- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.310
Çok güzeldi hepsi :))Ben mi kabul etmem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeldi hepsi :))Ben mi kabul etmem:)
Sağol canımÇok güzeldi hepsi :))
Sen de dağıtmışsın ama ana sayfan karışmışO zaman gösterme ben dağınıklığı sevmem
Başının üstünde uerimiz yok yaniO zaman gösterme ben dağınıklığı sevmem
Bugün kursta dağıtmış olabilirim yeni şeyler deniyorumSen de dağıtmışsın ama ana sayfan karışmış
Var canımBaşının üstünde uerimiz yok yani
Tamam o zaman diyet öncesi alırım hepsoden bir tabakVar canım
Ben bu şekil efkarlaniyirumBu efkarlı mı kız efkar görsük gözün :))
Okumayı bıraktım çaktırmaSana yok ,sana azerine üfürüyon
Bahçevan şoföre,şoför aşçıya,aşçı uşağa,sonra hepsi
Efkar dediğin geldi mi duman ister tutmek ister bazen bulunduğu yerden gitmek isterBen bu şekil efkarlaniyirum
İnanmıyorum ,nalan söylüyorsun şılak(bu sana attığım tokatın sesi )Okumayı bıraktım çaktırma
Vay be ne güzel yazdin öyleEfkar dediğin geldi mi duman ister tutmek ister bazen bulunduğu yerden gitmek ister
İster de ister en güzel efkarin böyle olsun
Hayırlı geceler Allah rahatlık versinHayırlı geceler
Nereye gidiyorsun Bilsem kaçacağını geçmişi okumazdımHayırlı geceler
Başın sağolsun canım.Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Ben hiç kendimi övüyor muyum.Mesela ben rakamla 158 yazıyla yüz elli sekiz oy aldım ,ikinciyim ,koca tepsi baklava açtım ama hiç övünmüyorumKendini övüyor:)
Deynebe kötü üfffffİnanmıyorum ,nalan söylüyorsun şılak(bu sana attığım tokatın sesi )
Şairane yanım vardır evlenince gidivefdi arada geliyor böyle :)Vay be ne güzel yazdin öyle
Eline sağlık