Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küvezde yatıyor oğlum. Akciğerde enfeksiyon oluşmuş. Doktorumuz serklajlı annelerin çocuklarının çoğunda enfeksiyon oluyor dedi. Birkaç gün entübe edildi ciğerleri yoruluyor diye. Ödemeni attı kilo verdi 1700lere kadar düştü. Bekliyorum inşallah çok güzel günler bekliyor bizi.
Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum
Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum