Çağırmadan gelmiyorsunSeni test ettik acaba çağırmadığımızda geliyor musun diye(yalandan kim ölmüş)Etiket yapıştırmıyosun ben napim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağırmadan gelmiyorsunSeni test ettik acaba çağırmadığımızda geliyor musun diye(yalandan kim ölmüş)Etiket yapıştırmıyosun ben napim
Etiket yapıştırmıyosun ben napim
Fırçayı yedin NevresteÇağırmadan gelmiyorsunSeni test ettik acaba çağırmadığımızda geliyor musun diye(yalandan kim ölmüş)
Bak yaaÇağırmadan gelmiyorsunSeni test ettik acaba çağırmadığımızda geliyor musun diye(yalandan kim ölmüş)
Dur kıvırmaya çalışıyorumFırçayı yedin Nevreste
Sen gelmediğin için kaç gündür bende çok gelmiyorumİnanmazsan sorabilirsinBak yaa
Peki daha da gelmem
Uzaktan seyrederim
Dur kıvırmaya çalışıyorum
Sen gelmediğin için kaç gündür bende çok gelmiyorumİnanmazsan sorabilirsin
Ne yapayım sonra trip yapıyorsunuz
Eh neden demiyorsun kaç gündür, Nameaver gelmiyor diye girmediğini
Bizde harıl harıl iş güç yapıyor sanıyoruz
O topiğin tripcanı olsunAy biz deynepnaz mıyız trip yapalım
Ayy demek ki birkaç gün daha gelmesem üzüntüden yataklara düşerdin allah muhafaza Dur kıvırmaya çalışıyorum
Sen gelmediğin için kaç gündür bende çok gelmiyorumİnanmazsan sorabilirsin
Bunu bana yapamazsınAyy demek ki birkaç gün daha gelmesem üzüntüden yataklara düşerdin allah muhafaza 
Bunu bana yapamazsın
Bilinmeyen nasılsın canım,ütü masasını kurdun mu,çayı demledin mi,büskivileri hazır ettinmi,dedikoduya geleyim miTarif geldi gözün aydın Nevreste
Evet sonunda şekerpare geldiTarif geldi gözün aydın Nevreste
Nevoşum nasılsın canımEvet sonunda şekerpare geldi
İyiyim canım sen nasılsınNevoşum nasılsın canım
Ay biz deynepnaz mıyız trip yapalım
Siz benim trip yaptığımı nerde gördünüz,zaten sizinle konuşanda kabahatO topiğin tripcanı olsun
Hoş geldin yamukprensesciğim, ben ütüleri dün gece bitirdimBilinmeyen nasılsın canım,ütü masasını kurdun mu,çayı demledin mi,büskivileri hazır ettinmi,dedikoduya geleyim mi
Ya güldüğüme bakma,acil kafayı dağıtmam lazım,nasılsın
Beni soracak olursan bende iyiyimNevoşum nasılsın canım
Bizim işimiz gücümüz seninle uğraşmakSiz benim trip yaptığımı nerde gördünüz,zaten sizinle konuşanda kabahat