- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Katılım için son haftaya gireceğizUmarım olur
Sen bu aralar mesgulsun sanirim canim pek gorusemiyoruzKatılım için son haftaya gireceğizUmarım olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılım için son haftaya gireceğizUmarım olur
Sen bu aralar mesgulsun sanirim canim pek gorusemiyoruzKatılım için son haftaya gireceğizUmarım olur
Evet canım başımı kaşıyacak vaktim yokSen bu aralar mesgulsun sanirim canim pek gorusemiyoruz
Kolay gelsin o haldesen gelmeyince topikte ses seda yokEvet canım başımı kaşıyacak vaktim yok
Akşamları buralarda oluyorum siz yoksunuzKolay gelsin o haldesen gelmeyince topikte ses seda yok
Artik 12 oldumu direk yatmaya gidiyorum eskisi gibi 2lere kadar uyanik kalamiyorumAkşamları buralarda oluyorum siz yoksunuz
En iyisini yapıyorsunArtik 12 oldumu ditek yatmaya gidiyorum eskisi gibi 2lere kadar uyanik kalamiyorum
Artik 12 oldumu direk yatmaya gidiyorum eskisi gibi 2lere kadar uyanik kalamiyorum
Aynı benim gibiHayatta uyuyamıyorumAslında en iyisi ben 11de yatağa girsem 2 de uyumuş oluyorum.
Bu saatte ne uykusuBizimle sohbet etmeden uyuyabilecek misinKesin sesinizi ya,bıdı bıdı uyutmadınız insanı
Kız uyusa uyurum da,geç uyuyor,uykudan önce alışkanlık yaptı sizinle sohbetBu saatte ne uykusuBizimle sohbet etmeden uyuyabilecek misin
Çocuklar uyusun diye bekliyoruz sonrada alışıyoruz biz uyuyamıyoruzBağımlılık yaptığımızı kabul ediyorsunKız uyusa uyurum da,geç uyuyor,uykudan önce alışkanlık yaptı sizinle sohbet
Sabah erken kalktığım için akşam erken geliyor uykum.Herşeyi de benden bekleme.Bugünde sen ekletBen ekleyeceğim mi dedim ki,gün doğmadan neler doğar,bir bakmışsın ki eklemişim,hayal işte.Çocuklar uyusun diye bekliyoruz sonrada alışıyoruz biz uyuyamıyoruzBağımlılık yaptığımızı kabul ediyorsun
Bugün tarif eklettireceğin birileri yok muYoksa sende ekleyebilirsin
Haklısın erken kalkınca öyle oluyorSabah erken kalktığım için akşam erken geliyor uykum.Herşeyi de benden bekleme.Bugünde sen ekletBen ekleyeceğim mi dedim ki,gün doğmadan neler doğar,bir bakmışsın ki eklemişim,hayal işte.
Yok, tarifi sadece burada yarışmaya katılanlara verdimBrunella dedi ki,bir tarifim var,nefis kolay,gösterişli,sana vereyim de yarışmaya katıl dedi.Ama ben kabul etmedim.
Bende hayal ediyorum,hayali kolay nasıl olsa,sen de hayal ediyorsun madem yeterli,katılmama gerek kalmadı,kim uğraşacak şimdiHaklısın erken kalkınca öyle oluyor
Sana bıraktım o işleriSen kahvaltı sofralarında sürpriz yapmıştın yine yaparsın diye hayal ediyorum
Sen de benim zaten tarifim var deseydinBrunella dedi ki,bir tarifim var,nefis kolay,gösterişli,sana vereyim de yarışmaya katıl dedi.Ama ben kabul etmedim.
Nevreste bana söyler o zamanYok, tarifi sadece burada yarışmaya katılanlara verdim
Ama ben ne yapacağını bilmiyorum O sırada büyü bozuluyor uyanıyorumBende hayal ediyorum,hayali kolay nasıl olsa,sen de hayal ediyorsun madem yeterli,katılmama gerek kalmadı,kim uğraşacak şimdi