Hayırlı geceler canımİyi geceler hanımlar geçmişi okuyana kadar gözlerim ağrıdı çocuğu uyutuyordum gündüz pek dokunmayor da akşamları gözlerimi çok yordu inşallah buna da el atarlar bi an önce
İyi geceler canım❤İyi geceler hanımlar geçmişi okuyana kadar gözlerim ağrıdı çocuğu uyutuyordum gündüz pek dokunmayor da akşamları gözlerimi çok yordu inşallah buna da el atarlar bi an önce
Ben de bayağı yol katettim sayılırBen bayağı çözdüm
Siz bıraktınız biz de Nevoşla aşk yaşıyoruzBiz susalım o zaman
Kocayı işe yollamadım henüz, son 14 dkSiz yazmıyorsunuz
Aynen yalnız kalınca birbirimize iltifat ediyoruzİyi geceler canım❤
Ben de bayağı yol katettim sayılır
Siz bıraktınız biz de Nevoşla aşk yaşıyoruz
Canım resmi kırpar gibi yap ama kırpma (çok saçma bir cümle oldu bu daBen foto yukleyemiyorum, boyut hatasi galiba
Ben gerçekleri yazdım yalnızAynen yalnız kalınca birbirimize iltifat ediyoruz
Bende öyleBen gerçekleri yazdım yalnız
Onu biliyorum abla, normalde hep oyle yapiyordum. Ama belki guncelleme ile duzelmistir bu boyut hatasi diye dusunmustum, sagol ablacimCanım resmi kırpar gibi yap ama kırpma (çok saçma bir cümle oldu bu da) Yani kırpma çerçevesiyle resmin tamamını alıp kaydet, o zaman resmşn kalitesi de düşmüyor:)
Ben de öyle düşünmüştüm, bende de bazı resimlerde oluyordu demek ki değişiklik yokOnu biliyorum abla, normalde hep oyle yapiyordum. Ama belki guncelleme ile duzelmistir bu boyut hatasi diye dusunmustum, sagol ablacim
Hayırlı gecelerBen kaçtım kızlar, öpüyorum hepinizi
Uyumazsam gelirim belki yine
Hayırlı geceler
İyi gecelerBen kaçtım kızlar, öpüyorum hepinizi
Uyumazsam gelirim belki yine
Afiyet olsun canımBizim cücüklerde iş yok, yine kendim yaptım kahvemiEki Görüntüle 2240676
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım