- 2 Aralık 2015
- 31.935
- 106.274
- 598
Tarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmaktaSen de benim zaten tarifim var deseydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmaktaSen de benim zaten tarifim var deseydin![]()
Doğrusunu söylemek gerekirse bende göremiyorum ne yaptığımıAma ben ne yapacağını bilmiyorumO sırada büyü bozuluyor uyanıyorum
![]()
O zaman sen yapamıyorsunTarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmakta![]()
O zaman birlikte görelimDoğrusunu söylemek gerekirse bende göremiyorum ne yaptığımı![]()
Yok ben kafam tastan yumuşak bir yer gorsun hemen uyurum.ama anneeeee sesleri uyutmuyorAynı benim gibiHayatta uyuyamıyorum
![]()
Evet, sorun orada zaten.O zaman sen yapamıyorsun![]()
Ne güzel ben kolay kolay uyuyamıyorumYok ben kafam tastan yumuşak bir yer gorsun hemen uyurum.ama anneeeee sesleri uyutmuyor![]()
Sen son gün katılacaksın herkesi şaşırtacaksınEvet, sorun orada zaten.![]()
İnşallah katılırım,pek kendimden ümitli değilim amaSen son gün katılacaksın herkesi şaşırtacaksın![]()
Bende 12de yataga girsem 1,5 ta anca dalarimNe güzel ben kolay kolay uyuyamıyorum![]()
Bende kendimden ümitli değilimİnşallah katılırım,pek kendimden ümitli değilim ama![]()
Ben de öyleyimBende 12de yataga girsem 1,5 ta anca dalarim![]()
Bende kendimden ümitli değilim![]()
O zamanda söylemesen olmaz mıO kadar tatlı tarifinin sahibi olarak ümitli olmaman çok inandırıcı
Ayrıntılarıyla var zaten sayfanda,öylece yükle,kim bilecek,ben söylemem,ama 1. olursan o zaman söylerim![]()
Yarın mı
Benden umudu kes,ama Nevreste neyi bekliyor anlamadım
Aslında birazda onu bekliyorumBenden umudu kes,ama Nevreste neyi bekliyor anlamadımKatılacağı kesin de,galiba herkes yapsın,kimsenin tarifini yapmayayım diyor
![]()
Ben pek bi uykucuyum galiba ondan olabilirNe güzel ben kolay kolay uyuyamıyorum![]()