Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Öyle şeyler yapmalarına izin vermiyorum özellikle ben yokken:)
Bir sefer dışarı çıkarken ocakla oynamayı dedim geldim kocaman karpuzu kesmişler.Dedim ben ne dedim.Sen ocakla oynmayın dedin bıçakla demedin ki diyorlar:KK70:
Karpuz kesmekde zordur yani benim KV hic kesemez 😁 başarmışlar mi bari

Hem zor hemde tehlikeli:)
Benim gibi meraklılar karışamıyorum bende öyleydim:)
Bende oyleydim ya bir kerede annem işten gelmeden sobayı yakayim sevinsin dedim o zaman kömür sobası var camasirda asılı böyle boruda üstten ben yakarken alevler uza ablamın kazağını yak :KK70:
Hemen sondurdum sonra düşündüm düşündüm kazagi napayım koydum poşete iki üç mahalle ilerisinin çöpüne goturdum attım .
Hala kazaga ne olduğunu kimse bilmiyor:KK70::KK70:

Bende oyleydim ya bir kerede annem işten gelmeden sobayı yakayim sevinsin dedim o zaman kömür sobası var camasirda asılı böyle boruda üstten ben yakarken alevler uza ablamın kazağını yak :KK70:
Hemen sondurdum sonra düşündüm düşündüm kazagi napayım koydum poşete iki üç mahalle ilerisinin çöpüne goturdum attım .
Hala kazaga ne olduğunu kimse bilmiyor:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Allah korumuş ya sönmeseydi:skandal:
Çocuk aklı işte kolay yaparım gibi görüyorduk:KK70:

Evet valla başka öyle vukuatim yok birde merdaneli çamaşır makinesine kolumu kaptirmisim :KK70:
:skandal::skandal:
Daha ne olsun:skandal::skandal:
Onu kaç yaşında yaptın senin yaşın o makinaya kol kaptırmaya tutuyor mu:KK45:
Ben 11-12 yaşındaydım o merdaneli makina evden gitti:)
Makina demişken çamaşır yıkandı asılmayı bekliyor ben geliyorum:KK45:

:skandal::skandal:
Daha ne olsun:skandal::skandal:
Onu kaç yaşında yaptın senin yaşın o makinaya kol kaptırmaya tutuyor mu:KK45:
Ben 11-12 yaşındaydım o merdaneli makina evden gitti:)
Makina demişken çamaşır yıkandı asılmayı bekliyor ben geliyorum:KK45:
Beş yaşında annem bulaşık yıkıyordu obur odadan bebeğimi almaya gittim baktım banyoda makine :KK45:
Dur bide ben deneyeyim dedim bir iki yaptım sonuncuda fazla kaptirmisim çamaşır bitti kolumuda sıktı bir güzel :KK70:
Sonrası çığlık kıyamet:eek: alçılı kol ile gezdim bir iki ay
Ben gerçekten çok meraklı ve yaramazmisim:KK23:

Beş yaşında annem bulaşık yıkıyordu obur odadan bebeğimi almaya gittim baktım banyoda makine :KK45:
Dur bide ben deneyeyim dedim bir iki yaptım sonuncuda fazla kaptirmisim çamaşır bitti kolumuda sıktı bir güzel :KK70:
Sonrası çığlık kıyamet:eek: alçılı kol ile gezdim bir iki ay
Ben gerçekten çok meraklı ve yaramazmisim:KK23:
Başka yok değil mi:skandal:O çok kötü ya teyzeminde kalmıştı ve hala izi var:KK43:

X