Canim selamlar. Öncelikle çok geçmiş olsun. Suan seninle birebir aynı durumdayım. Çarşamba günü lekelenme şikayeti ile doktora geldim vajinal muayene yaptı ancak rahim çok fazla acilmiş ve 13mm bir uzunluk kaldığı için dikiş atilamadi. Çarşamba günü yatisim yapildi. Celleston, progestan, endol tedavisi başlandı. Bebeğin hayati fonksiyonlarında hiç bir sorun yok çok şükür. Doktor gözetim aldında büyük WC ihtiyacı dışında kalkmak yok dedi. Bugün tekrar vajinal usg ile baktı ve acıkma devam ediyor son açılmadan sonra açılmış kese yola girmiş dedi. Yatmaya devam bebek makat duruşunda olduğu için biraz daha şanslıyız kendisi keseyi patlatmadan müdahale etmeyeceğim dedi. Ciger geliştirici iğnelerimiz yapıldığı için içimiz bir tik rahat sadece tutabildiğimiz kadar tutmaya devam edeceğiz dedi. İlk başta bunları duyunca bi yıkılıyor gibi oluyor insan ama sonra sakinlesiyorsun. Dua etmeye kendini sakin tutmaya dikkat et. Doktorum mümkün mertebe bebeği stresten uzak tut klasik müzik vs dinleyebilirsin dedi. Sende lütfen güzel şeyler düşünmeye çalış. Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah. Bir gelişme olursa yaz buradan emi bende burayı takip ederek rahatlamaya çalışıyorum