Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
geceniz iyi olsun bacilar..forum boyle olunca yazmakta gelmiyor artik icimden : (

sut pisirdim yogurt mayaliycam sogumasini bekliyorum biraz. azda isim var bilgisayarda onlari halledicem insallah. sizler napiyonuz???

geceniz iyi olsun bacilar..forum boyle olunca yazmakta gelmiyor artik icimden : (

sut pisirdim yogurt mayaliycam sogumasini bekliyorum biraz. azda isim var bilgisayarda onlari halledicem insallah. sizler napiyonuz???
Ben çok sevdim ya, çok pratik ve sade geldi bana. Tek elle çok rahat kullanıyorum telefonda

Tek güzel yönü, artık kendi telefon emojilerimiz kullanılabiliyor. Onun haricinde sevmedim 🥺
o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sanki

o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sanki
İllâki alışılır, fakat zaman alacak.😕

Birde daha sürüm tam oturmadı diyorlar, açıkçası meraklardayım. 🤔

Ama, renkler falan aşırı yorucu. Uzun süre bakamıyorum 🥶

İllâki alışılır, fakat zaman alacak.😕

Birde daha sürüm tam oturmadı diyorlar, açıkçası meraklardayım. 🤔

Ama, renkler falan aşırı yorucu. Uzun süre bakamıyorum 🥶
gercekten yillarin aliskanligi var ya...bana kalsaydi sonsuza kadar ayni devam ederdi:)) hahaha niye boyleyim? degisiklik seviyorum ama bu tarz seylerde hic yenilikci degilim : ( eski kafayim : )

X