- 8 Nisan 2017
- 56.783
- 297.359
Balık ne güzel görünüyor öyle
Sağol abla anne elinden olunca acayip güzel oluyorAfiyet olsun canım
Da var demi nasıl acacagizYaparim da, konuyu nasil acarim bilmem
Evet, birde bu hatunlar garip smileleri nereden yapıyor ya ,ben görmedim.
Birde aramizda kalsın hâlâ bdv yi bulamadım
cidden simdi kizlar demislerde..yaw bi kerede bi aksilik cikmasin bi yarismaya katilacagimda.ya banlanirim ya atilirim...simdide bak gene sabotaj site degisti : (Evet modern olmuş ama bence samimiyet gitmiş
Annemle kardeşimin marifeti burda safra öncesi aslında sofraya gelmemiş halıVayyy sunuma bak şahane görünüyor:)
Ellerinize sağlık afiyet bal şeker olsun
Senin emzik oynuyorcidden simdi kizlar demislerde..yaw bi kerede bi aksilik cikmasin bi yarismaya katilacagimda.ya banlanirim ya atilirim...simdide bak gene sabotaj site degisti : (
Alışılırda keşke eski forumdan ekran görüntü çekseymişim ahh ahh eskiden böyleydi derdikAlisiliyor ya, sabah ilk girdigimde bende bir bocaladim, ama suan sorun yok normal geliyor bana☺
Ya ben ya ben ilk defa yarışmaya niyetlendim şu başıma gelene bakcidden simdi kizlar demislerde..yaw bi kerede bi aksilik cikmasin bi yarismaya katilacagimda.ya banlanirim ya atilirim...simdide bak gene sabotaj site degisti : (
Geçmiş sayfalara tek tek mi gidip bakcaz ,bahsi geçen sofraya bakim dedim ama nasıl olcak bilemedim kiAnnemle kardeşimin marifeti burda safra öncesi aslında sofraya gelmemiş halı
İstifa edelimYa ben ya ben ilk defa yarışmaya niyetlendim şu başıma gelene bak
evet ya hareketli avatar secmisim zamaninda, gelecege yatirim boyle birsey olsa gerek : )))) kalbim temiz yaaaa ; )))Senin emzik oynuyor
Aahhahahaaevet ya hareketli avatar secmisim zamaninda, gelecege yatirim boyle birsey olsa gerek : )))) kalbim temiz yaaaa ; )))
bilmiyiorum benim ilk degilde..zaman varken kacsak mi : ))Ya ben ya ben ilk defa yarışmaya niyetlendim şu başıma gelene bak
Beğendime uzun basBayıldım ifadesinasıl bırakılıyor
Hareketli avatar nasıl oluyorevet ya hareketli avatar secmisim zamaninda, gelecege yatirim boyle birsey olsa gerek : )))) kalbim temiz yaaaa ; )))
Bu gidişle öyle olcak, kimse farketmezde zaten bu haldebilmiyiorum benim ilk degilde..zaman varken kacsak mi : ))
Hareketli gif olarak ara google daHareketli avatar nasıl oluyor
su agzimdaki emzigi goruyon mu : )) oyle isteHareketli avatar nasıl oluyor