• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj sonrası

Küvezde yatıyor oğlum. Akciğerde enfeksiyon oluşmuş. Doktorumuz serklajlı annelerin çocuklarının çoğunda enfeksiyon oluyor dedi. Birkaç gün entübe edildi ciğerleri yoruluyor diye. Ödemeni attı kilo verdi 1700lere kadar düştü. Bekliyorum inşallah çok güzel günler bekliyor bizi.
Alllah saglik versin inşallah. Kavusun evladınıza.

Tabi ki dua ederim. Benim de erken doğum riskim var. Ben de bekliyorum dualarınızı. Sizden de Allah razı olsun inşallah.
Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum

Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Evet dikkat etmeye çalışıyorum. Haftada bir de kontrole gidicem. 🌸

Back
X