T tatlisarisin Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 300 14 2 Kasım 2016 Konu Sahibi BlackSwann #61 serenserengilin lens markası neduymayankalmasında görüyorum söylemiyor birtürlü instagramda da soran çok olmuş
serenserengilin lens markası neduymayankalmasında görüyorum söylemiyor birtürlü instagramda da soran çok olmuş
Cilekli Turtam BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63 Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2016 1.997 3.620 28 6 Kasım 2016 Konu Sahibi BlackSwann #62 BlackSwann .!.: Ben bırakıyorum bayanlar, 10 gün oldu sabah gene 52 kiloydum tüm azmim şevkim kaçtı halbuki ilk defa bu kadar dikkatliydim. size başarılar diliyorum diyet listelerini twitterdan takip edebilirsiniz. hepinize kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Senin sayende bu listeye baslicaktm hevesimi kacirdin boşuna dememiş kadin ilk 2 hafta tartilmak yok diye
BlackSwann .!.: Ben bırakıyorum bayanlar, 10 gün oldu sabah gene 52 kiloydum tüm azmim şevkim kaçtı halbuki ilk defa bu kadar dikkatliydim. size başarılar diliyorum diyet listelerini twitterdan takip edebilirsiniz. hepinize kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Senin sayende bu listeye baslicaktm hevesimi kacirdin boşuna dememiş kadin ilk 2 hafta tartilmak yok diye