- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Bir birimize çemkiriyoruz ama küsmüyoruz Dostluk başka, siyaset başka..Kız siz siyasette anlaşabiliyormusunuz,orada ne yapıyorsunuz bakayım,birbirinizi tanımamazlıktan mı geliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir birimize çemkiriyoruz ama küsmüyoruz Dostluk başka, siyaset başka..Kız siz siyasette anlaşabiliyormusunuz,orada ne yapıyorsunuz bakayım,birbirinizi tanımamazlıktan mı geliyorsunuz
Valla dedikleri anakartı değiştirecekler ama ben teknolojiden hiç anlamam,sonuçta orjinalliği gidecek,eskisi gibi performans alabilirmiyim onu da bilmiyorum.Hatalarını kabul etmezlerSenin laptop bozuk derler Büyük masraf çıkmadan halledersiniz inşaallah
Beni çok seviyorlar,takdir ediyorlar,dört gözle yolumu bekliyorlar.Hatta biri bana dedi ki ,beni kaale almıyorlar ,sen cevap yazınca anında cevap geliyor.Kız siz siyasette anlaşabiliyormusunuz,orada ne yapıyorsunuz bakayım,birbirinizi tanımamazlıktan mı geliyorsunuz
Valla dedikleri anakartı değiştirecekler ama ben teknolojiden hiç anlamam,sonuçta orjinalliği gidecek,eskisi gibi performans alabilirmiyim onu da bilmiyorum.
Nasıl hatalarını kabul etmezler,ettiler,hatta telefonda mesajlaşmalarımızda var,valla söke söke alırım,bana asla öyle birşey yapamazlar,hele bir yapsınlar
En güzeli,en dostane olanıBir birimize çemkiriyoruz ama küsmüyoruz Dostluk başka, siyaset başka..
Geçmiş olsun canım, benim lap top 4 yıllık, batarya ve yavaştan terk ediyor, yani 5-6 senelik ömürleri zaten..Şükür canım,iyi diyelim iyi olsun ama iyiyim.
Birşey diyeceğim ama inanmayacaksın,ben laptopu geçen gün yani Salı günü bilgisayarcıya görtürdüm,dedim sorun bu güzelce anlattım,aman dedim dikkatlice bakın sorunu halledin ama lütfen bir tarafını yaparken başka tarafını bozmayın,yanlış anlamayın bir kere başıma geldi o yüzden dedim,sımsıkı tembihledim falan,hatta kapıdan çıktım tekrar gerş geldim aman ha dedim yine,muhtemelen deli gözüyle baktılar banaSaat kaçta haır olur dedim,dedi kı saat 7 gibi ararım sizi gelir alırsınız,akşam 8 oldu hala ses yok,aradım oldu olmak üzere,toplamaya çalışıyoruz...En sonunda gittim dükkana başlarına dikildim,şarj yerinde sorun var demesin miYemin ederim gözlerim kararıvermiş o anda,ümüğünü sıkıverecektim oracıkta.
Hah dedim korktuğum başıma geldi,yahu bunun şarj kısmında sorun yoktu ki ne oldu şimdi dedim, sabah gelinl alın yaparım dedi,bu sefer bilgisayar komple gitmiş açılmıyor,çarşıya gezmeye götürmüş benim laptopu makineye sokmuşlar,o neyse artık?Anakart iptal kısacası Nevoş,biliyordum başına birşey geleceğini,1 senedir tamirciye vermeyeyim diye kaçıyordum anca buraya kadar kaçabildim.
Anakartı değiştirecekler şimdi,olmazsa İstanbuldan getirtecekmiş,buda 1 haftayı bulur,dedim bana acil geçici laptop verin,kaptım bir tane geldim eve,dedim o laptop düzgün gelmezse buna el koyarımŞaka bir yana bununda ekran ışığında problem var,yarım yamalak yazıyorum işte
Sanırım benim cüzdanıma 1500 tl sıkışmış gibi görünüyor bu durumda
Anakart parası da zaten bilgisayar parası kadar çıkar.
Tabi canım düzgün yapmaları lazımPeki ona ne istiyorlar
Birde paramı vereceğim,bozdular yapacaklar,tabiiki agaya beleş
Tabi canım düzgün yapmaları lazımPeki ona ne istiyorlar
Oyyyy senden ben bile korktumBirde paramı vereceğim,bozdular yapacaklar,tabiiki agaya beleş
Sağol bilinmeyen canım,ben 1500 tl yi tamir için değil yeni laptop için demiştim aslında,tamire hiç o kadar para verirmiyim,ama bu konuşmalardan anladım ki laptop fiyatları şuan çok daha pahalı,sanırım ben 5 sene öncesinde kalmışım,ne kadar ki şu an en düşük laptop fiyatıGeçmiş olsun canım, benim lap top 4 yıllık, batarya ve yavaştan terk ediyor, yani 5-6 senelik ömürleri zaten..
Ana kart 1500 Tl etmez, ama işlemcide sorun varsa, o civara yakın tutar.
Yenisini alırsan sakın eskiyi satma, senden 3-5 kuruşa almak isteyebilirler.,parçala at, eğer içinde banka işlemi falan yaptığın yada ailevi hayatını ilgilendiren bilgiler varsa.. Çünkü bilgisayarcılar onları toplama bilgisayarlara takıyorlar, hackerlarda onları isterse çözer.. Zor ihtimal ama olmaz olmaz deme.. Geçmiş olsun, o kadar para verme, çünkü tamiratın sonu gelmez sana 2 pc parasına çıkar..
