Seren Serengille 2 ayda 20 kilo

evet öyle diyor ama kendide tartılıyor ben anlamadımki herkes 2-3 kilo vermiş ama benim reglim yakın korkuyorum tartılmaya ya veremediysem diye
dün de çok geç yattım 12de kalktım bugün su içiyorum hala kalkıp kahvaltı hazırlayamadım 2 öğün yicem bugün anlaşılan

Seninle aynı kiloya sahibiz ve hedeflerimiz de aynı.
Bu kiloda olunca vermesi de biraz zor oluyor.
Şimdilik başka bir yöntem uyguluyorum,eğer sen de etkili olursa da bu
diyete başlamayı düşünüyorum.
Takipçinim yani:):)
Umarım başarırız.

Dün ilk gün olduğundan çok zor geçti :KK43: Bugünde peynirli omlet yaptım kendime 2 yumurtayla, yarısını oğlum yarısını ben yedim.. yanında 5 tane zeytin ve yeşil çay :) Yine salatamı ve tavuğumu yiyip spora gideceğim...

Seren Serengil 4günlük liste verecekmiş, Dubai'ye gideceği için;

3XV9Va8.jpg

Eklentiler

• $3XV9Va8.jpg
    $3XV9Va8.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
evet canım akşam yazarım artık listemizi :)
bende hasta oldum çok şükür şişiliğim gider artık 3-4 gün sonra tartılıcam
sabah 1 katı yumurta,1,5 dilim çavdar ekmeği,beyaz peynir,domates,salatalık ve şekersiz çay içtim
dışarı çıkıcam birazdan 3 kuru kayısı alıcam yanıma

Seninle aynı kiloya sahibiz ve hedeflerimiz de aynı.
Bu kiloda olunca vermesi de biraz zor oluyor.
Şimdilik başka bir yöntem uyguluyorum,eğer sen de etkili olursa da bu
diyete başlamayı düşünüyorum.
Takipçinim yani:):)
Umarım başarırız.

evet zor canım haftada 1 kilo versem razıyım ben zaten ama spora falanda başladım kas da yapıcam kesin zor olucak vermek ama ilk defa bu kadar iradeliyim inanıyorum başarabilirz çok da takmamak lazım kafaya inanmak lazım :KK16:

Ben domates falan yemiyorum çünkü onlar iştahımı açıyor..Ayrıca Keçiboynuzunu burada bulamam onun yerine acaba kuru incir ya da kayısı olurmu ki? Hafta sonuna 1,5 kilom(ödemim) gitse nasıl sevineceğim :KK43:

Ben domates falan yemiyorum çünkü onlar iştahımı açıyor..Ayrıca Keçiboynuzunu burada bulamam onun yerine acaba kuru incir ya da kayısı olurmu ki? Hafta sonuna 1,5 kilom(ödemim) gitse nasıl sevineceğim :KK43:

kuru incir değilde kuru kayısıyı tercih et eğer seçim yapman gerekirse.
incir kalori açısından daha yüksek.
kayısı bağrsakta düzenliyor.
1 incir yiyeceğine 3 kayısı ye daha iyi:)

be tam buğday ekmeği yiyorum çünkü evde o var:KK43:

sabah
1dilim tam buğday ekmeği,1kk yağı az peynir,1 haşlanmış yumurtanın beyazı

öğle
suyla tavada kızartılmış tavuk (bol baharatla),1 adet lahana dolması kaçamağı yaptım

akşam
birazdan bifteği yine suyla pişirmeyi düşünüyorum

arada şekersiz neskafe ,keçiboynuzu 1 adet

1,5 lt su ve 1 bardak yeşil çay içtim

Yeşil çay günde 2 defa anca içebiliyorum. Akşam yemeği de yarımkase etiform müsli yedimm sütle birlikte.. Spor çok yordu birşeyler hazırlayacak halim yoktu:KK43:

Yeşil çay günde 2 defa anca içebiliyorum. Akşam yemeği de yarımkase etiform müsli yedimm sütle birlikte.. Spor çok yordu birşeyler hazırlayacak halim yoktu:KK43:

yeter heralde 2 bardak:)
bende spor yaptım az önce ama buzluktan cıkardığım eti azıcık çözdürüp tavaya koydum az suyla kendi kendini pişirirke bende spor yaptım
öyle yapınca spor sonrası hazırlamak gibi bir derdin olmaz hem:)

benimde sporum eliptik bisiklet (uzay yürüşüyle aynı) ile 10 dk yapıp,30 tanede mekik çekiyorum
doğum sonrası göbek torba gibi kaldı:KK43:

bu arada 21 ocakta başladm başlama kilom 68 hadi hayırlı olsun hepimize:)

