- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem peynir cokokrem de yerimÇok güzel oluyor demi
Söyleme küstümÖnce sen söyle o zaman
Dosya yükleme falan daha kolay oluyor sanki şimdi canım:)Ben bu panelde tarif ekleyemem gibi geliyor
Buraya başka zaman nerden gireceyuuummmm
Evet balda güzel oluyor :)Çok güzel oluyor demi
Tam benim doğum günüm de üye olmuşsun canım kk yaSöyleme küstüm
Mobilde sag ustteki buyutece bdv yaz ordan gir simdilik ben oyle yaptimBuraya başka zaman nerden gireceyuuummmm
Ben yine denedim galeriye erisemiorum nasi duzelcek bu anlamadmDosya yükleme falan daha kolay oluyor sanki şimdi canım:)
Söyleme küstüm
Favorilere kaydet:)Buraya başka zaman nerden gireceyuuummmm
Aynen herşey çok kolay olmuş :)
Merhaba arkadaslar bu benim tablom tablo yapmak hic bu kadar kolay olmamisti
Kesinlikle zamanla alisiyor insan bence, ben baya alistim. Ki daha tamamlanmadi her sey☺Aynen herşey çok kolay olmuş :)
Dosya yükleye tıklayınca çıkmıyor mu galeriBen yine denedim galeriye erisemiorum nasi duzelcek bu anlamadm
Pcden kolay canım telefonada alışırız:)Eşim işe gitse de, PC’den bir baksam ve kurcalasam paneli
Ben telefondan yazıyorum hep, daha kolay geliyor:)Pcden kolay canım telefonada alışırız:)
Yok sanki basmiomus gb hic bi degisiklik olmuyo ekranda. Ilk uye olurken fotograflara erisime izin ver yazisina hayira basmistim simdi nerden degisir bulamadmDosya yükleye tıklayınca çıkmıyor mu galeri