadıkları için o da geliyor olabilir. Benim aşırı derecede sadece belim ağırmıştı kemiklerim birbirinden ayrılıyor sanmıştım o dereceYok halen hastanedeyim ağrılarım var kanamam oluyor lekelenme tarzı sizce bunlar normal mi
Hım anladım şimdi nasılsınızBenim bir haftaya yakın sürmüştü dikiş atmadan önce rahimi batikonla yıkadıkları için o da geliyor olabilir. Benim aşırı derecede sadece belim ağırmıştı kemiklerim birbirinden ayrılıyor sanmıştım o derece
Hastanedeyim. Dün rutin kontrole gelmiştim. Cuma ve cumartesi gününden itibaren vajinamın bacakla birleşim yeri aşırı ağrıyordu çatı kemiği diyorlar sanırım. Adım dahi atamıyorum sürüklüyorum. Dünden beri yatış verildi. Salı günü doğum planlandı. Çocuk doğumu başlatıp dikişi patlatıp rahim ağzına zarar vermesin diye. Dikişi alıp gidebileceğimiz yere gitmekte ikinci alternatif yarın muayene edip karar verecek doktorum.Siz nasılsınız
Sizin rahim uzunluğunuz kaç çıktı acaba? 15 mm aşağına dikiş atılıyor diye biliyorum.Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız… Bana da yapılması gereken bir işlemmiş ilk gebeliğim olduğu için bilinemedi.geç kalındı. Sizin yapıldıysa çok iyi bir haber çoğu kişi sağlıkla dünyaya getiriyor. Bakın ben de pipirikliyim ama rahat olsun içiniz güzel olacak inşallah![]()
El dikişe değemez ya benim doktorum öyle demişti çünkü dikiş daha iç kesimde fitili koyarken elin oraya kadar sokulacağını pek sanmıyorumEliniz dikişe değebilie fitil koyarken bunu yaşayan cok var ipi uzun bıraktıkları için aşağıda ipin elinize gelmesi normal. Önlem amaçlı serklaj olmuşsunuz zaten Allah'ın izni ile bir şey olmazBebeğin dikiş üstündeymis gibi hissettiğimiz şey aslında mesaneye vurmasiymis gerçekten messlaneye vurduğu zaman çok tuhaf bir his oluyor bazen havaya hoplatıyor beni bir de benimki genelde ters geliş duruyor ayaklar asagida olunca daha kötü
![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize duam sizinleHastanedeyim. Dün rutin kontrole gelmiştim. Cuma ve cumartesi gününden itibaren vajinamın bacakla birleşim yeri aşırı ağrıyordu çatı kemiği diyorlar sanırım. Adım dahi atamıyorum sürüklüyorum. Dünden beri yatış verildi. Salı günü doğum planlandı. Çocuk doğumu başlatıp dikişi patlatıp rahim ağzına zarar vermesin diye. Dikişi alıp gidebileceğimiz yere gitmekte ikinci alternatif yarın muayene edip karar verecek doktorum.
Amin cümlemize. Allah razı olsun. İnşallah küvrz süreci uzun sürmez. Eğer salı günü doğum olursa 32 yi doldurmuş olucaz nasipse.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize duam sizinle
Kilosuna ne kadar dediler pekiAmin cümlemize. Allah razı olsun. İnşallah küvrz süreci uzun sürmez. Eğer salı günü doğum olursa 32 yi doldurmuş olucaz nasipse.
1900Kilosuna ne kadar dediler peki
İnşallah küveze bile gerek kalmazKilosuna ne kadar dediler peki
Elin rahim agzindaki dikişe değemez zaten ama dikiş atıldıktan sonra baya uzun dugumler atılıyor 2 tur ve doğumdan önce kesebilmek için tutabilmek için 3 cnm falan uc bırakıyorlar işte o ipe değiyor fitil koyarken.El dikişe değemez ya benim doktorum öyle demişti çünkü dikiş daha iç kesimde fitili koyarken elin oraya kadar sokulacağını pek sanmıyorum