Herkese GÜNAYDINN, Mevlid kandilimiz mübarek olsun :KK54: , başlayalı 2 gün oldu bugün 3. günümve sabah hafif hissettimkendimi tartılayım dedim 1 kilo gitmiş , 64 tüm, 63.3 'ü gördüm, pijamalarımı 300 gr. saysak tam 1 kilo :KK70: Çünkü 64 çıktığımda sadece iç çamaşırlarımla tartıldım :KK70:

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta+1 dilim ekmek+3-4 dilimdomates+5 zeytin+ yeşilçayımı içtim, yaşasın Mercimekçorbası var bugün listemde :KK70:

yeter heralde 2 bardak:)
bende spor yaptım az önce ama buzluktan cıkardığım eti azıcık çözdürüp tavaya koydum az suyla kendi kendini pişirirke bende spor yaptım
öyle yapınca spor sonrası hazırlamak gibi bir derdin olmaz hem:)

benimde sporum eliptik bisiklet (uzay yürüşüyle aynı) ile 10 dk yapıp,30 tanede mekik çekiyorum
doğum sonrası göbek torba gibi kaldı:KK43:

bu arada 21 ocakta başladm başlama kilom 68 hadi hayırlı olsun hepimize:)

Ben spor salonuna gidiyorum, maalesef öyletavada bırakıp pişirmem ki :KK43: Eliptiği bende çokseviyorum 20 dakiikada 300 kalori yakıyorum, koşu bandında da yaklaşık 1 saat kardioda toplam500-600kalori yakıyorum, sonra sıkılaştırma hareketleri yapıyorum..

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ben bu diyetten vazgeçtim çünkü ben faydasını göredim...sanırım metabolizmamla alakalı.ben kendi diyetisyenimin verdiği diyete tekrar başladım.diyetisyenin verdiği diyetle ben 1 ayda 8 kilo vermiştim hemde hiç aç kalmadan...misafirim geldiği için ara vermiştim.geçen hafta s.s diyetine başladım zar zor 1 küsür kilo verdim.demek ki her bünye farklı...size kolay gelsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

mrb arkadaşlar ben bu diyetten vazgeçtim çünkü ben faydasını göredim...sanırım metabolizmamla alakalı.ben kendi diyetisyenimin verdiği diyete tekrar başladım.diyetisyenin verdiği diyetle ben 1 ayda 8 kilo vermiştim hemde hiç aç kalmadan...misafirim geldiği için ara vermiştim.geçen hafta s.s diyetine başladım zar zor 1 küsür kilo verdim.demek ki her bünye farklı...size kolay gelsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

teşekkürler canım bende pazartesi tartılıcam tutuyorum kendimi hastalığımda bitsin diye evet her bünye farklı dediğin gibi baya insan verdi kilo ya 3-4 kilo verdiler 8 gün oldu daha çok kıskanıyorum:KK1:
senin listen nasıl? :)

su çok önemli bakın su içmeden kilo verilmiyor gerçekten

bu arada yarının listesi
kahvaltı:beyaz peynir,2 yumurta(omlet,menemen),domates salatalık veya light kaşarlı tost çavdar ekmeğinden
ara:2 kuru incir veya 1 activia yoğurt
öğlen:tavuk veya köfte ,yoğurt,veya peynirli salata ve yoğurt
akşam:kıymalı fasulye veya karnıyarık,1 dilim çavdar ekmeği,yoğurt
ara:meyveli yoğurt/activia

cuma-cumartesi ise resimde
$BBRZ5JFCIAIemHs.jpg-large.jpg

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım :KK43: Bugün Lefkoşa'ya gittik o yüzden kaçamak yaptım. Çok acıktım 2 tane içli köfte+1 ayran içtim..

senin diyetinide paylaşsana bir konu açıp:)
belki seninkini yaparız:)
1 ayda 8 kilo tam benlikkkkk

Merhaba herkeseee :)

Bugün sabah geç uyandığımiçin, 1 dilim çavdar ekmeğinden beyazpeynirle tost yaptım+ yeşil çay+ 3-4 tane zeytin

bence bu liste diyet değil olması gereken sağlıklı öğün listesi
tabi spor yapmakta aynı şekilde

Ben bırakıyorum bayanlar, 10 gün oldu sabah gene 52 kiloydum tüm azmim şevkim kaçtı halbuki ilk defa bu kadar dikkatliydim. size başarılar diliyorum diyet listelerini twitterdan takip edebilirsiniz. hepinize kolay gelsin.

Ben bırakıyorum bayanlar, 10 gün oldu sabah gene 52 kiloydum tüm azmim şevkim kaçtı halbuki ilk defa bu kadar dikkatliydim. size başarılar diliyorum diyet listelerini twitterdan takip edebilirsiniz. hepinize kolay gelsin.

Pes etme canım ya..
Ben de başlayalı 15 gün olacak.
Hergün spor da yapıyorum.
Sonuç gram dahi verememişim.
Metabolizmayı şaşırtmak lazım ama nasıl.

X