Serklaj sonrası

Küvezde yatıyor oğlum. Akciğerde enfeksiyon oluşmuş. Doktorumuz serklajlı annelerin çocuklarının çoğunda enfeksiyon oluyor dedi. Birkaç gün entübe edildi ciğerleri yoruluyor diye. Ödemeni attı kilo verdi 1700lere kadar düştü. Bekliyorum inşallah çok güzel günler bekliyor bizi.
Alllah saglik versin inşallah. Kavusun evladınıza.

Tabi ki dua ederim. Benim de erken doğum riskim var. Ben de bekliyorum dualarınızı. Sizden de Allah razı olsun inşallah.
Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum

Bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin mutlaka. Ağrılarınızı önemsememezlik yapmayın herkeste olan ağrılarmış demeyin. Ben çatı ağrısı çekiyordum bu siteye girip normalmiş diyip çıkıyordum. Meğer çocuğum baskı yapıyormuş dikişlere adım dahi bile atamıyordum
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Evet dikkat etmeye çalışıyorum. Haftada bir de kontrole gidicem. 🌸

Bende 22 haftalık gebeyim 14. Haftamda serklaj oldum ilk gebeliğimi 19 haftalikken kaybettim bayram tatili olduğundan serklaj yapacak doktor yoktu bir gun daha beklesek serklaj olacaktim ama nasip değilmiş şuan serklajlıyım ve o dediğiniz bebek sanki dikişe dokunuyor hissi bende de var çok tedirgin oluyorum hatta progestanı fitil olarak kullanırken sanki benimde elim dikişe değiyor gibi hissediyorum çarşamba günü perinatolojiye kontrolüm var bakalım ne diyecek
Bende 15 hafta da Serklaj oldum 17. Hafta da sancı ve kanama ile hastaneye gittik Serklaj dikişini aldılar o gün gece kasılmalarım çok şiddetliydi bebeğim düştü diye ağlıyordum ama düşmemişti . Sabah kontrol ederken doktorum bebeğin hala seninle dedi ve kanamalarım halen devam ediyor doktor 1 hafta bekleyelim eğer düşmez enfeksiyon olmazsa tekrar dikiş atacağım dedi korkuyorum arkadaşlar

Çok ama çok gecmis olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin ben birşey soracağım dikiş nasıl alınıyor hemen rahim açılıyor mu bu süreçte

Küvezde hala emme ve yutma refleksi henüz gelişmesini için beslenmeyi midesine giden hortumla yapıyorlar. Ama kanguru bakımına geçtik her gün bir saat kucağıma alıyorum🥰
Maşallah canım daha da iyi olsun inşallah. Inşallah en kısa sürede kavuşursunuz canım. 🤗

Back
X