- 2 Aralık 2015
- 31.743
- 105.767
- 598
Tabii buldunuz mikemmel insanı,uğraşırsınız tabiBizim işimiz gücümüz seninle uğraşmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii buldunuz mikemmel insanı,uğraşırsınız tabiBizim işimiz gücümüz seninle uğraşmak
Birazda kıskanıyoruzTabii buldunuz mikemmel insanı,uğraşırsınız tabi
Şükür canım,iyi diyelim iyi olsun ama iyiyim.İyiyim canım sen nasılsın
Tembelliğimi mi?Birazda kıskanıyoruz
Valla ne desen haklısın,oyun bozanlık yapan benim,valla sen bu işin ilmini yaptın,tezini ver bitir benceHoş geldin yamukprensesciğim, ben ütüleri dün gece bitirdim
2,5 senedir çalışmayan tembel hayatımda ütü kariyeri yapıyorum
Çay hazır, bisküvide var, hadi buyur dedikoduya
Yenisini alsan daha mantıklı değil mi?Şükür canım,iyi diyelim iyi olsun ama iyiyim.
Birşey diyeceğim ama inanmayacaksın,ben laptopu geçen gün yani Salı günü bilgisayarcıya görtürdüm,dedim sorun bu güzelce anlattım,aman dedim dikkatlice bakın sorunu halledin ama lütfen bir tarafını yaparken başka tarafını bozmayın,yanlış anlamayın bir kere başıma geldi o yüzden dedim,sımsıkı tembihledim falan,hatta kapıdan çıktım tekrar gerş geldim aman ha dedim yine,muhtemelen deli gözüyle baktılar banaSaat kaçta haır olur dedim,dedi kı saat 7 gibi ararım sizi gelir alırsınız,akşam 8 oldu hala ses yok,aradım oldu olmak üzere,toplamaya çalışıyoruz...En sonunda gittim dükkana başlarına dikildim,şarj yerinde sorun var demesin miYemin ederim gözlerim kararıvermiş o anda,ümüğünü sıkıverecektim oracıkta.
Hah dedim korktuğum başıma geldi,yahu bunun şarj kısmında sorun yoktu ki ne oldu şimdi dedim, sabah gelinl alın yaparım dedi,bu sefer bilgisayar komple gitmiş açılmıyor,çarşıya gezmeye götürmüş benim laptopu makineye sokmuşlar,o neyse artık?Anakart iptal kısacası Nevoş,biliyordum başına birşey geleceğini,1 senedir tamirciye vermeyeyim diye kaçıyordum anca buraya kadar kaçabildim.
Anakartı değiştirecekler şimdi,olmazsa İstanbuldan getirtecekmiş,buda 1 haftayı bulur,dedim bana acil geçici laptop verin,kaptım bir tane geldim eve,dedim o laptop düzgün gelmezse buna el koyarımŞaka bir yana bununda ekran ışığında problem var,yarım yamalak yazıyorum işte
Sanırım benim cüzdanıma 1500 tl sıkışmış gibi görünüyor bu durumda
Allah iyiliğini versin deynepnaz,sen buralardamıydın canım görmemişim,sen nasılsın canım iyimisinBeni soracak olursan bende iyiyim
Deynepin işi gücüde benimle uğraşmakBizim işimiz gücümüz seninle uğraşmak
Çok geçmiş olsun PrensesimSana sizin laptop öldü derlerse sende sizin laptopta öldü dersinŞükür canım,iyi diyelim iyi olsun ama iyiyim.
Birşey diyeceğim ama inanmayacaksın,ben laptopu geçen gün yani Salı günü bilgisayarcıya görtürdüm,dedim sorun bu güzelce anlattım,aman dedim dikkatlice bakın sorunu halledin ama lütfen bir tarafını yaparken başka tarafını bozmayın,yanlış anlamayın bir kere başıma geldi o yüzden dedim,sımsıkı tembihledim falan,hatta kapıdan çıktım tekrar gerş geldim aman ha dedim yine,muhtemelen deli gözüyle baktılar banaSaat kaçta haır olur dedim,dedi kı saat 7 gibi ararım sizi gelir alırsınız,akşam 8 oldu hala ses yok,aradım oldu olmak üzere,toplamaya çalışıyoruz...En sonunda gittim dükkana başlarına dikildim,şarj yerinde sorun var demesin miYemin ederim gözlerim kararıvermiş o anda,ümüğünü sıkıverecektim oracıkta.
