Facebook gibi olmus, orayi sevmiyordum zatengeceniz iyi olsun bacilar..forum boyle olunca yazmakta gelmiyor artik icimden : (
sut pisirdim yogurt mayaliycam sogumasini bekliyorum biraz. azda isim var bilgisayarda onlari halledicem insallah. sizler napiyonuz???
Ben çok sevdim ya, çok pratik ve sade geldi bana. Tek elle çok rahat kullanıyorum telefondageceniz iyi olsun bacilar..forum boyle olunca yazmakta gelmiyor artik icimden : (
sut pisirdim yogurt mayaliycam sogumasini bekliyorum biraz. azda isim var bilgisayarda onlari halledicem insallah. sizler napiyonuz???
bilmiyorum ya bende pek haz etmedim ya soguk donuk : ( ben kk yi pembis tanidim ..Facebook gibi olmus, orayi sevmiyordum zaten
bugun pek girmedim telle buraya...simdide laptoptayim idare eder burdan..zamanla alisiriz sanirimBen çok sevdim ya, çok pratik ve sade geldi bana. Tek elle çok rahat kullanıyorum telefonda
Renge takılmayın diyor Kazen abi, birkaç güne hem rötuşlar biter, hem biz alışırız :)bugun pek girmedim telle buraya...simdide laptoptayim idare eder burdan..zamanla alisiriz sanirim
orasi dogru..baska forumlardada oyle oluyordu. degisiklik sevilmiyor genelde ilk baslarda, birde baya klasikten moderne gecmis gibi olduk :))))Renge takılmayın diyor Kazen abi, birkaç güne hem rötuşlar biter, hem biz alışırız :)
Tek güzel yönü, artık kendi telefon emojilerimiz kullanılabiliyor. Onun haricinde sevmedimorasi dogru..baska forumlardada oyle oluyordu. degisiklik sevilmiyor genelde ilk baslarda, birde baya klasikten moderne gecmis gibi olduk :))))
o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sankiTek güzel yönü, artık kendi telefon emojilerimiz kullanılabiliyor. Onun haricinde sevmedim
İllâki alışılır, fakat zaman alacak.o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sanki
Alisiliyor ya, sabah ilk girdigimde bende bir bocaladim, ama suan sorun yok normal geliyor bana☺Kızlar bu ney kaçkere girdim çıktım foruma zor anladım inşallah çabuk alışırım
gercekten yillarin aliskanligi var ya...bana kalsaydi sonsuza kadar ayni devam ederdi:)) hahaha niye boyleyim? degisiklik seviyorum ama bu tarz seylerde hic yenilikci degilim : ( eski kafayim : )İllâki alışılır, fakat zaman alacak.
Birde daha sürüm tam oturmadı diyorlar, açıkçası meraklardayım.
Ama, renkler falan aşırı yorucu. Uzun süre bakamıyorum
Senin avatarın mı canlanmış yoksa hepmi canlıydı ben yeni mi farkediyorumbugun pek girmedim telle buraya...simdide laptoptayim idare eder burdan..zamanla alisiriz sanirim
valla laptoptan iyi gene telefonda ne nerde bilmiyorum henuz:))Alisiliyor ya, sabah ilk girdigimde bende bir bocaladim, ama suan sorun yok normal geliyor bana☺
kazen abi canlandirdi sagolsun :) avatarin orjinali boyleymis ama gozukmuyomus eski forumda yani..ama gozler yarim, tamamlarsak olacak :)Senin avatarın mı canlanmış yoksa hepmi canlıydı ben yeni mi farkediyorum
Evet modern olmuş ama bence samimiyet gitmişorasi dogru..baska forumlardada oyle oluyordu. degisiklik sevilmiyor genelde ilk baslarda, birde baya klasikten moderne gecmis gibi olduk :))))