- 2 Aralık 2015
- 31.736
- 105.749
- 598
Tarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmaktaSen de benim zaten tarifim var deseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmaktaSen de benim zaten tarifim var deseydin
Doğrusunu söylemek gerekirse bende göremiyorum ne yaptığımıAma ben ne yapacağını bilmiyorum O sırada büyü bozuluyor uyanıyorum
O zaman sen yapamıyorsunTarif dolu,sitelerde tarif kıtlığı mı,iş yapmakta
O zaman birlikte görelimDoğrusunu söylemek gerekirse bende göremiyorum ne yaptığımı
Yok ben kafam tastan yumuşak bir yer gorsun hemen uyurum.ama anneeeee sesleri uyutmuyorAynı benim gibiHayatta uyuyamıyorum
Evet, sorun orada zaten.O zaman sen yapamıyorsun
Ne güzel ben kolay kolay uyuyamıyorumYok ben kafam tastan yumuşak bir yer gorsun hemen uyurum.ama anneeeee sesleri uyutmuyor
Sen son gün katılacaksın herkesi şaşırtacaksınEvet, sorun orada zaten.
İnşallah katılırım,pek kendimden ümitli değilim amaSen son gün katılacaksın herkesi şaşırtacaksın
Bende 12de yataga girsem 1,5 ta anca dalarimNe güzel ben kolay kolay uyuyamıyorum
Bende kendimden ümitli değilimİnşallah katılırım,pek kendimden ümitli değilim ama
Ben de öyleyimHerşeyi kafaya takmaktan oluyorBende 12de yataga girsem 1,5 ta anca dalarim
O kadar tatlı tarifinin sahibi olarak ümitli olmaman çok inandırıcıBende kendimden ümitli değilim
O zamanda söylemesen olmaz mıBir sürü tatlı var birini ekleyeyimO kadar tatlı tarifinin sahibi olarak ümitli olmaman çok inandırıcı
Ayrıntılarıyla var zaten sayfanda,öylece yükle,kim bilecek,ben söylemem,ama 1. olursan o zaman söylerim
Yarın mıBenim biraz zor ama deynep bana özelden yazdı hafta sonu ekleyecekmiş
Benden umudu kes,ama Nevreste neyi bekliyor anlamadımKatılacağı kesin de,galiba herkes yapsın,kimsenin tarifini yapmayayım diyor
Aslında birazda onu bekliyorumBenim 3 seçeneğim varBirde dediğim gibi bu ara biraz yoğunumBenden umudu kes,ama Nevreste neyi bekliyor anlamadımKatılacağı kesin de,galiba herkes yapsın,kimsenin tarifini yapmayayım diyor
Ben pek bi uykucuyum galiba ondan olabilirNe güzel ben kolay kolay uyuyamıyorum