• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ay hadi inşallah okuyorum da 2 günde öğrenen çocuklar bile varmış bizim ki pek inatçı sayılmaz ama çok merak ediyorum bu süreç nasıl ilerleyecek sabırlı olmaya çalışacağım önümüzde ki 2 hafta da evdeyiz zaten rahat rahat çalışırız
Her çocuk farklı oluyor canım;)İnşaallah çabuk alışırsınız:)

Hımmm bizim daha yolumuz çok ne zaman başlamak doğru acaba bende çok tirsiyorum o aşamadan şimdi bile peşinde bezle geziyorum döküp sactiklarina :duduk:
İkinizinde hazır olması lazım canım anne stresliyken çocuk anlıyor oda stres oluyor. Çevremde hep 3 ten sonra öğrendi çocuklar ama kızlar daha erken öğrenebilirmiş sanırım bilmiyorum ki sinyaller verir zaten sana rahatsız olur filan. İlla dökülecek pislenecek ama napalım ben takmıyorm pislemesini yerlere yapsın üstüne yapsın ama öğrensin uzun sürmesin istiyorum umarım öyle olur.

İkinizinde hazır olması lazım canım anne stresliyken çocuk anlıyor oda stres oluyor. Çevremde hep 3 ten sonra öğrendi çocuklar ama kızlar daha erken öğrenebilirmiş sanırım bilmiyorum ki sinyaller verir zaten sana rahatsız olur filan. İlla dökülecek pislenecek ama napalım ben takmıyorm pislemesini yerlere yapsın üstüne yapsın ama öğrensin uzun sürmesin istiyorum umarım öyle olur.
Inşallah canım Allah sabır versin sanada bu süreçte bizimkine kalsa şimdi yirtiyo kendini altını bezlerken daha 15 aylık

Geçince bir halt olmuyor kapisiyorus sadece en üstte konu için takibi birak Varya onun yanındaki 3 noktayı tıkla kimler yazdı de gözüküyor sende ilk sayfadasin :))
Aa,aferin bana bee:confused:Çenemin kuvveti meydana çıktı desene :P

Back