Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bugün düşündüm canım. Bir Özbek pilavı yapan yok mu ?.Ben mi yapsam acaba dedim. Güzel yaparım laf aramızda.
Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavıTam bugün düşündüm canım. Bir Özbek pilavı yapan yok mu ?.Ben mi yapsam acaba dedim. Güzel yaparım laf aramızda.
Biraz daha geç olsaydı bir bahar pilavı yapardım. Enginarlı pilavda güzel olur .
Peki ciğerli pilav ?
Canım benim,benim kalbim kaldırmıyor artık bu tatlı rekabet heyecanını.Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavıeğer yapılmazsa çok yazık olacak
tariflerinden belli oluyor zaten neler yaptığın
cigerli pilavda çok can yakar
![]()
Yaaa çok tatlısın ama Kraliçe'mm yicemCanım benim,benim kalbim kaldırmıyor artık bu tatlı rekabet heyecanını.Yaptığımda "İSABELLA'NIN MUTFAĞI " sayfamda paylaşacağım.
Evet kesin bu tarifleri alan olmuştur, yoksa dediğin gibi yazık olacak.
Ama Assosyal'im,öylesine muhteşem tarifler,sunumlar var ki belki de yoklukları hissedilmeyecek![]()
doğru valla
İnş yapılır yoksa yazık olacakdoğru valla![]()
Özbek pilavı, duvak pilavı hatta enginarlı pilav bile verdim. İnşallah yapılırlarTam bugün düşündüm canım. Bir Özbek pilavı yapan yok mu ?.Ben mi yapsam acaba dedim. Güzel yaparım laf aramızda.
Biraz daha geç olsaydı bir bahar pilavı yapardım. Enginarlı pilavda güzel olur .
Peki ciğerli pilav ?
İnş vazgeçen olmaz nevosum yapılırÖzbek pilavı, duvak pilavı hatta enginarlı pilav bile verdim. İnşallah yapılırlar![]()
Hiç yapasım yok desem
Keşke haber verseydinHiç yapasım yok desem![]()