Şuan lap top lar 1000 Tl ile 10000 Tl ye kadar gider, benim şahsen favorim, sony lenovo ve apple (apple 5 bin civarı, sonny 1500-2000 arası) Yani 1000den itibaren her fiyata bulursunSağol bilinmeyen canım,ben 1500 tl yi tamir için değil yeni laptop için demiştim aslında,tamire hiç o kadar para verirmiyim,ama bu konuşmalardan anladım ki laptop fiyatları şuan çok daha pahalı,sanırım ben 5 sene öncesinde kalmışım,ne kadar ki şu an en düşük laptop fiyatı
Yok hayatım ondan değilde,şimdi ben tamire ne diye verdim,işte yazarken ana ekrana geri dönüyorum birde oyun oynarken oyun donuyor diye ufak tefek şeyler için.Önce şarj yerine birşey dediler sonra anakart bozuldu dediler,onlarda bir sorun yoktu ki,sağlam verdim bozuk çıkardılar,üstüne birde anakart için paramı vereyim,kendileri bozdular kendileri yapacaklar,hatta çocuk dedi,bu işten 350 -400 tl zararım var ama olsun benden çıkacakmış demekki dedi,yani iyi niyetli,öyle olunca kızamıyorumda,bir de ben vurmayayım dedimOyyyy senden ben bile korktum
Biliyorum canım takılıyorumAma bak öyle 300-400 masraf çıkarsa hiç yaptırmak ile uğraşmaYapılınca yine bozulabilirYenisini alırsınYok hayatım ondan değilde,şimdi ben tamire ne diye verdim,işte yazarken ana ekrana geri dönüyorum birde oyun oynarken oyun donuyor diye ufak tefek şeyler için.Önce şarj yerine birşey dediler sonra anakart bozuldu dediler,onlarda bir sorun yoktu ki,sağlam verdim bozuk çıkardılar,üstüne birde anakart için paramı vereyim,kendileri bozdular kendileri yapacaklar,hatta çocuk dedi,bu işten 350 -400 tl zararım var ama olsun benden çıkacakmış demekki dedi,yani iyi niyetli,öyle olunca kızamıyorumda,bir de ben vurmayayım dedim
Anladım canım,yok 5000 tl lk olanlar beni aşar,eşim zaten hiç kullanmıyor,o benden daha bilgisiz bu konuda,en kötü eliyüzü düzgün orta halli birşey alırım en kötü ihtimal,inşaallah yapılır gelirde gerek kalmaz.Sağol ilgilenip cevap yazdığın için canım.Şuan lap top lar 1000 Tl ile 5000 Tl ye kadar gider, benim şahsen favorim, sony lenovo ve apple (apple 5 bin civarı, sonny 1500-2000 arası) Yani 1000den itibaren her fiyata bulursun
Tamam Nevoş haklısın,ben en iyisi Anneler günü yaklaşıyor,laptoplar indirime falan girer,en iyisi onları takipliyeyimMillet kozmetik indirimi takipler,ben laptopBiliyorum canım takılıyorumAma bak öyle 300-400 masraf çıkarsa hiç yaptırmak ile uğraşmaYapılınca yine bozulabilirYenisini alırsın
Külliyen yalan söylemiş dümbükYok hayatım ondan değilde,şimdi ben tamire ne diye verdim,işte yazarken ana ekrana geri dönüyorum birde oyun oynarken oyun donuyor diye ufak tefek şeyler için.Önce şarj yerine birşey dediler sonra anakart bozuldu dediler,onlarda bir sorun yoktu ki,sağlam verdim bozuk çıkardılar,üstüne birde anakart için paramı vereyim,kendileri bozdular kendileri yapacaklar,hatta çocuk dedi,bu işten 350 -400 tl zararım var ama olsun benden çıkacakmış demekki dedi,yani iyi niyetli,öyle olunca kızamıyorumda,bir de ben vurmayayım dedim
İhtiyaç olunca öyle oluyorBiz pc olmadan yapamayızTelefondan olmuyorTamam Nevoş haklısın,ben en iyisi Anneler günü yaklaşıyor,laptoplar indirime falan girer,en iyisi onları takipliyeyimMillet kozmetik indirimi takipler,ben laptop
Tamam şekerpare yap o zamanAslında -Kristal- 'nin kadayıfta güzel olabilir
Biliyorum canım bildiğim için söyledimBen yaptım diye söylemiyorum güzeldir benim kadayıfım ustu çıtır altı yumuşacık
Yaaa öylemiii diyorsun bilinmeyen,bak fena halde sinirlendim şuanda,beni mi kandırdılar yani,ben de saf saf inandımmıKülliyen yalan söylemiş dümbük
350-400 tl falan zarar etmezler, birilerinden 3-5 kuruşa aldıkları eski pc lerden aldıkları parçaları sanki yeniymiş gibi başkasına takarlar, sonra kar zarar edebiyatı yaparlar. Tamircilere sinir oluyorum.
Aklı başında iyi niyetli adam ön kontrolden geçirir, sana derki ben bakar size haber veririm, ne var ne yok diye.