• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben camasir makinesini esime cektirip altini silmek istiyorum :KK53: ama benimki deminden beridir tutturdu borusu falan cikarsa karismam diye :KK53: cektirirsem sorun olur mu boru falan cikmaz dimi :KK53: aksam aksam hic kavga kaldiramam :KK70:
Bir şey olmaz ben çekiyorum :)

Kizlar ben camasir makinesini esime cektirip altini silmek istiyorum :KK53: ama benimki deminden beridir tutturdu borusu falan cikarsa karismam diye :KK53: cektirirsem sorun olur mu boru falan cikmaz dimi :KK53: aksam aksam hic kavga kaldiramam :KK70:
O kadar çekme ile çıkmaz herhalde ya😁

Bende hazır baklavayı hiç sevmem ev yapımı ve yumuşak baklava seviyorum 😁yanında da ayran 😋
Ben her türlü tatlıyı severim bir tek hazır baklavalık yufka ile yapılanları sevmiyorum :)

Yarına bırak sen en iyisi silme işini😀

Ben her türlü tatlıyı severim bir tek hazır baklavalık yufka ile yapılanları sevmiyorum :)
Evet onu bende sevmiyorum ama geçen o yufka ile kiymali kol böreği yaptım çok güzel oldu borekte güzel oluyor.

Ne yapacaksın sen , bana söyle benden sır çıkmaz 🧐
Onun tarifte iddialı:)
Bence en az 15 tarif çok iddialı:)Bazıları klasik öyle olunca yine iş sunuma kalabilir:)

Back