- 24 Haziran 2015
- 39.930
- 154.681
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her çocuk farklı oluyor canımAy hadi inşallah okuyorum da 2 günde öğrenen çocuklar bile varmış bizim ki pek inatçı sayılmaz ama çok merak ediyorum bu süreç nasıl ilerleyecek sabırlı olmaya çalışacağım önümüzde ki 2 hafta da evdeyiz zaten rahat rahat çalışırız
Nevroş helva bile vermedi ki o bildiğin şerbetli tatlı bence..Ama sütlü şerbetli
İkinizinde hazır olması lazım canım anne stresliyken çocuk anlıyor oda stres oluyor. Çevremde hep 3 ten sonra öğrendi çocuklar ama kızlar daha erken öğrenebilirmiş sanırım bilmiyorum ki sinyaller verir zaten sana rahatsız olur filan. İlla dökülecek pislenecek ama napalım ben takmıyorm pislemesini yerlere yapsın üstüne yapsın ama öğrensin uzun sürmesin istiyorum umarım öyle olur.Hımmm bizim daha yolumuz çok ne zaman başlamak doğru acaba bende çok tirsiyorum o aşamadan şimdi bile peşinde bezle geziyorum döküp sactiklarina![]()
İnşallah ablaHer çocuk farklı oluyor canımİnşaallah çabuk alışırsınız:)
Madalyan gelmiş :)İnşallah abla![]()
Inşallah canım Allah sabır versin sanada bu süreçte bizimkine kalsa şimdi yirtiyo kendini altını bezlerken daha 15 aylıkİkinizinde hazır olması lazım canım anne stresliyken çocuk anlıyor oda stres oluyor. Çevremde hep 3 ten sonra öğrendi çocuklar ama kızlar daha erken öğrenebilirmiş sanırım bilmiyorum ki sinyaller verir zaten sana rahatsız olur filan. İlla dökülecek pislenecek ama napalım ben takmıyorm pislemesini yerlere yapsın üstüne yapsın ama öğrensin uzun sürmesin istiyorum umarım öyle olur.
O kendi koymuşMadalyan gelmiş :)
Şerbetli canım ama sütlü şerbeti sütten yani kategori olarak sütlüye girerNevroş helva bile vermedi ki o bildiğin şerbetli tatlı bence..
Bende tam yazacaktım sonunda madalya kazandı şansına madalyalar gitti.. bi baktım gelmiş tebrik edim dedimO kendi koymuş![]()
Helvadan mı bahsediyoruz hala :)Şerbetli canım ama sütlü şerbeti sütten yani kategori olarak sütlüye girer
Hellloooo
NuriyedenHelvadan mı bahsediyoruz hala :)
Aa,aferin bana beeGeçince bir halt olmuyor kapisiyorus sadece en üstte konu için takibi birak Varya onun yanındaki 3 noktayı tıkla kimler yazdı de gözüküyor sende ilk sayfadasin :))
Şu bizim sütlü olan mı ?Nuriyeden![]()
Thx a lot ,İ'm fine,how about u dear ?Hi ! How are you today?![]()
Kk'de İngilazca saati