- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Bende biliyorum ne yaptıgını sunumunu merak ediyorum :)))Onun tarifi çok severim baklavadan bile çok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende biliyorum ne yaptıgını sunumunu merak ediyorum :)))Onun tarifi çok severim baklavadan bile çok![]()
Ben kuralcı bir insanım.sonucta kural ihlali oldu bende bildirdim arkadaşlık başka bu iş başkaÇok rahatsız olduysan bende kiblerim.Detek olmak için![]()
Ben olsam hayatta bir daha konuşmamKıl farz oldu![]()
Onun bir sefer burada sunumunu gördüm ondan efsane bir şey bekliyorum:)Bende biliyorum ne yaptıgını sunumunu merak ediyorum :)))
KimleBen olsam hayatta bir daha konuşmam![]()
Çok teşekkür ederizBen kuralcı bir insanım.sonucta kural ihlali oldu bende bildirdim arkadaşlık başka bu iş başka
Yaaa öyle mi ben kacırmısım o sunumuOnun bir sefer burada sunumunu gördüm ondan efsane bir şey bekliyorum:)
Bir de diyor yok yapamam falan vay seni LiliOnun bir sefer burada sunumunu gördüm ondan efsane bir şey bekliyorum:)
Gelsin bakalım:)Yaaa öyle mi ben kacırmısım o sunumu
Yok ben güveniyorum:)Bir de diyor yok yapamam falan vay seni Lili![]()
Evet bir sürü kib mesajı var![]()
En iyisi onuda kibliyimYok ben güveniyorum:)
Çok teşekkür ederiz![]()
Merak ettim simdi bu konuda mı paylastı :))Gelsin bakalım:)
Evet ben neleri inceliyorum bir bilsenMerak ettim simdi bu konuda mı paylastı :))
O kim ki ?
Size sarma,cigara,don,atlet getireceğim
Hamam da da bakıyor musunEvet ben neleri inceliyorum bir bilsenKız bakmaya gitmiş kaynana gibi
![]()