Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de ağrılarım ve kanam oldu 18haftalıkken tam rahim ağzı kısalması olmuş 44mm den 32mm e düşmüş 10gün sonra tekrar çağırdı yani yarın sadece yat dedi tuvalete izin vardı sadece ama çok korkuyorum bn
benim de ağrılarım ve kanam oldu 18haftalıkken tam rahim ağzı kısalması olmuş 44mm den 32mm e düşmüş 10gün sonra tekrar çağırdı yani yarın sadece yat dedi tuvalete izin vardı sadece ama çok korkuyorum bn
dün doktora gittim ve 2mm daha kısalmış rahim ağzı
Vajinal akıntının mikrobiyolojisini aldı enfeksiyon var akıntıda beyaz parçacıklar var ilaç verdi onlara sonuçlar çıkınca daha ilaç yazıcam dedi yatmaya devam et dedi gündüz biraz kısa yürüyüşler yapa bilirsin yorulmadan dedi
Kızlar merhaba bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim sonraki gebelikler için doktor serklaj önerdi ama sizler ne kadsr sonra hamile kaldınız ne kadar korundunuz
Merhaba ben şuan 21+5teyim. 19+4te abdominal ultrasonda 31mm ölçüldü, doktorum “kapalı, uzun” olarak yorumladı. Ama baktığımda sanki olması gerekenden düşük gibi?