• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kız uyusa uyurum da,geç uyuyor:KK45:,uykudan önce alışkanlık yaptı sizinle sohbet:KK53:
Çocuklar uyusun diye bekliyoruz sonrada alışıyoruz biz uyuyamıyoruz:KK53:Bağımlılık yaptığımızı kabul ediyorsun:21:
Bugün tarif eklettireceğin birileri yok mu:KK45:Yoksa sende ekleyebilirsin:-)

Çocuklar uyusun diye bekliyoruz sonrada alışıyoruz biz uyuyamıyoruz:KK53:Bağımlılık yaptığımızı kabul ediyorsun:21:
Bugün tarif eklettireceğin birileri yok mu:KK45:Yoksa sende ekleyebilirsin:-)
Sabah erken kalktığım için akşam erken geliyor uykum.Herşeyi de benden bekleme.Bugünde sen eklet:KK53:Ben ekleyeceğim mi dedim ki,gün doğmadan neler doğar,bir bakmışsın ki eklemişim,hayal işte:KK45:.

Sabah erken kalktığım için akşam erken geliyor uykum.Herşeyi de benden bekleme.Bugünde sen eklet:KK53:Ben ekleyeceğim mi dedim ki,gün doğmadan neler doğar,bir bakmışsın ki eklemişim,hayal işte:KK45:.
Haklısın erken kalkınca öyle oluyor:KK19:
Sana bıraktım o işleri:KK53:Sen kahvaltı sofralarında sürpriz yapmıştın yine yaparsın diye hayal ediyorum:KK73:

Haklısın erken kalkınca öyle oluyor:KK19:
Sana bıraktım o işleri:KK53:Sen kahvaltı sofralarında sürpriz yapmıştın yine yaparsın diye hayal ediyorum:KK73:
Bende hayal ediyorum,hayali kolay nasıl olsa,sen de hayal ediyorsun madem yeterli,katılmama gerek kalmadı,kim uğraşacak şimdi:KK53:

Back