- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Tamirciyi gectim oyle bi sey cikarsa tamircinin yaninda heruf topuguma sıkarNe bilsin tamirci onu yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamirciyi gectim oyle bi sey cikarsa tamircinin yaninda heruf topuguma sıkarNe bilsin tamirci onu yazık
Ben olsaydım etiket yapardım kaderdasim benim bağrına basan emojiHayirli olsun yeni kategori
Allah rizasi icin birisi de etiket yapmamis beni
Katilmami mi istemiyonuz
Elhamdülillah bugune şükür ama telefon yine aynı sorunu yapmaya baskadi fazla giremiyorum o zamanNasılsın canısı :)
Olabilir benden daha tembelMinigim senin heruf benimkinin ikizi ola bilir mi
Allah beterinden saklasın kuzum düzelir telefon inşaAllah..Elhamdülillah bugune şükür ama telefon yine aynı sorunu yapmaya baskadi fazla giremiyorum o zaman
Yeşilçay yok mu
M
Makinenin resmini atsana bir yerinin
Var ama kahvaltıda siyah çay tercihimYeşilçay yok mu
Makinenin hortumlari lavabonun altindaki gider borusuna takili yaNasıl yani bu makine burdan çıkmıyormu
Hmm o zaman tek başına zor olabilir canım belini zorlama boşver ağır oluyor makinalarOyle kapakli dolapta falan degil mutfak mobilyasinin icinde iste
Ne bileyim camasir makinesinden alip sutyen askisi falan atmislardir falan diye aklima yuz tane sey geliyo
Evet eşin o kadarcığı bile yapamıyormuMakinenin hortumlari lavabonun altindaki gider borusuna takili ya
İste o hortumlar kisa.yani makineyi one cekmek icin o hortumlari gider borusundan acmak gerek
Ne adamlar var benimki elektrikçi fırın bozuk yatak odası prizini en son kavga dövüş yaptı avizeleri sok yıkayacağım diyorum en erken 1 ay sonra falan söker uyuzdur kısaca inadına iş yapma ZEvet eşin o kadarcığı bile yapamıyormu
Keşke rüya olsa forumlar a girmeden eski hali var ya o halini özlüyorum :'(Günaydın sabah dedim belki kk eski haline dönmüştür bunların hepsi bi rüyadır ama değilmiş
Her iştemi böyle umursamazNe adamlar var benimki elektrikçi fırın bozuk yatak odası prizini en son kavga dövüş yaptı avizeleri sok yıkayacağım diyorum en erken 1 ay sonra falan söker uyuzdur kısaca inadına iş yapma Z