Aynen öyle canım :)Ama en bilinen tatlı şerbet denince ilk akla gelen neyse maçlara bakacağız artik ne iddialilar gördü bu gözle
Evet, birde bu hatunlar garip smileleri nereden yapıyor ya ,ben görmedim.Kknın emojilerimi
Mesela ben baklava sevmemAynen öyle canım :)
Vayyy sunuma bak şahane görünüyor:)Eki Görüntüle 2240669 immhhhhj :))
Yani herkesin damak tadı başkadırMesela ben baklava sevmem
Onlar da kk emojilerinin altında canım ama benim klavyemde var oradan yapıyorumEvet, birde bu hatunlar garip smileleri nereden yapıyor ya ,ben görmedim.
Birde aramizda kalsın hâlâ bdv yi bulamadım
Bir şey olmaz ben çekiyorum :)Kizlar ben camasir makinesini esime cektirip altini silmek istiyorumama benimki deminden beridir tutturdu borusu falan cikarsa karismam diye cektirirsem sorun olur mu boru falan cikmaz dimi aksam aksam hic kavga kaldiramam
Bende hazır baklavayı hiç sevmem ev yapımı ve yumuşak baklava seviyorumMesela ben baklava sevmem
İyi bariBir şey olmaz ben çekiyorum :)
O kadar çekme ile çıkmaz herhalde yaKizlar ben camasir makinesini esime cektirip altini silmek istiyorumama benimki deminden beridir tutturdu borusu falan cikarsa karismam diye cektirirsem sorun olur mu boru falan cikmaz dimi aksam aksam hic kavga kaldiramam
Baklavanin yanina ayran miBende hazır baklavayı hiç sevmem ev yapımı ve yumuşak baklava seviyorumyanında da ayran
Ben her türlü tatlıyı severim bir tek hazır baklavalık yufka ile yapılanları sevmiyorum :)Bende hazır baklavayı hiç sevmem ev yapımı ve yumuşak baklava seviyorumyanında da ayran
Benimki dolap içinde dolabı söküp öyle çekiyorumİyi bari
Yarına bırak sen en iyisi silme işiniKizlar ben camasir makinesini esime cektirip altini silmek istiyorumama benimki deminden beridir tutturdu borusu falan cikarsa karismam diye cektirirsem sorun olur mu boru falan cikmaz dimi aksam aksam hic kavga kaldiramam
Sasirdin dimiBaklavanin yanina ayran mi
Ne yapacaksın sen , bana söyle benden sır çıkmazMesela ben baklava sevmem
Evet bende de cok oluyor oBende bazen beğenmedim sanıp geri alıyorum beğeniyi
Evet onu bende sevmiyorum ama geçen o yufka ile kiymali kol böreği yaptım çok güzel oldu borekte güzel oluyor.Ben her türlü tatlıyı severim bir tek hazır baklavalık yufka ile yapılanları sevmiyorum :)
Onun tarifte iddialı:)Ne yapacaksın sen , bana söyle benden sır çıkmaz