- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Valla yapa biliyo mu yapamiyor mu orasini bilmiyorum ama bahane hazir anahtarim yok orayi acacakEvet eşin o kadarcığı bile yapamıyormu
Minigim oglanlarin sunnet dugunu oldu mu?Ne adamlar var benimki elektrikçi fırın bozuk yatak odası prizini en son kavga dövüş yaptıavizeleri sok yıkayacağım diyorum en erken 1 ay sonra falan söker uyuzdur kısaca inadına iş yapma Z
Bende o maharet yok gardaşım ama alanı tahmin ediyorumKiz gardasim dogru soyle baklavayi sen mi aldinsimdi baktim da topik acildiginda sen varmişsin ilk
Yasmin mi?Bende o maharet yok gardaşım ama alanı tahmin ediyorum
İşine göre desenki hava çok güzel balık havası tam hemen gider takımları hazırlarHer iştemi böyle umursamaz
Evet ortanci abisinden önce oldu problem yaşadık doktor bi an önce sünnet olmalı dediValla yapa biliyo mu yapamiyor mu orasini bilmiyorum ama bahane hazir anahtarim yok orayi acacakoyle boyle yaptiricagim da ille aile kavgasi cikmasi gerek
Minigim oglanlarin sunnet dugunu oldu mu?
BenceKiz gardasim dogru soyle baklavayi sen mi aldinsimdi baktim da topik acildiginda sen varmişsin ilk
Eğer deynep naz aldıysa tembellerij gücü adına diyeceğiz birlikte
yapmaz mıEğer deynep naz aldıysa tembellerij gücü adına diyeceğiz birlikte
Eskiler gibi tek tek açılsa zor olurda artık 5 erli l10 arlı açılıyor aslında bir zorluğu yokyapmaz mı
gerci birinden daha süphe ediyorum cocuklarıma bakın diyordu
Eskiler gibi tek tek açılsa zor olurda artık 5 erli l10 arlı açılıyor aslında bir zorluğu yok
Hiç yapmadım bilmiyorumEskiler gibi tek tek açılsa zor olurda artık 5 erli l10 arlı açılıyor aslında bir zorluğu yok
Her bayram yaparik gelen olmaz biz yeriz hatta annem r de götürürüm giderkenHiç yapmadım bilmiyorum
Annem 5 yılda 1 felan yapar galibaHer bayram yaparik gelen olmaz biz yeriz hatta annem r de götürürüm giderkenarada çocukları canı isterse yaparım ama bayağıdır yapmıyorum :)
Ilk onlar aldı da dedim belki o almıstır :))
İyi olmuşŞimdi farkettim ziyaret i ve üyeleri goremiyoruz artık