- 8 Nisan 2017
- 56.991
- 300.647
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen bulayım bende :)Evet ben neleri inceliyorum bir bilsenKız bakmaya gitmiş kaynana gibi
![]()
iyi aksamlarİyi akşamlar hanımlar![]()
hayırlı aksamlarHayırlı akşamlar herkese![]()
Neyse halletmişsinDahası var annemden tabak çaldım
Geçen gittiğimde bıraktım Elim ayağım titredim valizde çıkartıp yerine koyana kadar
Emin ol o daha zordu![]()
İyi akşamlar canım ciş alıştırma nasıl gidiyor?İyi akşamlar hanımlar![]()
Hoşgeldin canım nasılsın:)Hayırlı akşamlar herkese![]()
İyi aksamlarr canımİyi akşamlar hanımlar![]()
Çok iyi gidiyor abla konuşarak anlatıyorum şimdi hafta sonu wc için aparat alacağız onu anlatıyorum. sen seçersin istediğin renk alırız diye klozete altını açmadan oturttum biraz böyle oturacaksın çişini kakanı yapıp sifona sen basabilirsin diyorum mutlu oluyor inmek istemedi hatta hafta sonu artık bezsiz hayata adım atacağız. Alezler yedekliyorum bol bol koltuklarda var yatağına da alacağım. Yani psikolojik olarak hazırlıyorum şimdi inşallah başlayınca da kolayca kavrar. Bu aralar çokta yapıyor bezi hiç kuru olmuyor.İyi akşamlar canım ciş alıştırma nasıl gidiyor?
Yavaş yavaş alışacak canım sen sabırla bekleyeceksin.Bezi çıkarınca gecede bağlama alışsı yoksa zor olur.Çok iyi gidiyor abla konuşarak anlatıyorum şimdi hafta sonu wc için aparat alacağız onu anlatıyorum. sen seçersin istediğin renk alırız diye klozete altını açmadan oturttum biraz böyle oturacaksın çişini kakanı yapıp sifona sen basabilirsin diyorum mutlu oluyor inmek istemedi hatta hafta sonu artık bezsiz hayata adım atacağız. Alezler yedekliyorum bol bol koltuklarda var yatağına da alacağım. Yani psikolojik olarak hazırlıyorum şimdi inşallah başlayınca da kolayca kavrar. Bu aralar çokta yapıyor bezi hiç kuru olmuyor.![]()
Ne kadarlık canım seninkiÇok iyi gidiyor abla konuşarak anlatıyorum şimdi hafta sonu wc için aparat alacağız onu anlatıyorum. sen seçersin istediğin renk alırız diye klozete altını açmadan oturttum biraz böyle oturacaksın çişini kakanı yapıp sifona sen basabilirsin diyorum mutlu oluyor inmek istemedi hatta hafta sonu artık bezsiz hayata adım atacağız. Alezler yedekliyorum bol bol koltuklarda var yatağına da alacağım. Yani psikolojik olarak hazırlıyorum şimdi inşallah başlayınca da kolayca kavrar. Bu aralar çokta yapıyor bezi hiç kuru olmuyor.![]()
Evet abla Komşum o hatayı yapmış ve 4 yaş olmuş hala bezliyormuş kadıncağız napsam diye kara kara düşünüyordu. Altına birde alt değiştirme örtülerinden de yayarım yapsa da rahatsız olur mutlaka bezine yapınca bile rahatsız oluyordu.Yavaş yavaş alışacak canım sen sabırla bekleyeceksin.Bezi çıkarınca gecede bağlama alışsı yoksa zor olur.
Emin ol alışınca gece bile yapmayacakEvet abla Komşum o hatayı yapmış ve 4 yaş olmuş hala bezliyormuş kadıncağız napsam diye kara kara düşünüyordu. Altına birde alt değiştirme örtülerinden de yayarım yapsa da rahatsız olur mutlaka bezine yapınca bile rahatsız oluyordu.
3 olacak canım 1 ay sonraNe kadarlık canım seninki
Hımmm bizim daha yolumuz çok ne zaman başlamak doğru acaba bende çok tirsiyorum o aşamadan şimdi bile peşinde bezle geziyorum döküp sactiklarina3 olacak canım 1 ay sonra
Ay hadi inşallah okuyorum da 2 günde öğrenen çocuklar bile varmış bizim ki pek inatçı sayılmaz ama çok merak ediyorum bu süreç nasıl ilerleyecek sabırlı olmaya çalışacağım önümüzde ki 2 hafta da evdeyiz zaten rahat rahat çalışırızEmin ol alışınca gece bile yapmayacak![]()