hahaha ay oy vermeyi beceremiycek millet :)))Bu gidişle öyle olcak, kimse farketmezde zaten bu halde
Hareketli gif olarak ara google da
onu biliyorumda hani önceden nasıl yüklenmiş onu anlmadım kızlarsu agzimdaki emzigi goruyon mu : )) oyle iste
Bende öyle indirmiştim baktım profil yapınca oynamadı bende değişmiştim demekki öyle bişeymişonu biliyorumda hani önceden nasıl yüklenmiş onu anlmadım kızlar
bende bilmiyorum canim yaa..8 yillik mesele : ) eski forumda hareket yoktu ama hatta bundada yoktu. kazene gozleri yarim deyince birsey degistirmis olmaliki emzik hareket etmeye basladi.onu biliyorumda hani önceden nasıl yüklenmiş onu anlmadım kızlar
Nerdeki canım makina dolap içinde miGunaydin kizlar
Dun camasir makinesini cekemedikarkasindan baktik borulari cok kisa cekmek icin ingiliz anahtariyla acip cikarmak gerek usta acmaliymis falan dedi benimki
Usta cekerse rezil olurum kim bilir neler attilar oraya
İngiliz anahtarı deme ingilizle ilgili bişey demeeeeGunaydin kizlar
Dun camasir makinesini cekemedikarkasindan baktik borulari cok kisa cekmek icin ingiliz anahtariyla acip cikarmak gerek usta acmaliymis falan dedi benimki
Usta cekerse rezil olurum kim bilir neler attilar oraya
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Ben bunu görmedim
Oyle kapakli dolapta falan degil mutfak mobilyasinin icinde isteNerdeki canım makina dolap içinde mi
İngiliz anahtarı deme ingilizle ilgili bişey demeeee
Ne atmış olabilirler ki
Nasılsın canısı :)Ben bunu görmedim
Minigim senin heruf benimkinin ikizi ola bilir miBen bunu görmedim
Ne bilsin tamirci onu yazıkOyle kapakli dolapta falan degil mutfak mobilyasinin icinde iste
Ne bileyim camasir makinesinden alip sutyen askisi falan atmislardir falan diye aklima yuz tane sey geliyo
MNe bilsin tamirci onu yazık
Makinenin resmini atsana bir yerininMinigim senin heruf benimkinin ikizi ola bilir mi