• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yanılmayacağım inşaallah:rolleyes:
İnşallah inşallah ,maşallah maşallah demeni sağlayacak bir sunum yapmak nasip olur,ama benim pek ümidim yok:KK30:,daha katılsam mı ,katılmasam mı ona karar veremedim,proluk olaydı iyiydi,gaza getirirdi beni,:KK53:şimdi katılsam emeğim boşa gidecek gibi hissediyorum:63:

Selam hanımlar,
Yarın akşama büyük ihtimalle çaya, bir ihtimalde yemeğe misafirim var,
Bana menü önerisi lütfen,
-Siz bir yere misafir olsanız yarın akşama yemek olarak ne beklersiniz?
-Yada çay menüsü ne beklerdiniz :KK48:
Yapmak değil, karar vermek sorun ..
Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel:KK53:

İnşallah inşallah ,maşallah maşallah demeni sağlayacak bir sunum yapmak nasip olur,ama benim pek ümidim yok:KK30:,daha katılsam mı ,katılmasam mı ona karar veremedim,proluk olaydı iyiydi,gaza getirirdi beni,:KK53:şimdi katılsam emeğim boşa gidecek gibi hissediyorum:63:
Kazen'i etiketleyip isteyebilirsin:KK53::KK70:

Selam hanımlar,
Yarın akşama büyük ihtimalle çaya, bir ihtimalde yemeğe misafirim var,
Bana menü önerisi lütfen,
-Siz bir yere misafir olsanız yarın akşama yemek olarak ne beklersiniz?
-Yada çay menüsü ne beklerdiniz :KK48:
Yapmak değil, karar vermek sorun ..
Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel:KK53:
Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olur:KK45:Kolay mı olduo_Oo_O
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok şekersin:KK200::KK70::KK70::KK70:

Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli:kk77:
:KK45:

Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olur:KK45:Kolay mı olduo_Oo_O
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok şekersin:KK200::KK70::KK70::KK70:
Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım:KK53:,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar:KK45:

Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli:kk77:
:KK45:
Ağlayan pasta basit olur ya :KK43: Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni:KK51:

Ağlayan pasta basit olur ya :KK43: Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni:KK51:
Kuzu kol alma ,dana al.Kuzu etini sevmiyorum ben kokuyor,belki dayının karısı da sevmez:cool:Karnıyarık yapsana,yada kürdan kebabı

Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım:KK53:,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar:KK45:
Sende haklısın bu kadar becerikli olunca herşeyi yapar diye görüyoruz:KK45:
Sen bayağı tembel çıktın:KK70:

Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canım;)Yani iki tatlı:KK45:
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyoro_OMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..:kk77:Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin:KK45:

Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canım:KK66:Yani iki tatlı:KK45:
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyoro_OMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..:kk77:Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin:KK45:
Hırsız ,niye yorumumdan kopya çekiyorsun:p

Back