Niye sen mi koruyorsunBen burdayım ya içi rahattir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sen mi koruyorsunBen burdayım ya içi rahattir![]()
İkinizide kandırdımNiye duygularimla oynuyon be kadin![]()
Bi 60 olayim daSana sözüm var biliyorsun 60 da izin var etimek için :))
Tamam simdilik uzaktan izle canımm mezun olunca senide bekleriz :))
Yeni kategoriyi bekliyorum abla heyecanlaKorkup kaçanlar var ondan sordum![]()
Dünya mutfağı yapamaz mıyız ondan buharlaşma yok muSuyu buharlaşıyor![]()
Hayırlısı canım inşaallah:)Yeni kategoriyi bekliyorum abla heyecanla![]()
Tabisi tam birinin eli sobyete gidecekken bir kukruyorumNiye sen mi koruyorsun![]()
Olabilir de olmayabilirdeDünya mutfağı yapamaz mıyız ondan buharlaşma yok mu![]()
Abi yarışmacıları korkutmayalım sen en son bombayı patlat:)Gidin hazırlanın gelin : )))) hatta sıkı hazırlanın
Belki çay saati olur.Olabilir de olmayabilirde![]()
Vayyy demekTabisi tam birinin eli sobyete gidecekken bir kukruyorum
Hooop baklavaya geçiyor oylar![]()
Bana özelden ipucu verebilirsin abla kimseye söylememHayırlısı canım inşaallah:)
Dün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)
Tamam hemen yazıyorumBana özelden ipucu verebilirsin abla kimseye söylemem![]()
Menü mu hemde çay saati tuxsuzu nasıl inandiririm yemedigimi bilemiyorumBelki çay saati olur.Hem Kazen katılamaz
![]()
Canım gözünaydın selam söylersinDün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)![]()
Sen yoksan hersey tamam abi hazirizGidin hazırlanın gelin : )))) hatta sıkı hazırlanın
Komşular geldi hepsini silip süpürdüler dersin bende şahidim derim.Tamamdır o işMenü mu hemde çay saati tuxsuzu nasıl inandiririm yemedigimi bilemiyorum![]()
Gözünaydın ablaDün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)![]()