Hah dedim korktuğum başıma geldi,yahu bunun şarj kısmında sorun yoktu ki ne oldu şimdi dedim, sabah gelinl alın yaparım dedi,bu sefer bilgisayar komple gitmiş açılmıyor,çarşıya gezmeye götürmüş benim laptopu makineye sokmuşlar,o neyse artık?Anakart iptal kısacası Nevoş,biliyordum başına birşey geleceğini,1 senedir tamirciye vermeyeyim diye kaçıyordum anca buraya kadar kaçabildim.
Anakartı değiştirecekler şimdi,olmazsa İstanbuldan getirtecekmiş,buda 1 haftayı bulur,dedim bana acil geçici laptop verin,kaptım bir tane geldim eve,dedim o laptop düzgün gelmezse buna el koyarımŞaka bir yana bununda ekran ışığında problem var,yarım yamalak yazıyorum işte
Sanırım benim cüzdanıma 1500 tl sıkışmış gibi görünüyor bu durumda
Yok tatlış olmanıTembelliğimi mi?
Uslu oynayın ortalığı dağıtmayınDeynepin işi gücüde benimle uğraşmak
Örrttmeniimm bu deynep benim saçımı çekti
Çekerim ,sen de siyasette benimle uğraşıyorsunDeynepin işi gücüde benimle uğraşmak
Örrttmeniimm bu deynep benim saçımı çekti
Ayyy deme kız öyle ,çok utanıyorum,Yok tatlış olmanı
Ne yapayım yalan mı söyleyeyimAyyy deme kız öyle ,çok utanıyorum,
Sende orada kaşınıyorsunÇekerim ,sen de siyasette benimle uğraşıyorsun
Eee cümlemin sonunda 1500 tl sıkışmış dedim ya,işte aşağı yukarı o fiyatlardır sanırım yeni bir laptop,valla bilmiyorum ne kadar şu an yenisi,ben en son 5 sene öce almıştım bu benim rahmetliyiYenisini alsan daha mantıklı değil mi?
Sağol Nevoşum,yok inkarcı tipler değil,kabul ediyorlar hatalarını,eee dedim ya olmazsa ne olacak dedim,o zamanda bu laptop sizde kalır dediler,öyle kötü niyetli tipler değiller,sonuçta benim suçum yok,onların hatası.Çok geçmiş olsun PrensesimSana sizin laptop öldü derlerse sende sizin laptopta öldü dersin
Durduk yere büyük masraf çıkacak o zaman
İzlemiyorum ama inşallah beni benzettiğin kişi iyidir.Sende orada kaşınıyorsun
Şu 80 ler dizisindeki sağ bek Alper le, sol açık Nevzat gibi olduk
Kız siz siyasette anlaşabiliyormusunuz,orada ne yapıyorsunuz bakayım,birbirinizi tanımamazlıktan mı geliyorsunuzSende orada kaşınıyorsun
Şu 80 ler dizisindeki sağ bek Alper le, sol açık Nevzat gibi olduk
Hatalarını kabul etmezlerSenin laptop bozuk derler Büyük masraf çıkmadan halledersiniz inşaallahEee cümlemin sonunda 1500 tl sıkışmış dedim ya,işte aşağı yukarı o fiyatlardır sanırım yeni bir laptop,valla bilmiyorum ne kadar şu an yenisi,ben en son 5 sene öce almıştım bu benim rahmetliyi
Sağol Nevoşum,yok inkarcı tipler değil,kabul ediyorlar hatalarını,eee dedim ya olmazsa ne olacak dedim,o zamanda bu laptop sizde kalır dediler,öyle kötü niyetli tipler değiller,sonuçta benim suçum yok,onların hatası.
Yeminle aynı sen.. O Alper de Özal sever, senin Tayyip amca sevmen misalİzlemiyorum ama inşallah beni benzettiğin kişi iyidir.