- 2 Aralık 2015
- 31.743
- 105.767
- 598
Tatlı yapmak için nazlanan kişiler mi varmış,kimmiş Onlar,ben razı edeyimGecenin sloganını söyleyip kaçıyorum
Naz yapmayın kızlar tatlı yapın
Herkese hayırlı geceler❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı yapmak için nazlanan kişiler mi varmış,kimmiş Onlar,ben razı edeyimGecenin sloganını söyleyip kaçıyorum
Naz yapmayın kızlar tatlı yapın
Herkese hayırlı geceler❤
Tatlı yapmak için nazlanan kişiler mi varmış,kimmiş Onlar,ben razı edeyim
Ha O mu?Ondan umudunu kes bacım,tembelin teki.Şu saat olmuş ,işi gücü bırakmış,çayını yudumlayıp nete takılıyor.İsim veriyorum deynepnaz mesela
ahaha hiç güleceğim yoktuHa O mu?Ondan umudunu kes bacım,tembelin teki.Şu saat olmuş ,işi gücü bırakmış,çayını yudumlayıp nete takılıyor.
Ha O mu?Ondan umudunu kes bacım,tembelin teki.Şu saat olmuş ,işi gücü bırakmış,çayını yudumlayıp nete takılıyor.
Ben sana tembel diyorum .Sen tatlıdan bahsediyorsun.Marketten ,pastaneden hazır alması varken,tatlıyla uğraşır mı sence?O çayin yanına bir tatlı fena olmaz mı cay bos bos içilir mi kızd
Belki bir çılgınlık yaparBen sana tembel diyorum .Sen tatlıdan bahsediyorsun.Marketten ,pastaneden hazır alması varken,tatlıyla uğraşır mı sence?
Arada çılgınlık yapıp sütlaç yapıyorum zaten.Belki bir çılgınlık yapar
Bir çılgınca tatlı da buraya yap sutlaç olmazArada çılgınlık yapıp sütlaç yapıyorum zaten.
Acaba bimden Kemalpaşa veya şekerpare alıp üstüne şerbet döksem olur mu ?Yok yav,kim uğraşacak şerbet yapmaklaBir çılgınca tatlı da buraya yap sutlaç olmaz
Bime gitmeye üşenmiyorsun da serbete mi üşeniyorsunAcaba bimden Kemalpaşa veya şekerpare alıp üstüne şerbet döksem olur mu ?Yok yav,kim uğraşacak şerbet yapmakla
Gezmiş, hava almış olurum .Hava alayım diye markete gidince kasada fişi görünce bütün havam sönüyor ama olsun.Eşim bazen yürüyüş yapalım diyor,geçerken markete sokuyorum adamı.Diyorum sen miydin gezmek isteyen, yürüyüş yapmak isteyenBime gitmeye üşenmiyorsun da serbete mi üşeniyorsun
Korkulur senden vallaGezmiş, hava almış olurum .Hava alayım diye markete gidince kasada fişi görünce bütün havam sönüyor ama olsun.Eşim bazen yürüyüş yapalım diyor,geçerken markete sokuyorum adamı.Diyorum sen miydin gezmek isteyen, yürüyüş yapmak isteyen
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1815154 Eki Görüntüle 1815191
Kızlaar elcegizlerimle kol böregi actim ıspanaklı yemek isteyen buyursun
Çok güzel blöf yapıyorsunAcaba bimden Kemalpaşa veya şekerpare alıp üstüne şerbet döksem olur mu ?Yok yav,kim uğraşacak şerbet yapmakla
Cok tesekkurler canimbu arada duzenlemissin mesajı ben beceremiyodum bi türlü onun icinde ayrica tesekkur ederimEllerine sağlık canım
Rica ederim canımCok tesekkurler canimbu arada duzenlemissin mesajı ben beceremiyodum bi türlü onun icinde ayrica tesekkur ederim
İnşallah hislerinde yanılmazsınÇok güzel blöf yapıyorsun
Sağ gösterip sol vuracaksın Hissediyorum
Yanılmayacağım inşaallahİnşallah hislerinde yanılmazsın