Hazırını hiç yemem ben de ev baklavası güzel yapılmışsa 2 tane yerim:) Ben de severim tatlıyla ayranı:)Bende hazır baklavayı hiç sevmem ev yapımı ve yumuşak baklava seviyorumyanında da ayran
Nayirrr lunyacim, bende zorlaniyorum emoji butonunu acarken bekletiyor koyarken bekletiyo falan puffŞu alıntılar keşke biraz daha köyü olsaymış daha iyi olurmuş
Birde bir tek ben mi emoji koyarken zorlanıyorum
Hiç denemedim öyle diyorlar :)Evet onu bende sevmiyorum ama geçen o yufka ile kiymali kol böreği yaptım çok güzel oldu borekte güzel oluyor.
Benim tarifimde iddialıOnun tarifte iddialı:)
Bence en az 15 tarif çok iddialı:)Bazıları klasik öyle olunca yine iş sunuma kalabilir:)
PışıkkkNe yapacaksın sen , bana söyle benden sır çıkmaz
Benim bazı yediğim ikililer arkadaşlarıma tuhaf geliyor mesela peynir üstüne reçel de çok severimHazırını hiç yemem ben de ev baklavası güzel yapılmışsa 2 tane yerim:) Ben de severim tatlıyla ayranı:)
İddialı tabi mutlaka seveni vardır:)Benim tarifimde iddialı
Benim oğlumda çok seviyor karıştırmayı :)Benim bazı yediğim ikililer arkadaşlarıma tuhaf geliyor mesela peynir üstüne reçel de çok severimonada diyorlar nasıl yiyorsun diye
Merhaba ablacımKızlar yeni katogori çok güzel
Ama ben katılmıyacayim ya
Onun tarifte iddialı:)
Bence en az 15 tarif çok iddialı:)Bazıları klasik öyle olunca yine iş sunuma kalabilir:)
Şaka gibiHayırlı akşamlar canım, hoş geldin❤ Daha uğraşıyorlar bitmedi
Krem peynir üstüne reçeli severim ben deBenim bazı yediğim ikililer arkadaşlarıma tuhaf geliyor mesela peynir üstüne reçel de çok severimonada diyorlar nasıl yiyorsun diye
Aynı benNayirrr lunyacim, bende zorlaniyorum emoji butonunu acarken bekletiyor koyarken bekletiyo falan puff
Kız bende söylerim sözPışıkkk
Onu bende seviyorum :)Krem peynir üstüne reçeli severim ben de
InşAllah vardır, pek umudum yokİddialı tabi mutlaka seveni vardır:)
Önce sen söyle o zamanAynı ben
Kız bende söylerim söz
Çok güzel oluyor demiOnu bende seviyorum :)
Ben bu panelde tarif ekleyemem gibi geliyorAlışırsın canım