• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canım:KK66:Yani iki tatlı:KK45:
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyoro_OMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..:kk77:Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin:KK45:
Ben senin menüyü gözden geçireyim canım, teşekkür ederim :21:
Ağlayan pastanın yanına hangi tatlı yapsam, dışarıdan görüş daha güzel geliyor :KK48:

Ağlayan pastanın yanına hangi tatlı yapsam, dışarıdan görüş daha güzel geliyor :KK48:
Şekerpare veya gül tatlısı yapabilirsin:kk77:
Rica ederim canım:KK60:

Araya giriyorum ama defne yapraklı biftek yemeğide yapabilirsin
Çok hoş oluyor davetlerde hem serviside kolay :)

Ama öyle bende kuzu eti yiyemiyordum faydalı olduğu için ara ara alıyoruz ,alışmaya çalışıyorum:KK45:
Büyüğüm,idolümsün seni kopyalarım :KK52::KK200:
Yine köyde yetişen kuzu eti kokmuyor da ,bu kasaplarda satılan kuzu eti kokuyor,yediklerinden herhalde.Söylemesi ayıp geçen hafta eşim kuzu pirzola aldı ızgara için,yiyemedim kokusundan:cry:,gözümün önünde götürdüler baba oğul,:KK34:ben tavukla, idare ettim Brunella Brunella :KK58: ızgara yapın kız,yanına birde salata ,başka birşeye gerek kalmaz

Yemek olursa,
-Taze fasulye çorbası, (severlermi bilmem ama o riske gireceğim :KK48:)
-Dediğin gibi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuzu kol risk, dilp eynirli köfte yapsam,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
Menü az mı, basit mi:KK64:
Sizin yorumlarınız karasız dayı olarak var sayıyorum,:KK48: (kaç seferdir son anda işi çıkmış, bu sefer programlamış, telefona kararsız kazım diye kaydettim :KK53:)
-tatlı----fikir yok :KK53:

Yemek olursa,
-Dediğin gibi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuzu kol risk, dilp eynirli köfte yapsam,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
Sizin yorumlarınız karasız dayı olarak var sayıyorum,:KK48: (kaç seferdir son anda işi çıkmış, bu sefer programlamış, telefona kararsız kazım diye kaydettim :KK53:)
Fasulye çorbası riskli olmaz mı:KK45::KK45:Onun yerine tavuk çorbası yapsano_O
Köfte yapacaksan yanına elma dilim patates yapabilirsino_OBörekte olur ,salata falan yaparsın yeterli olur:KK19:

Yine köyde yetişen kuzu eti kokmuyor da ,bu kasaplarda satılan kuzu eti kokuyor,yediklerinden herhalde.Söylemesi ayıp geçen hafta eşim kuzu pirzola aldı ızgara için,yiyemedim kokusundan:cry:,gözümün önünde götürdüler baba oğul,:KK34:ben tavukla, idare ettim Brunella Brunella :KK58: ızgara yapın kız,yanına birde salata ,başka birşeye gerek kalmaz
Evin mutfak sirkülasyonu kötü, yani ızgara sıcak olması lazımi yaparken kapı cam açıyorum, çünkü burada evler genelde havalandırma biçimi mutfaklar, ara boşluğa bakıyor, aspilatör yetersiz kalıyor.. Tavuk çeşidide olabilir ama servisi zor. Mantarlı tavuk göğsü seçenek olur..

Son düzenleme:
Yemek olursa,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
İlk kez gelecek misafir için köfte hafif kalmaz mı :KK64:

-Sarı mercimekten beşamelli mercimek çorbası
-Biftek yemeği
-Şehriyeli pilav
-Mevsim salata
-Zeytinyağlı bakla olabilir
-Tatlıyıda bi zahmet gelirken getirsinler:KK53:

İlk kez gelecek misafir için köfte hafif kalmaz mı :KK64:

-Sarı mercimekten beşamelli mercimek çorbası
-Biftek yemeği
-Şehriyeli pilav
-Mevsim salata
-Zeytinyağlı bakla olabilir
-Tatlıyıda bi zahmet gelirken getirsinler:KK53:
Kendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirse :KK53:
Şu biftek sarma için sabah kasabın kafasını bi şişiriyim :KK53:

Kendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirse :KK53:
Şu biftek sarma için sabah kasabın kafasını bi şişiriyim :KK53:
Et güzel olunca iyi oluyor;)
Ama riske girmek istemiyorsan kavurma veya et sote yapabilirsino_OHasanpaşa köftesi yapsan nasıl olur:kk77:

Et güzel olunca iyi oluyor:KK66:
Ama riske girmek istemiyorsan kavurma veya et sote yapabilirsino_OHasanpaşa köftesi yapsan nasıl olur:kk77:
İşte porsiyonluk et anlamında evet, hasan paşada olur.. Dil peynirli köftede büyük porsiyonludur,
Biftek sarmada etten dolayı güven olmuyor, çünkü aslında bonfileden makbul .. Ama adamın kafası yöreselci kafa, yani bunlar kuzu çevirmeci kafası.. O yüzden kuzu kol tandır düşünmüştüm..
Bu mevsimde kuzu eti cidden risk..
Öneriler için çok teşekkür..
Sabah kasaba giderim, artık ne bulursam..
Onlarda aç mantıyı koy.. Ama o da zor geliyor :KK52:
Çook teşekkür ederim fikirleriniz için :21::KK60::KK15:

İşte porsiyonluk et anlamında evet, hasan paşada olur.. Dil peynirli köftede büyük porsiyonludur,
Biftek sarmada etten dolayı güven olmuyor, çünkü aslında bonfileden makbul .. Ama adamın kafası yöreselci kafa, yani bunlar kuzu çevirmeci kafası.. O yüzden kuzu kol tandır düşünmüştüm..
Bu mevsimde kuzu eti cidden risk..
Öneriler için çok teşekkür..
Sabah kasaba giderim, artık ne bulursam..
Onlarda aç mantıyı koy.. Ama o da zor geliyor :KK52:
Çook teşekkür ederim fikirleriniz için :21::KK60::KK15:
Evet tek porsiyonluk yemekler daha iyi oluyor:kk77:Kasap daha iyi bilir ona göre hareket edersin:KK19:
Mantı uğraştırır,tek başına yeterli olmaz en iyisi uğraşmamak:KK45:

Back