Benide Uzun zaman sonra ilk motive eden ve cesaretlendiren diyet oldu bu, 2 ayda 20 kilodan çok (10 kilo fazlam var) , 3öğün olması avantaj. Çünkü ben ara öğünleri hep kaçırıyorum, kaçırınca da fena acıkıp kendimikaybetmiş gibi yiyordum
Konuyu açan arkadaş bütün listeleri ilk mesaja ekleyip tarihi yazarsa daha iyi olacak; Ben hazırladım ve yazıcıdan çıkarıp astımmutfaktaki panoma;
ilk 2 günlük listemiz
Sabah uyanınca kahvaltıya kadar 2 bardak su limonlu veya normal
Kahvaltı:1 yumurtadan menemen, 5 zeytin , yağsız beyaz peynir ,1 dilim çavdar ekmek tercihen halk ekmekten alınmış
5 saat sonra öğle yemeğinde et,tavuk,balık yiyebilirsiniz salata ve yoğurtla ekmeksiz
Akşam da öğlen ile aynı.
Ara öğün dediğim gibi yok ama çok acıkırsanız muzlu süt veya keçiboynuzu yiyebilrsiniz.
3.günün listesi:
sabah: 2 yumurta (menemen veya omlet yapabilirsiniz) , 1 kk beyaz peynir , 4-5 zeytin , şekersiz çay veya kahve, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle : 1 kase mercimek çorbası,salata,1 dilim çavdar ekmeği
akşam : et veya tavuk,balık , salata ve yoğurt
4. ve 5. Günün listesi:
sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen 1 kase mercimek çorbası1 dilim çevdar ekmeği,salata
akşam ızgara tavuk/et ve salata
6. Ve 7. Gün Listesi :
Sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
arada birşey yok 5 saat olmalı
öğlen beyaz peynirli büyük salata veyaz ızgara tavuklu salata
bu arada keçiboynuzu veya activianın ananaslı yoğurdunu yiyebilirsiniz
akşam kıymalı herhangi bir sebze yemeği ya da tavuk,köfte,balık veya yumurta da olabilir
8 . ve 9. Gün Listesi:
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir yağsız, 2 yumurta
Ara: Mutlaka 2 dilim ananas, Öğlene kadar çay, nescafe serbest
Öğle: İster büyük salata, 1dilim çavdar ekmeği, ister etli bir sebze yemeği yoğurt ( kıymalı yeşil fasulye gibi)
Ara: Saat 16 gibi; 3 kuru incir
Akşam: Tavuk, köfte ve salata
-------------------------------
Ben bugün sabah 2 haşlanmış sadece pulbiberli yumurta+ 3 galeta + 5 zeytin + doğadan 5 i bir yerde çayımı içtim
Öğlen için tavuklarımı haşladım,salata malzemelerini yıkadım, hazır bekliyor :) Yiyince hoop 2 saatliğine spora..
Allah hepimizi Muvaffak etsin..